Sorteper

Sorteper

  • Skrevet af: Peter Power
SorteperZ Raja b R Lakmal 0
Sorteper 1Dagens første chance går ned
Sorteper 2A Ahmed c M Navabi b R Lakmal 0
Sorteper 3Ramesh Lakmal
Sorteper 4Der var en chance der smuttede.....
Sorteper 5Shezad Ahmed 6
Sorteper 6Keith Dabenwga 6
Sorteper 7Veteranen Jakob Larsen
Sorteper 8Det ligner mere dansetrin fra Yasir Iqbal
Sorteper 9Shezad Ahmed 6
Sorteper 10Shezad Ahmed 6 igen
Sorteper 11J Jojo b R Lakmal 10
Sorteper 12A Khan lbw b OD Hald 10
Sorteper 13BR Javed c J Larsen b OD Hald 13
Sorteper 14Tæt på
Sorteper 15Yasir Iqbal 6
Sorteper 16Dagens mand Yasir Iqbal 118*

Søndag beviste én ting at Herning ligger det forkerte sted i Danmark, ihvertfald vejrmæssigt. Tre overs før KBs halvleg i elitedivisionskampen var færdigt begyndte det at regne. Regnbæltet tværs over det nordlige Jylland var nået hen til Herning og det blev ved. Til sidst opgav man at kunne gennemføre Hernings halvleg i nogen form, så kampen skal spilles igen, men hvornår er et helt åbent spørgsmål. Til gengæld fik Svanholm en sejr over Skanderborg og dermed fører i forhold til mesterskabet. Kan KB risikere at blive sortper?

Forinden havde KB valgt at gå til gærdet først. Hernings Ramesh Lakmal er en farlig herre i de første overs da han får bolden til at outsvinge sent. Det beviste han ved at få Aftab Ahmed grebet af keeperen, der i dag var Malad Navabi. Men Shezad Ahmed og Keith Dabengwa afvist alle angreb og fik bygget en gærdestand op. Keith viste noget af det fra lørdagens kamp men inden han kom rigtig igang slog han ikke igennem på en pull shot og blev grebet. Det gav plads til Yasir Iqbal som blev krumtappen på KB’s halvleg. Både Shezad og Yasir viste dispinært gærdespil men angreb også. Shezad især sendte 5 bolde i træerne. efter Shezads afgang faldt der et par hurtigere gærder men det var Yasir som holdt tingene sammen og med skiftende partnere holdt scoringstavlen i gang. Det var ikke Hernings dag i marken da et par sikre greb som ville havde betydet en lavere score, gik tabt. KB lavede 294 for 9 på de 50 overs. En overgang troede man det ville være flere. Oliver Hald sled sig til 4 gærder men for hele 76 points mens Ramesh tog 3 gærder.

Tørvejr i Husum

Som sagt kom man ikke i gang igen efter pausen i Herning mens man i Husum fik en hel kamp i 1. division. Husum valgte at sende AB til gærdet, nok i håb om de ville gentage kunststykket fra om lørdagen. AB tabte hurtigt et gærde men Rathore som om lørdagen blev løbet ud uden at score blev omdrejningspunktet for AB med skiftende partnere. Rathore nåede at lave en century og var not out da overne var brugt. Netop gærdestanden mellem H Ali og Rathore på 85 var med til at løfte AB til den score på 213.

Husum fik ikke nogen ønske start. Jürg Krüger blev grebet på sin anden bold. Det gjaldt også for Hauke Müller og Husum var 27 for 3 og AB lugtede en sejr. Men Finn Kleissl og Lars Flemming Boldt satte en foreløbig stopper for gærdefald og især Finn var dominerende indtil han blev grebet for 40. Janni Wiese blev Lars Flemmings nye partner og de fik drejet halvlegen mod en Husum sejr med en gærdestand på 87. Men begge faldt og det lagde pres på Husums nedre gærdeorden. Spænding var der men Husum klarede skærene og fik en sejr på 2 gærder hjem. Dagens lyspunkt i tallene var Zebs to overs kun kostede 17 points i modsætning til om lørdagen hvor de kostede 41.

Med sejren fik Husum luft til bundholdene mens AB er efterhånden nedrykket med kun 2 kampe igen.

PP

Back To Top