Stor Bededag weekends kampe

  • Skrevet af: Peter Power
Raja Abid Sana b Minhaz M
Muhammad Salman 4
James Moniz slipper med skrækken + grænseslag
James Moniz 6
Muhammad Salman c Minhaz Mannan b Waqas Cheema
James Moniz 6
Arun Kumar lbw b Glenn Hedevang
Melad Navabi kom på arbejde med flere udenoms (31 ialt)
Aden Aftab c †Melad Navabi b Minhaz Mannan
Muhamad Usman Kiyani c Waqas Cheema b Minhaz Mannan
Zishan Shah 4
Amod Mahajan c Stig Hedevang b Minhaz Mannan
Tæt på
Raja Abid Sana 4
Raja Abid Sana 6
Zishan Shah b Waqas Cheema
Raizul Sawmy 4
Raizul Sawmy
Raizul Sawmy c †Adyaan Hussain b Muhamad Usman Kiyani
Minhaz Mannan c †Adyaan Hussain b Muhamad Usman Kiyani
Subrata Sen Gupta c †Adyaan Hussain b Asad Shah
Glen Hedevang skår til
Melad Navabi slipper i denne omgang
Waqas Cheema c Zishan Shah b Arun Kumar
Melad Navabi c Raja Abid Sana b Amod Mahajan
Steen Kristoffersen lbw b Amod Mahajan
Sonnich Thacker 4
Kolding v Svanholm Muhammad Salman c †Andreas Krengel b Imran Nasiry
Kolding v Svanholm James Moniz 4
Kolding v Svanholm Aden Aftab 4
Kolding v Svanholm James Moniz 6
Kolding v Svanholm James Moniz c Christo Botma b Mikkel Sørensen
Kolding v Svanholm Well left Arun Kumar
Kolding v Svanholm Tæt på....
Kolding v Svanholm Hvordan kunne den ikke ramme gærdet?
Kolding v Svanholm Arun Kumar 4
Kolding v Svanholm Aden Aftab 6
Kolding v Svanholm En chance går tabt.....(og der var mange!)
Kolding v Svanholm Arun Kumar b Mustafa Mayar
Kolding v Svanholm Muhamad Usman Kiyani b Mustafa Mayar
Kolding v Svanholm Endnu en chance.....
Kolding v Svanholm Christo Botma c James Moniz b Muhamad Usman Kiyani
Kolding v Svanholm Vijay Kumar 4
Kolding v Svanholm Steffan Langholz slipper med skrækken
Kolding v Svanholm
Kolding v Svanholm Malcolm Dmello 6
Kolding v Svanholm Steffan Langholz c Raja Abid Sana b Amod Mahajan
Kolding v Svanholm No comment.......
Kolding v Svanholm Malcolm Dmello heldig med 6
Kolding v Svanholm
Kolding v Svanholm Malcolm Dmello c Muhamad Usman Kiyani b Arun Kumar
Kolding v Svanholm Søren Skov 6
Kolding v Svanholm Søren Kroløkke Skov* c Zishan Shah b Arun Kumar
Kolding v Svanholm Imran Nasiry 4
Kolding v Svanholm Imran Nasiry 6
Kolding v Svanholm Tæt på
Kolding v Svanholm Vijay Kumar c Raja Abid Sana b Zishan Shah
Kolding v Svanholm Det gjaldt om at skrabe points sammen
Kolding v Svanholm Mustafa Mayar c Zishan Shah b Aden Aftab

FREDAG

Bededag så en kamp i T20 Serie 1 mellem Glostrup og Svanholm spillet i Solvangsparken. Glostrup vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Glostrup hurtigt mistede et gærde, hvorved anfører Taha Ahmed (72) kom til gærdet og blev krumtappen i Glostrups halvleg mod sin gamle klub. Taha og Hasan Rashid (18) havde en gærdestand på 77, men scoringshastigheden var ikke enorm takket være Svanholms kasteangreb, hvor hele 7 kastere var i sving. Efter at Hassan faldt kunne de efterfølgende ikke bidrage med ret meget, så det blev en Taha one mand show. Glostrup endte på 126 på deres 20 overs. Svanholm til gengæld behøvede kun 14 overs for at passere og ovenikøbet uden gærdefald. Hamid Shah viste igen sin form med 89 not out med hele 7 seksere, mens Musa Mahmood støttede med 26 not out.

