Stjernen er vendt tilbage til "folden" i sin gamle klub hvor han blev "født"

Stjernen er vendt tilbage til “folden” i sin gamle klub hvor han blev “født”

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Stjernen er vendt tilbage til ”folden” i sin gamle klub hvor han blev ”født”

Amjad Khan (i midten af billedet) fik i dag comeback for KB efter små 18 år

Ikke alene er KB i øjeblikket ved at bygge en helt ny KB-hal, men klubben på Peter Bangsvej er også ved at ”opbygge” et bredere hold oven på skuffelsen fra sidste sæson, hvor Svanholm snød dem for guldet i den sidste runde.

Klubbens førstehold stillede op med et opsigtvækkende comeback til Amjad Khan, som kan se tilbage på en fantastisk cricketkarriere i England, og et par gode sæsoner i Svanholm.

Det er små 18 år siden, den dengang meget unge talentfulde bowler tog til Kent for at få sig en stor professionel karriere, og det tør nok antydes, at det fik han så sandelig også.

Lige så interessant er det vel, at KB også stillede op med to debutanter, der begge skal prøve at få det danske landshold en række op ved World Cup i Malaysia- Basit Javed, der kom fra Svanholm og  Annique Uddin fra AB, er begge først og fremmest en stor forstærkning på  kastesiden, og ligesom eksperterne udtrykte før sidste sæson, er der måske endnu mere ræson i at fastslå, at KB bliver meget svær at hamle op med i denne sæson.

I sæsonens første Twenty20-kamp mod AB, var der nærmest tale om ”kattens leg med musen”.

AB battede først og scorede kun 57 points på 17,5 overs med åbningsgærdet Usman Ali som topscorer med 19 points. KBs 3 nye bowlere tog sammenlagt 6 gærder – Basit Javed 3 for 24, Annique Uddin 2 for 5 og veteranen Amjad Khan 1 for 15- selv om KB mistede 3 gærder for at passere – S. Ahmad 17 og Annique Uddin 16 not-out-brugte man kun 9 overs, og sejren blev på 7 stående gærder.

Det gik faktisk lige så slemt for AB i Twenty20-kampen lige efter mod Ishøj i serie 1.  AB scorede 66 for alle, og det behøvede Ishøj knap 8 overs til at lave for  et gærde (Delewar Khan 29 not out på 19 bolde)

Jørgen Jønsson

Back To Top