Stor sejr til Svanholm samt øvrige kampe

  • Skrevet af: Peter Power

Elitedivision

At Svanholm skal regnes som et seriøst bud på årets mesterskab blev bevist lørdag, da de mødte Herning, der var på dobbelttur. Svanholm vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet og de to åbningsgærder Jonas Henriksen (65) og Hamid Shah satte sig på kampen med en gærdestand på 127, hvor Jonas blev grebet, men Hamid fortsatte og beviste sin udnævnelse som årets spiller 2020 med en halvleg på 142. Resten af holdet ved gærdet kunne kun bidrage med et cifre scorer, men Svanholms 272 for 7 var mere end nok til at vinde kampen. Herning kollapsede totalt og der stod kun 26 på tavlen da halvlegen sluttede. Mads og Jonas Henriksen samt Hamid Shah fik 3 gærder hver.

Herning var dog ikke slået ud af lørdagens nederlag, da de mødte Albertslund om søndagen. Albertslund valgte at gå først til gærdet, men kom hurtigt i vanskeligheder, da Gulzar Khan tog lige de 3 første gærder med kun 20 på tavlen. Raja Ali (34) holdt dog liv i foretagenet, men Surya Anands præcise kastning var for meget for de øvrige og pludselig var Albertslund ude for 80. Surya endte med at tage 5 for 18 på 8.4 overs. Herning mistede begge åbningsgærder med bare 11 på tavlen, men Iyhas Saumy (36*) samt Surya Anand (22*) modstod presset fra Yasir Arub og Muhammed Atif og spillede sejren hjem.

Den sidste kamp i Elitedivisionen var mellem Soraner og Ishøj, hvor Soraner valgte at batte først. Soraner mistede hurtige 3 gærder med 32 på tavlen, men Vibhor Chaudhary (37) sammen med Parag Naithani fik stabiliseret skibet indtil Parag faldt. Efter at Vibhor faldt som syvende gærde med 99 på tavlen var det Bobburi (19) og Shetty (14) som fik Soraner i nærheden af slutscoren på 137. Jawad Ahmed og Delawar Khan var med til at få Ishøj på 70, men så faldt begge og det kneb med at få nogen gærdestand i gang. Da Azim Khan (14) faldt som ottende gærde lugtede Soraner sejren, men Zakir Wasim og Javed Khan modstod presset og trods Zakir blev kastet, da scoren var lige fik Ishøj sejren. Soraner har ikke været heldig i år med tabet af to kampe med meget lille margin.

1. division

Glostrup fulgte sejren over Kolding i sidste uge med endnu en sejr over Copenhagen hvor Frederik Klokker fortsatte hvor han slap med en century (133) og havde en gærdestand på 173 med Aftab Ahmed (73) og 85 med Peter Poulsen (38). Glostrup fik 300 på tavlen efter de 50 overs. Det var Copenhagen slet ikke i nærheden af, da Malik sendte 5 mand tilbage i klubhuset. Kun Sherwani med 23 ydede modstand ud af Copenhagens 65.

I Jylland mødte Esbjerg så Kolding, men kampen måtte spilles i Herning, da Esbjergs bane ikke er spilbar med problemer omkring pitchen, som vist skal omlægges. Kolding sendte Esbjerg til gærdet, som fik en god start for en gangs skyld med Mads Slebsager (34) og Jordan Turin (28) med 68 på tavlen da Mads faldt. Men det var Magnus Kristensen (31) og Kasper Rubin (64*) som fik Esbjerg fremad og holdet endte på 201 for 6 efter 50 overs. Trods tabet af et gærde i andet over gik Aziz Ahmad (71) i offensiven og senere sammen med Steffan Langholz (81*) drev Kolding nærmere sejren.

 

Back To Top