LØRDAG

Der blev spillet 2 kampe i Elitedivision, begge i øst. KB tog imod Albertslund og valgte at gå først til gærdet. Trods KB mistede to gærder forholdsvis tidligt, sørgede Brian Chari (117) og Saad Ahmad (102*) for at KB fik en rigtig god score. Albertslund var tydeligvis hæmmet, at de manglede den femte kaster, da de to de brugte blev maltrakteret af KBs gærdespillere. Brian i sit century scorede 11 firer og 4 seksere, mens Saad var mere beskeden med 8 firer og to seksere. Saad nåede sin century i halvlegens sidste over, hvor KB sluttede på 304.
Albertslund kom slet ikke i gang på samme måde. De mistede Jawad Ahmed i den første over og to overs senere blev Atif Jamal løbet ud. Naveed Mughal blev den næste der faldt og Alberttslund var 26 for 3. Yasir Ayub (26) og Mudassar Ali (33) forsøgte at bygge en gærdestand op, men begge blev kastet ud. Albertslund endte med at blive kastet ud for 124.

Husums tilbagevenden til Elitedivisionen blev indledt med et besøg hos Ishøj. Husum valgte at sende Ishøj til gærdet og de fik en god start med et gærdestand på 63, men det bedste gærdestand var mellem Mansoor Khan (52) og Azim Khan (53) med 97 points og løftede Ishøj på 235 med 15 overs igen. De sidste gærdespillere bidrog med 53, så Ishøj var ude for 288 på 45 overs. Casper Müller er ved at blive Husums hoved våben og endte med 4 for 51, mens farmand Hauke måtte nøjes med 2 for 49.
Husum kunne ikke matche Ishøjs scoringsiver og kun Dineth Madurawala med 51 var bedst ud af Husums 155. Ishøjs Salar Khan med 3 for 34 førte an, mens Azim Khan tog 2 for 15 på 8 overs.

I 1.division var Svanholms andet hold på jysk visit og lørdag var de i Herning. Det må siges at det var ikke cricket vejr med en start temperatur på under 10° og efterhånden i løbet af eftermiddagen en kold blæst, men banen var i fin stand og kortklippet. Heldigvis var begge dommere godt pakket ind. Herning vandt lodtrækningen og sendte Svanholm til gærdet. Herning var uden Surja Anand og Phil Mansfield, så kasteangrebet i starten var slet ikke frygtindgydende og det benyttede Svanholm sig af. Efter 10 overs var det 80 på tavlen, men trods alt for 2 gærder. Men introduktion af Hernings spinkastere sat en låg på scoringshastigheden. Det skyltes nok en del til opspringet på Hernings beton pitch som Svanholm ikke er vant til. Til gengæld så man en Zishan Shah (56) som spillede en fornuftig halvleg som holdt halvlegen sammen mens Raja Sana (40) satte mere kul på og Svanholm endte på 250 for 9 efter 50 overs. Minhaz Mannan med sin skruekast var bedst med 4 for 36.
Man kan ikke skrive ret meget om Herning ved gærdet. Gærderne faldt regelmæssigt og ingen kunne blive hængende ved gærdet og holde sammen på halvlegen. Herning blev kastet ud for 91 på 33 overs, hvor gærderne blev ligelig fordelt på Svanholms kastere. Sonnich Thacker var Hernings bedste med 22.

Video highlights Herning v Svanholm II

SØNDAG

I Elitedivision spillede Skanderborg deres første kamp i denne sæson mod Soranerne i Gentofte, hvor Soranerne valgte at gå først til gærdet. I forhold til sidste sæson er Skanderborgs kasteangreb i starten væsentlig forstærket med Aftab Ahmed fra Glostrup og Skanderborgs udenlandske træner Ryan Cartwright fra Sydafrika, men søndag var Anders Bülow i hopla og han tog de første fire gærder med bare 35 på tavlen. Anders endte med 5 for 18, mens Aftab tog 3 for 10 og Soranerne var ude for 81 og kun fordi der var en sidste gærdestand på 16!
Skanderborg havde ikke det store besvær med at passere Soranernes total. De mistede to gærder mens Aftab Ahmed med 55* på 48 bolde førte an.

Glostrup havde besøg af KB søndag og her valgte Glostrup at batte først. Efter en rimelig start gik det lidt galt for Glostrup da KB skiftede kastere og 3 gærder faldt. Fredagens helt for Glostrup Taha Ahmed kunne ikke gentage bedriften og han blev grebet med 76 på tavlen. Men Bobby Hussain (37) holdt ellers på halvlegen, men da halen ikke kunne bidrage med meget endte Glostrup på 148. Lucky Malik tog 3 for 21 mens Bilal Aftab tog 3 for 20.
KB behøvede kun 22 overs for at passere Glostrups 148 og mistede kun et gærde. Zameer Khan førte an med 81* på 69 bolde og 14 firer, mens Lucky Malik lavede 38 før han blev grebet.

