Spiller bedre uden opvarmning? 8

Spiller bedre uden opvarmning?

  • Skrevet af: Peter Power

Efter sidste weekends tab var der ikke de store forventninger til Albertslund, der var på besøg i Herning. Inden kampen var der stor forskel mellem holdene i deres opvarmning. Herning brugte megen tid, mens Albertslund nøjedes med 5 minutters let opvarmning lige før kampens start. Holdmæssigt lignede Herning sig selv, mens Albertslund havde afbud. Herning vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet i den tro at Albertslund har det sværere med at nå en target.

Men starten var ikke som Herning ønskede. Albetslund svinger med bolden og Nikolaj Damgård fik en perle som første bold fra Absar Khan, der fjernede hans off pind. Det blev ikke bedre for Herning, da Malad Navabi snittede Salar Khan til keeperen i den efterfølgende over. Raizul Saumy gjorde det samme kort efter og Herning havde 3 gærder nede for ni points. Heldigvis fik Ramesh Lakmal og Ihyas Saumy fat i tingene og fik points på tavlen. Ramesh slog Abwar Khan hen i træerne på en fejl bold og gjorde det samme på free-hitten. Med et par firer under bæltet så det ud at Herning ville ryste den dårlige start fra sig, men så blev Ramesh kastet ud af Saran Aslam og det blev starten på en regulær kollaps, mens Iyhas så til fra den anden ende. Fra 63 for 5 blev Herning kastet ud for 70, hvor Iyhas blev grebet ud som sidste mand i forsøget på at få nogen points på tavlen. Jawad Ahmed endte med at tage 4 for 11 mens Saran Aslam fik 3 for 17.

Hvis man troede at kampen reelt var forbi så tog man fejl. Jawad Ahmed blev kastet ud af Oliver Hald på halvlegens første bold. Det er første gang jeg har set en kamp, hvor der blev taget et gærde på første bold i begge halvlege. Det blev værre for Albertslund da Waqas Hafeez blev også kastet ud fire bolde senere. Albertslund var bestemt under pres og atmosfæren var intens. Men Salar Khan og Ansar Mahmood stod imod og spillede sig ud af problemerne, især da Oliver Hald kastede en del korte bolde, som ikke gav andet end points til Albertslund. Herning forsøgte sig med flere kastere men uden held, da Albertslund endte halvlegen med 2 grænseslag og vandt med otte stående gærder. Salar var 40 not out og Ansar 29 not out.

Videohighlights

Med sejren har Albertslund passeret Esbjerg med en bedre run rate og det lægger op til en vigtig bundkamp, når det to hold mødes i Albertslund på næste lørdag.

1.division

Der er ikke andre Elitedivisions kampe i dag, men Kolding og Husum er begge i Københavns området denne weekend. Husum havde nemt spil mod rækkens bundhold Nørrebro, der synes på vej direkte ned i 2 division. Nørrebro var ude for 107, hvor Müller far og søn tog 5 gærder imellem sig. Husum passerede for tabet af 4 gærder. Kolding var i Glostrup for at spille mod Copenhagen og Kolding blev noteret for 211, hvor Premachandran lavede 57 og Sasitharan 39. Ved gærdet kunne Copenhagen ikke håndtere Steffan Langholz, der tog 5 gærder for 24 mens Madderi tog 3 for 5 på bare 3 overs i Copenhagens svar af 78 points. Med to sejre i træk er der håb nu for Kolding for at undgå nedrykning. De skal søndag møde Ishøjs andet hold, mens Husum spiller mod Soranerne.

 

Spiller bedre uden opvarmning?
Nikolaj Damgaard konstaterer han er kastet ud på kampens første bold af Absar Khan
Spiller bedre uden opvarmning? 1
Melad Navabi+ c N Hassan b S Khan 1
Spiller bedre uden opvarmning? 2
Ramesh Lakmal 6 (på fejl bold)
Spiller bedre uden opvarmning? 3
Ramesh Lakmal 4
Spiller bedre uden opvarmning? 4
Der presses og appelleres (uden held)
Spiller bedre uden opvarmning? 5
Ramesh Lakmal bowled S Aslam 30
Spiller bedre uden opvarmning? 6
Glenn Hedevang c N Hassan b S Aslam 1
Spiller bedre uden opvarmning? 7
Oliver Hald lbw J Ahmed 0
Spiller bedre uden opvarmning? 8
Stig Hedevang bowled J Ahmed 0
Spiller bedre uden opvarmning? 9
Waqas Cheema c N Hassan b J Ahmed 2
Spiller bedre uden opvarmning? 10
Ihyas Saumy c A Khan b S Aslam 19
Spiller bedre uden opvarmning? 11
Jawad Ahmed bowled OD Hald 0
Spiller bedre uden opvarmning? 12
Waqas Hafeez bowled OD Hald 0
Spiller bedre uden opvarmning? 13
Oliver Hald presser videre
Spiller bedre uden opvarmning? 14
Rames Lakmal apellerer uden held
Spiller bedre uden opvarmning? 15
Salar Khan ekspederer en kort bold fra Oliver Hald til 4
Spiller bedre uden opvarmning? 16
Salar Khan 4
Spiller bedre uden opvarmning? 17
Salar Khan 6
Spiller bedre uden opvarmning? 18
Ansar Mahmood 4
Spiller bedre uden opvarmning? 19
Det vindende 4 fra Salar
Back To Top