Spænding i Eliten

Spænding i Eliten

  • Skrevet af: Alex Olsen

Soranerne er kvalificerede til landets bedste række.

I 1973 rykkede Soranerne ud af landets bedste række efter 13år. Hvad mange sikkert ikke ved, så har Soranerne vundet pokalturneringen (forløberen til T20). Soranerne har haft en god sæson og synes at have flere spillere med god kvalitet. Det bliver interessant at se Soranerne klare sig i elitedivisionen.

Soranerne spiller deres sidste kamp i år i Solvangsparken lørdag kl. 11.00 mod Glostrup. Glostrup har som oprykkere været en positiv overraskelse i år, hvor de med Henrik Hansen på holdet sammen med flere unge talentfulde drenge, har været tæt på at kunne returnere til elitedivisionen i 2020.

Spænding i Elitedivisionen til det sidste.

Præcist som sidste år, skal danmarksmesterskabet afgøres mellem KB og Svanholm. I den kommende weekend spiller de to hold mod hinanden både lørdag og søndag. KB har en lille overhånd på grund af en bedre Net run rate. Vinder KB den ene af de to kampe skal Svanholm tabe med lille margen og vinde den anden kamp overbevisende.

De to spændende kampe spilles lørdag kl. 11.00 på Svanholm Park og søndag kl. 11.00 i Albertslund

Skanderborg ligner den mest sandsynlige modtager af bronzemedaljerne. Vinder de den sidste kamp i Esbjerg, der spilles lørdag kl. 11.00, må Ishøj vinke farvel til deres medaljer fra sidste år.

2.division kan afgøres efter sidste kamp.

AB ligner en sikker oprykker til 1. division. Men taber de til KB2 i deres sidste kamp søndag i Solvangsparken i Glostrup, Vinder Bella deres sidste kamp mod Himalaya søndag i Tingbjerg kan de snuppe pladsen. Men det forudsætter, at AB taber en protest der pt. er ved at blive behandlet i ordens- og amatørudvalget. En kamp mellem netop AB og Bella kan betyde at et eller begge hold mister point.

Så AB kan cementere det hele og glemme alt om skrivebords afgørelser ved at vinde over KB2

3. divisionerne.

I vest er Frederikshavn sikker vinder og kikker ind i et muligt eventyr i 2. division til næste år. I øst er der kamp om muligheden til det sidste.

Kik i turnerings programmet og find den eller de kampe du gerne vil følge i weekenden.

Back To Top