Albertslund var på besøg på Svanholm Park og de valgte at gå først til gærdet. Anfører Jawad Ahmed blev hurtigt fanget ben for og Mufaddal Noorbhaiwala fulgte hurtigt efter. Atif Jamal (26) fik lidt styr på tingene, men blev grebet med 49 på tavlen. Mudassar Ali (88) og Mohammad Ali (72) fik så styr på tingene og med et gærdestand på 140 gav mere momentum til Albertslund. Desværre kunne ikke de efterfølgende gærdespillere ikke give Mohammad støtte og han var sidste mand, der faldt med 229 på tavlen. Skadevolderen var Mads Henriksen, der endte med at tage 4 for 19 på 9 overs mens Toqeer Ahmad tog 3 for 52.
Nu var 229 en større udfordring for Svanholm, men en åbningsgærdestand på 127 hvoraf Hamid Shah scorede de 77 på bare 49 bolde satte Svanholm godt på vejen. Makkeren Musa Mahmood faldt som 3 gærde med 50, mens sejren blev sikret dels med Mads Henriksen (25) og dels med Saud Munir (28*) og Abdullah Mahmood (19*).

1.division

Der blev søndag spillet 3 kampe.

I Hvidovre var KBs andet hold på besøg. Hvidovre valgte at gå til gærdet og scorede 209 for 7 på deres 50 overs. Det skyldtes Yasir Naveed med 55 som åbningsgærde samt en ubrudt gærdestand på 95 mellem Waqas Nawaz med 59* og Jamshaid Anwar med 41*. Men det blev ingen udfordring for KB, da Yasir Iqbal viste form med 101 not out på 97 bolde. Han blev godt støttet af Parveen Sharma med 39 og Basit Javed med 40* da KB passerede for tabet af 2 gærder.

I Bagsværd var Ishøjs andet hold på besøg hos AB. Ishøj valgte at gå først til gærdet og endte med at score 234 for 7 på deres 50 overs. Ali Akhtar med 41, Asim Khan med 57 og Iqrar Ul Haq med 40 var hovedaktørerne, mens gærderne blev ligefordelt hos AB. Ab tabte hurtigt 2 gærder men Mukarram Hussain (51) fik mere styr på halvlegen, men han gik som 5 gærde med 88 på tavlen. Så tog Mudabber Hussain og Hasan Mirza så fat og havde en gærdestand på 89 før Hasan blev kastet ved 177. Det blev nu 177 for 7 og Mudabber faldt som 8 gærde ved 188, men Saim Saeed (31) og Roshan Ahmadzai (17*) fik AB næsten i mål. Saim blev grebet ved 227, så det sidste par måtte skrabe de sidste points hjem.

Svanholms andet hold andet kamp var mod Kolding på deres nye bane indviet sidste år og den så ellers godt ud. Svanholm valgte i kølig gråvejr at gå først til gærdet. Trods et hurtigt gærdefald gik James Moniz (55) til fadet med et par gode seksere og sammen med Aden Aftab (77) fik totalen til 76 før James blev grebet. Aden og Arun Kumar (80) løftede Svanholm til 196 før Aden blev grebet. Adyaan Hussain (38) med nogle velafretttede slag sammen med Arun fik Svanholm mod deres slutfacit på 290 for 6 gærder. Koldings Mustafa Mayar tog 4 gærder for 68.
Der var ingen hentydning på at Kolding ville passere, da Steffan Langholz (26) gik som tredje gærde med 61 på tavlen efter 14 overs, men det ændrede sig da Malcom Dmello kom til gærdet. Han hamrede 7 seksere og 3 firer ud på no-time og sammen med Vijay Kumar fik totalen oppe på 134 før han blev grebet efter 31 bolde. Anfører Søren Skov fedtede heller ikke med en hurtig 29 og Imran Nasiry (72) med en masse tvær slag sammen med Vijay fik Kolding på 255 før Vijay blev grebet i den 41 over. Trods endnu et gærdefald lykkedes det Imran og Andreas Krengel at passere i den 49 over. En spændende kamp, men kvaliteten kan man diskutere, da der var på begge sider en del gribe chancer der gik tabt.
En sidebemærkning er at en Grays bold måtte udskiftes efter bare 5 bolde – hele overfladen lignede en golfbold efter et gærdeslag.

Video highlights Kolding v Svanholm II

Efter weekends kampe kan man allerede mærke at det igen bliver en sag mellem Skanderborg, KB og Svanholm om mesterskabet og at nedrykning kunne ligne en sag mellem Husum, Glostrup og Soranerne. Det kan dog ændre sig. I første division har Kolding lagt sig i toppen med 2 sejre sammen med KBs andet hold, mens Herning og Hvidovre ligger nederst. Igen kan det hurtigt ændre sig.

Back To Top