Cricketindtryk fra Caribien 3

Søndag: Kæmpe sejre til KB og Svanholm

  • Skrevet af: Peter Power

SØNDAG

Elitedivision

Herning havde søndag endnu en kamp på Albertslunds bane. Denne gang mødte de KB hvis hjemmebane er endnu ikke klar til kampe. Måske belært af lørdagens kamp valgte Herning søndag at sende KB til gærdet i håbet om måske at skabe sensation ved at kaste dem ud billigt. Det varede vist ikke længe for det håb forsvandt da tavlen viste efter 25 overs 151 for 3 og efter 50 overs 297. Anique Uddin var bedst med 56, Aftab Ahmed med 42 og Yasir Iqbal med 43. Stig Hedevang og Gulzar Khan fra Herning fik begge 3 gærder.
Herning var uden Christo Botma så deres gærdeside manglede tyngde og kunne ikke klare Yasir Iqbal der tog 4 gærder for 9. Kun en spiller fik over 10 points og Herning var ude for 61. Det må siges at være en total kollaps og understreger at der er stor forskel mellem top og bund i Elite division

Soranerne fik jo stryg af Skanderborg og man kunne frygte det samme når Soranerne søndag var på Svanholm Park og møder mesterskabsaspiranterne Svanholm. Ganske rigtig, det skete endnu engang. Svanholm gik til gærdet først og Hamid Shah (134) og Musa Mahmood (108) havde en gærdestand på 227 før Musa blev løbet ud. Hamid gik først ved 281 og Adnan Akmal (62) var det sidste gærdefald ved 349. Så efter 50 overs stod der 372 på tavlen.
Efter en lang varm tur i marken kunne Soraner ikke yde det store modstand. Efter 108 minutter var sidste man ude med 84 på tavlen. Alle seks kastere fik gærder og bedste gærdespiller havde 20 til sit navn. En sejr på 288 points. Nu må man glade sig til at Skanderborg og Svanholm mødes i begyndelsen af september.

Elitedivisionen føres nu af Svanholm og KB som har 3 sejre hver men Svanholm har et bedre net run rate. Soranerne har tabt alle fire kampe mens de øvrige hold har et sejr hver.

1. division

Esbjerg kunne ikke følge lørdagens stor sejr over Ishøj op med mødet med AB. Efter sigende er Abs pitch nok divisionens dårligste og derfor meget svær for hold fra Jylland. Esbjerg valgte trods alt at gå først til gærdet men denne gang kunne Frederik Klokker (12) og Jakob Rubin (41) kun lave en gærdestand på 16. Freddy røg ben for og Jakob måtte holde på havlegen sammen med bror Kasper (22). For efter Kaspers afgang faldt Esbjerg sammen og kun Chaturvedi til sidst med 22 ydede modstand. Esbjerg var ude for 138 så det krævede en indsats for at holde AB stangen. Det kunne Esbjerg trods alt ikke i varmen. Godt nok fik de 6 AB mand ude men det var ikke nok. ABs points var jævnt fordelt mellem spillerne med keeper Ali bedst med 25.
Trods nederlaget fører Esbjerg divisionen med tre sejre.

Back To Top