Sommer.... 10

Sommer….

  • Skrevet af: Peter Power

Elitedivision

Oprindeligt var denne kamp programsat til at blive spillet i Skanderborg, da man forventede at Esbjergs nye bane ikke var færdig og den nuværende gravet op. Virkeligheden er, at de har vanskeligheder med den nye bane pga jordforhold og pilotering er nødvendig, så den gamle bane kan bruges resten af sæsonen. Men dagens kamp mellem Esbjerg og Herning kom ikke i gang til tiden på grund af typisk dansk sommervejr med regn, der dog forsvandt, så spillet kom i gang. Vejret resten af dagen var skyet med solstrejf, men det forblev tørt.

Herning vandt lodtrækningen og sendte Esbjerg til gærdet. Esbjerg var ramt af ferie og skader, så Henrik Øre ikke var med, men til gengæld var hans bror Martin tilbage efter flere års fravær. Esbjerg havde også fået Claus Hansen med, da de manglede Magnus Kristensen. Til gengæld lignede Herning sig selv. Esbjerg åbnede som sædvanligt med Frederik Klokker og Jakob Rubin og de startede godt og afviste Hernings åbningskastere. Frederik sørgede for hele tiden at score ener og straffede den dårlige bold, mens Jakob var måske lidt mere aggressivt. Det varede dog ikke længe før Herning gik over til spin og det blev Jakobs endeligt, grebet ud af keeperen med 62 på tavlen. Herefter var der ingen Esbjerg gærdespiller som kunne holde Frederik selskab i længere tid. Ingen scorede over ti, mens Frederik endte halvlegen på 51 not out. Nikolaj Damgaard tog 4 gærder mens Raizul Saumy tog 3 da Esbjerg nåede kun 107.

Hernings halvleg fik ikke en ønskestart. Raisul Saumy blev fanget ben for på første bold og overen efter blev Nikolaj Damgaard kastet ud. Kort tid efter blev Iylas Saumy også dømt ben for, selv om man mente det var battet og nu var Esbjerg for alvor tændt. Men Ramesh Lakmal og Glen Hedevang modstod Esbjerg og gradvis kom ovenpå og tog modet fra Esbjerg med flere grænseslag. Esbjerg kunne ikke bryde igennem og Herning passerede uden yderligere gærdetab.

 

Sommer....
En tidlig drop kostede points….(Jakob Rubin)
Sommer.... 1
Frederik Klokker 4
Sommer.... 2
J Rubin c M Navabi b R Saumy
Sommer.... 3
C Brock-Nielsen c W Cheema b N Damgaard
Sommer.... 4
K Rubin* c S Hedevang b R Saumy
Sommer.... 5
NG Nielsen 6
Sommer.... 6
C Hansen c R Lakmal b N Damgaard
Sommer.... 7
M Øre b N Damgaard
Sommer.... 8
P Banke b OD Hald
Sommer.... 9
Frederik Klokker kæmper
Sommer.... 10
D Klitgaard b R Lakmal
Sommer.... 11
R Saumy* lbw b K Rubin
Sommer.... 12
Man var overbevist Iylas var grebet via skinnen men dommeren mente anderledes
Sommer.... 13
Rames Lakmal 6
Sommer.... 14
Glen Hedevang 4
Back To Top