Stortalent fra Skanderborg overtog Klokkers rolle

Stortalent fra Skanderborg overtog Klokkers rolle

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Shangeev Thas driver sig til succes
Shangeev Thas driver sig til succes

Shangeev Thanikaithasan dagens helt i Bagsværd

Vi kan lige så godt vænne os til det. Efternavnet- Thanikaithasan- der hverken forekommer let at udtale eller stave til, vil vi komme til høre en masse om i fremtidens elite-cricket. For en nemheds skyld, har nogle af os valgt at kalde ham Shangeev Thas. Dette uomtvistelig stortalent, der både med bat og bold hurtigt har formået at spille sig ind i den danske top.

I dagens kamp, hvor den vanlige dominant Frederik Klokker ikke var til disposition, tog den kun 16-årige Shangeev Thas over, da Skanderborg skulle køre deres halvleg hjem, da man skulle batte op til ABs total på 152 for alle på 40 overs, under kølige og regnfulde betingelser, som var svær at komme igennem med et vejr, der kun kunne byde på 9 graders varme.

AB valgte at batte først, og efter flere afbrydelser fik holdet skrabet 152 points sammen med U. Ali som topscorer med 33 points. Problemet med ABs gærdespillere, som havde 6 spillere der var tocifret, var at holdet kom til at mangle en spiller med en høj score. Dette skyldes i høj grad bla. dagens helt, omtalte Shangeev Thas, der tog 4 gærder for 20 points på sine 6 overs. Kamran Mahmood tog 3 for 12 på 6,4 overs.

Skanderborg åbnede med Shangeev Thas og keeperen V. Sasitharan, som først skiltes ved 63 hvorefter Shangeev fortsatte sit gode spil og havde bla. en gærdestand med Anders Bülow (28 not out) på 64. Shangeev Thas scorede 69 på 58 bolde. Vi var lidt inde på hans spillemæsige fremgang i gårsdagens omtale af kampen mod Ishøj, og her fortsatte han sit gode allround-spil, som var det en ren naturlighed.

Skanderborg passerede for tabet af 2 gærder og vandt således med 8 stående gærder.

Shangeev hviler sine knæ oven på en fornem allround-præstation
Shangeev hviler sine knæ oven på en fornem allround-præstation

For en der har overværet Ishøj og ABs spille egenskaber i denne weekend, peger pilen på deres indbyrdes form i øjeblikket mere på AB, som en ”overlever” i elitedivisionen, men barometret kan hurtigt nå at ændre sig.  AB har i øvrigt fået lidt ”kompensation” tilbage fra KB, og har fået den hårdtslående H. Khan i deres fold, han er en type, der hurtigt kan lave en god halvleg, med sit offensive spil.

Husum Vandt fik sin anden sejr i pinsen

I dag blev der spillet en enkelt kamp i 1.division mellem Ishøj 2. og Husum, som sidstnævnte vandt med 60 points, hvor Jörg Krügers tropper således kunne trække sig tilbage med fuld valuta på dobbeltturen.

Back To Top