Spændende eliteaftale mellem DCF og stor irsk klub

  • Skrevet af: Nissen

Partnerskabsaftale – Hills CC i Irland

Sidste weekend var det ikke kun landsholdet, der var aktive i Irland. Repræsentanter fra bestyrelsen var i Irland i forbindelse med landsholdets træningstur, hvor formålet med besøget var at indgå en partnerskabsaftale med den Irske cricketklub Hills CC.

Partnerskabsaftalen betyder, at landsholdsspillere kan spille kampe for Hills CC i løbet af sæsonen, og på den måde få værdifuld kamptræning  på græspitche. Aftalen indebærer også, at der mellem DCF og Hills CC bliver udvekslet trænere og ikke mindst etableres årlige kampe mellem DCF´s senior/ungdomslandshold og Hills CC.

På sigt er det ambitionen, at samarbejdet udvides til at omfatte både vidensdeling omkring græspithe og dommere. Hills CC, som er en førende klub i Irland, satser også på kvindecricket og har ønske om at hjælpe Dansk Cricket med at udvikle vores kvindecricket. Både via trænerstøtte og kampe.

Vi er i gang
Som en del af aftalen er der to landsholdsspillere, der har spillet for Hills CC i denne weekend. Frederik Klokker og Hamid Shah. Førstnævnte spillede i øvrigt en helt aldeles fremragende kamp, da han med 161 not out sikrede Hills sejren i turneringsdebuten, da de med succes jagtede modstandernes indledende 300 point. Hamid Shad bidrog med 23 point.

Frederik Klokker fik en fremragende debut for DCFs nye Partnerskabklub og scorede 161 not out, og slog dermed landstræner Jeremy Brays tidligere rekord på banen
Frederik Klokker fik en fremragende debut for DCFs nye Partnerskabklub og scorede 161 not out, og slog dermed landstræner Jeremy Brays tidligere rekord på banen

 

Regler for deltagelse på hold i udlandet

DCF’s bestyrelse har fået forelagt spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at spille i en udenlandsk turnering, og samtidig være aktiv i f.eks den danske elitedivision.

Hills formand Paul Smyth og DCFs næstformand Søren Henriksen giver hinanden hånd på en god partnerskabaftale
Hills CCs formand Paul Smyth og DCFs næstformand Søren Henriksen giver hinanden hånd på en god partnerskabaftale

Bestyrelsen har oplyst, at så længe spilleren ikke modtager penge for at spille, men evt. kun omkostninger i forbindelse med rejse og ophold, så er der ikke noget til hindre for at  deltage i en udenlandsk turnering og samtidig spille i f.eks Elitedivisionen.

Se evt. mere om Hills CC på http://thehillscricketclub.ie/.

På bestyrelsens vegne

Carsten Pedersen og Søren Henriksen

 

Back To Top