Spændingen stadig intakt i top og bund 4

Spændingen i top og bund

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Svanholm besejrede Skanderborg og KBs kamp i Herning aflyst

Mads Henriksen Svanholm straffer en løs bold (se forsiden)
Spændingen stadig intakt i top og bund

Anfører Zishan Shah var ikke bange for at bevæge sig foran slaggrænsen. Der var ikke den store spænding i opgøret mellem Svanholm og Skanderborg på Svanholm Park.

Det var som ikke fordi Svanholm, som blev sendt i marken kastede vidunderligt, men 3 flotte greb hvor især anfører Zishan Shah udførte to af dem på vigtige gærdespillere, var nok mere afgørende for kampens udfald.

Spændingen stadig intakt i top og bund 3
Bolden smutter for Rizwan Mahmood på Saad Ahmad

Skanderborg havde deres to første gærder ude for 30, så meget lå nu på skulderen af Anders Bülow, men Anders blev meget flot grebet ud inden han kom i gang ved gærdet.

Skanderborg scorede 168 for alle på 45 overs med Kamran Mahmood som topscorer med 63 på kun 38 bolde, hans bror Rizwan

Mahmood lavede 25, bedste Svanholmkaster var A. Ullah med 2 gærder for 28.

De to brødre Zishan og Hamid Shah åbnede, som de har gjort nogle gange før, til UG. Begge gik ved totalen 8o, og så sluttede Saud Munir(44) og Mads Henriksen (34) ballet af efter 32 overs med 169 for 3 gærder. Svanholm vandt således kampen med 7 stående gærder.

Det var tydeligt at se, at de meget hurtige og tørre sommerbaner, som nu er blevet til de gode gamle grønne men noget langsommere baner, hvor bolden lige pludselig ikke mere løb til grænseslag, og hvor gærdespilleren nu skulle til selv at lave det hårde arbejde.

Meldingerne fra Herning fortæller, at KBs anfører valgte at gå til gærdet? Det må for en gammel anfører undre, at den gyldne regel om at anføreren altid har tjek på vejrudsigten, som lovede megen regn op ad dagen i Herning. Selvfølgelig en hypotese, hvis KB forholdsvis hurtigt havde taget Hernings gærdeside for en lav score, havde der måske været tid til at batte 20 overs? Nu ligger der et meget hårdt program for KB med kamp i Herning lørdag den 8.september, og så en ”Guldkamp” mod Svanholm dagen efter i Albertslund.

Spændingen stadig intakt i top og bund 2
Hamid Shah, Svanholm “danser” også frem på pitchen

Jørgen Jønsson

Back To Top