Spændingsløs 1

Spændingsløs

  • Skrevet af: Peter Power
Spændingsløs
Spændingsløs 1
Spændingsløs 2
Spændingsløs 3
Spændingsløs 4

Elitedivision Skanderborg v Herning                       Videohighlights:   Hernings halvleg       Skanderborgs halvleg

Mens blikket var i dag vendt mod øst, hvor afgørelsen om Danmarksmesterskabet samt kampen om oprykning til 1. division fandt sted, blev der spillet en enkelt kamp i vest mellem Skanderborg og Herning. Det eneste spænding var om Skanderborgs pitch var i orden efter problemerne for 14 dage siden, men der var intet at bemærke. Kampen havde ingen betydning som sådan og med truslen om byger blev kampen kortet ned til 40 overs. Herning vandt lodtrækningen og gik til gærdet.

Hernings arbejde ved gærdet var bestemt blevet nemmere ved at Skanderborg havde afbud og måtte bruge spillere fra andet holdet, som ikke var nogen just markhunde. Det kostede Skanderborg mindst 40 points, da Herning kunne altid få en ener til disse spillere. Næsten alle Hernings spillere bidrog til totalen, mens Skanderborg manglede kastere som Adeel og Kamran Mahmood. Det betød, at vi fik det sjældent syn at se Rizwan Mahmood kaste. Det var af nød og han kostede 76 points med en stribe seksere. Et andet særsyn var at se en legslip i funktion. Michael Pedersen placerede sig her på Mosse Kristensen kastning, da Jeevaratnam ofte skubbede til leg. Og det gav gevinst med et fint greb fra Michaels side. Herning var ellers ikke voldsomt hurtig scorende i løbet af de første 20 overs, men derefter steg scoringshastigheden. Oliver Hald brugte kun 14 bolde til sine 36 points og Glen Hedevang til sidst brugte 15 bolde til sine 27 not out. Alt i alt endte Herning med 248 på de 40 overs.

Skanderborg fik en horrible start. Michael Pedersen spillede i eget gærde i den første over og i den næste blev Vijay Sasitharan fanget ben for. Det hjalp heller ikke at Torben Dam 2 over senere blev grebet ud. Sangeev Thas og Anders Bülow fik ellers gang i halvlegen, men Anders med 32 på tavlen blev grebet i slip efter en dommerkonsultation. Heldigvis blev Rizwan hængende og parret fik en gærdestand i gang, indtil Rizwan blev grebet på grænsen for 22. Herefter faldt hjulene af Skanderborg med 3 gærdespillere med 0 til deres navn. Sangev satte turbo ellers med en stribe fine angrebsslag og fandt en partner i Mosse Kristensen. Desværre nåede Sangeev ikke en century. Han var nok ikke klar over han manglede 6 points, da han blev grebet i mid-on med 149 på tavlen. Imponerende var det at lave 94 på 94 bolde, men han havde også lidt held, da Herning smed et par chancer. Det sidste gærde faldt hurtigt efter og Skanderborg var ude for 153. En sejr til Herning på 95 points. Ramesh Lakmal blev bedst for Herning med 3 for 18 mens Raizul Saumys skruekast gav 3 for 31.

Og fra Jylland siger vi tillykke til KB med mesterskabet.   (Beklager få billeder – computeren er ved at være gammel)
Back To Top