Stor succes med genoptagelsen af elitens Øst-Vest-kamp i Herning

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
De to Skanderborgspillere Frederik Klokker (tv) og Anders Bülow(th) stod bag den afgørende store gærdestand på 188

Flot arrangement med to fornemme gærdestande var kronen på værket

Det er sjældent man tager gamle traditioner op på ny. Men i dette tilfælde var det gjort med stor succes. Dette ikke mindst takket være arrangørklubben Herning, der virkelig havde lagt sjæl og et stort arbejde i dette fornemme arrangement, som efter kampen sluttede med en invitation om en samlet spisning for spillere og publikum.

Herning Cricket Club fik hermed bevist, at klubben indeholder alt hvad man i ”Master-projekt” og andre tiltag opfordrer og higer efter i disse svære tider for dansk cricket.

Bulletinerne fra uldbyen beskriver til fulde, at alt var klappet og tilrettelagt i den rette cricketånd. Det må have rørt og glædet den sygdomsramte tidligere mangeårige formand Folmer Christiansen, der havde styrke til at være til stede og nyde, hvad den nye bestyrelse havde formået at stable på benene.

Østholdets Saif Ahmad topscorer med 80 på kun 53 bolde spillede en meget seværdig halvleg

Selv om Peter Power er på ferie, og afløseren ikke var til stede, var opgaven alligevel ikke så svær, som den normalt er for en referent, der ikke var på åstedet.

Der var nemlig ”Live-video” fra hele kampen i Herning, hvor man kunne følge spillere og atmosfæren på tæt hold.

En af arrangøren, Lars Hedegaard, som ovenikøbet var en af kampens dommere, var begejstret for kampens afvikling, og roste alle der har taget del i arrangementet. Om hans præstation som dommer, er der ingen der har bemærket, og er der ikke det, har han nok været en udmærket dommer.

Publikum og de to spillere selv – Klokker og Bülow siger tak for god underholdning

”Jeg så en masse god cricket med masser af points, og når vejret så også er med os, kan vi ikke forlange mere” udtalte Lars Hedegaard.

DCF-øst vandt lodtrækningen og valgte at batte først. Det første gærde Jonas Henriksen (20) røg ved totalen 28, og øst-holdet var virkelig presset efter de første 10 overs var der 4 ude for 49, men Usman Ali(38),  Mads Henriksen(26) og Anique Uddin(50) fik stabiliseret tingene. Efterfølgende spillede Saif Ahmad en meget flot halvleg på 80 points på kun 53 bolde, og Øst-holdet sluttede med 272 for alle på 41 overs inklusiv en 7-gærdestand på 123 af Saif Ahmad og Anique Uddin. Landstræner Jeremy Bray var naturligvis glad for de mange points øst-holdet havde lavet, men var ikke tilfreds med, at holdet kun formåede at bruge 41 af de 50 tildelte overs. ”hvis man havde battet på den rigtige måde, og havde fyldt overne ud, havde østholdet mindst lavet 330 points, og vi havde fået en anderledes kamp” udtalte landstræneren. Bedste Vestkaster var Nicolaj Damgaard med 3 for 63 på 10 overs.

Vestholdet lavede en endnu bedre gærdestand med Frederik Klokker og Anders Bülow på 188

Anders Bülow “smider” hjælmen oven på sit Century

En god åbning af Koldings Botma (40) og Michael Pedersen (15), var et udmærket udlæg fra vest-holdets side. Senere var det Frederik Klokker og Anders Bülow, der overtog scenen. En gærdestand på 188 med Anders Bülow med Century 106 på 109 bolde og Frederik Klokker 78 på 79 bolde, som passerede østholdets score 5 overs før tid. Vestholdet vandt med 7 stående gærder.

”Indrømmet, Anders og Jeg gav nok et par chancer, men når modstanderen ikke formår at udnytte situationen, siger vi pænt tak” sagde Frederik Klokker efter kampen.

Det var en god propaganda for cricketspillet i Jylland, og Herning Cricket Club fortjener stor ros for dette flotte arrangement.

 

 

 

 

Back To Top