Soraner fik første sejr i Elitedivisionen

  • Skrevet af: Peter Power

SØNDAG

Elitedivision

Søndagen bød på en enkelt kamp der i normale tider ville have stor betydning men da nedrykning er aflyst i år pga. corona kunne begge bundhold nemlig Albertslund og Soranerne slappe af. Albertslund valgte at gå først til gærdet og Salar Khan (78) som mange gange før dominerede Albertslunds halvleg, men starten var ikke god da makker J Butt blev fanget ben for på første bold af Soranernes bedste kaster P Singh. Salar fik Waqas Hafeez (20) som makker og de lagde 66 på totalen før Waqas blev kastet ud. Fire medlemmer af Butt familien var på holdet og ikke en eneste af dem fik et point. Salar måtte vente til anfører Ahmed (45) for mere støtte. Salar blev fanget ben for ved 139 og Ahmed blev hængende indtil han også røg ben for som syvende gærde ved 172. De sidste kunne kun lægge 7 points til. Singh blev bedste kaster med 4 for 39.

Soranerne er ikke kendt for at lave store scorer men i dag var en undtagelse. Efter en god start af Bobburi (24) og Ayappan (30) kneb det for midtegærdeorden at bygge videre. Panchal (42) holdt sammen indtil han gik som 6 gærde med 118 på tavlen, men redningen kom i form af Naithani der med 43 not out sammen med Sharma (14*) fik Soranerne forbi Albertslunds 179. Albertslund forsøgte med 8 kastere for at tvinge sig et gennembrud, men det lykkedes ikke. Soranerne fik deres første sejr, men har også spillet en kamp mere end de 3 andre hold der har én sejr i Elitedivisionen.

1.division

Kolding var på dobbelttur på Sjælland hvor de mødte Copenhagen om lørdagen. Kampen blev afviklet over 20 overs hvor Kolding lavede 139 for 4 gærder med Martin Pedersen som krumtap med 66 not out på 45 bolde. Men det kunne Copenhagen passere godt nok for 7 gærder,men takket være Owais Azhars 74 not out.

Søndag gjaldt det Svanholms andet hold, der vandt lodtrækningen og gik først til gærdet. Holdet anført af Musa Mahmoods 47 præsterede at lave 203 hvor de fleste gærdespillere bidrog mere eller mindre. Owais Ghani tog 3 for 29 og Stefan Langholz der ikke var med Kolding om lørdagen, tog 3 for 50. Svanholms total var for stor en mundfuld for Kolding trods Stefan Langholz med 44 og Martin Pedersen med 32. Ingen andre kunne bidrage med meget. Svanholm brugte 7 kastere der fordelte gærderne imellem sig. Med sejren satte Svanholm sig på første pladsen i 1. division.

Back To Top