Store kastepræstationer – og et century

  • Skrevet af: Alex Olsen

Ishøjs Dilawar Khan

Søndagen i elitedivisionen i København bød på et century af Saif Ahmad på AB og imponerende kastepræstationer i Nørrebro-Ishøj.

Den kamp tager vi først, for det er da ikke til at blive klog på Ishøj. Holdet er ubesejret i T 20 turneringen og har spillet uafgjort mod mesterholdet KB, hvorefter det  søndag tabte hjemme med 51  points mod Nørrebro, der har tabt sine to første kampe.Det er vist fair, at sige, at Nørrebro ikke har vundet over Ishøj i mands inde, så naturligvis jublede holdet.

Sejren kunne først og fremmest tilskrives Nabil Ghulam. Det er en allrounder, som i sine ungdomsdage i Svanholm lignede noget af det mest talentfulde dansk topcricket engang kunne få – han gik i Nørrebro, hvor han ikke altid har levet op til de muligheder, han er født med muligvis på grund af en behersket træningsindsats.

Han har talent og mulighed til landsholdet, hvis han ville bruge den fornødne tid. Men han er trofast blevet i Nørrebro i gode og dårlige dage, hvor han ofte har haft pæne resultater. Men denne sæson er han startet med fyr og flamme og var topscorer med 35 not out ud af Nørrebros ikke overbevisende 123 mod Ishøj, hvor Ishøjs afghaner Dilavar Khan – debutant i år – igen, igen viste hvor giftig en kaster han er (6 for 28).

Men da Ishøj kom til gærdet faldt de pladask for Ghulams fast swingbowling. Han snuppede de første 3 gærder, der var ude ved totalen 8, de to næste tog Shabaz Khan sig af og med 5 gærder ude for 9, var Ishøjs skude allerede synkefærdig.

Der kom lidt mere ballast i lasten, men ved 72 på 33 overe var det slut. Ekstra var topscorer med 31- kun to lavede tocifret. Ghulam tog 4/19 på 9 overe, Shabaz Khan 2/28 og M. Sahl, der kan blive ved med at kaste små uskyldige bolde lige ned i dækhullet, 2/16 på 10.

Så nu må man konstatere, at ej heller i bunden er noget givet.

Century på AB.

AB-Svanholms store spiller Saif Ahmad kaster til Annique Uddin.

Svanholms åbner og spinner Saif Ahmad har efter sin tilbagevenden fra akademiopholdet i Cape Town været plaget af diverse skader og hans sæsonstart har ikke været god.

Men en spiller af hans klasse og øje må før eller siden komme i form, og det skulle så gå ud over AB, hvor han lavede 106 på 127 bolde. Hans første medspillere var ikke i sammen gear, så efter små 40 overe havde Svanholm 5 for 176.

Så dukkede Mads Henriksen op efter en længere skadespause og med 4 seksere og to firere scorede han 50 not out på 32 bolde. Svanholm endte med 266/6 og hævede med små 90 de sidste 10 overe.

ABs U Ali (25) og Annique Uddin (25) hævede ellers som andet gærde til 69, det ikke bare lignede, men var  kvalitet, men også her var det Saif Ahmad med en lang bold i gærderoden, der fik has på Uddin.

Lige efter fik Svanholm Asad Shah (debutant)  Ali med ben for – hans første gærde. Asad er den yngste af de fire cricketspillende brødre udover ham  Zishan, Hamid og Zahid. Havde nogen sagt om han som drengespiller, at han engang ville kaste i elitedivisionen, ville man have rystet på hovedet, da han sjældent ramte indenfor pitchen eller for den sags skyld båsen. Han har om nogen bevist, at hvis man vil noget tilstrækkeligt, så er der en vej. Saif Ahmed 4/29, Asad Shah 2/18.

 

U. Ali knalder et grænseslag ud

Copenhagen vil være med i 1. division

Turneringsplanlæggerne har ladet Copenhagen og Albertslund afvikle deres to indbyrdes kampe her i sæsonen spæde start.

Første gang vandt Albertslund stort, men det var så sandelig en anden historie, da nyoprykkede Copenhagen i den anden kamp fjernede Albertslunds gærdespillere for 93  (3/11 og 3/28) til A. Nawas og U Farooq.

Med samme lethed som Albertslund passerede i det første opgør passerede Copenhagen for 1 gærde ( igen U. Farooq med 42x ).

Vikaren

Back To Top