Det danske U.15.landshold fik ikke nogen god start mod Holland 2

Storsejr over Spanien og flot Century til Lucky Malik

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Lykkelig Lucky Malik scorede sit første Century
Storsejr over Spanien og et flot Century til Lucky Malik

Nu skal U.19 spille ”vind eller forsvind-kamp” i morgen onsdag

På forhånd regnede man ikke med at Spanien kunne sætte en kæp i hjulet for det danske U.19.landshold. Det viste sig da også meget hurtigt, efter de første 20 overs havde det danske hold scoret 114 for 2, og vi endte med en stor halvleg på 292 for alle på de 50 overs.

Den store danske spiller var Lucky Malik, der scorede et flot Century (101) inden han blev bowlet ud. Lucky Maliks store styrke er hans mentale indstilling til sit gærdespil, som langt fra er færdigudviklet (mangler slag gennem cover og ligeledes at kunne cutte helhjertet på de korte bolde på offsiden) Nu må læseren endelig ikke få den fornemmelse, at det er negativt ment, der er mange som mener at positivt kritik er lig med negativitet, men for en, der har oplevet elitecricket i over 50 år, er det slående, at vores helt unge spillere, som er gode og laver points i vores hjemlige turneringer, mange gange forfalder til kun at lytte til dem, som mener at alt er godt, i stedet for fx at lytte til en mand som Jeremy Bray, som i Lucky Maliks tilfælde selv er gammel lefthander, og ved alt om hvordan man på bedre plan skal spille i boldens linje m.m.

Tilbage til den store og flotte halvleg fra Lucky Maliks Century. I øvrigt det første fra hans bat men helt sikkert ikke det sidste.

Hans Century var inkluderet 14 firer og en strikrate på 71,12. Meldingerne fra England har været meget sparsomme, så det bliver spændende at høre om Luckys Century.

Sami Ahmed som har lavet et par gode mindre halvlege scorede 38 på 41 bolde, og Hamza Ali (30) og Sameer Zeb (20) sørgede igen for at vi fik bredt vores gærdeside ud- de battede henholdsvis som nummer 8 og 9.

Storsejr over Spanien og et flot Century til Lucky Malik 2
Lucky Malik jubler oven på sit Century

Efter en lidt treven dansk start i marken, fik vi mere gang i vores afvikling efter de første ca. 14 overs begyndte de spanske gærder at rasle, og de endte med 118 for alle på 29 overs.

Her var anfører Abdullah Mahmood den helt store danske kaster og tog 6 gærder for 27 points på sine 8,2 overs.

Med de sparsomme oplysninger vi har modtaget ligger det ikke helt fast hvem vi skal møde fra den anden gruppe om at gå videre, men mon ikke det bliver Guernsey , vi skal dyste med om den sidste plads i morgen onsdag.
Jørgen Jønsson

Back To Top