Skoler vil ha’ mere fra cricketklubber 1

Skoler vil ha’ mere fra cricketklubber

  • Skrevet af: Thomas Ren Kronby
KIF Cricket Skoleturnering 2016
Programmet gav få pauser til de 273 unger i gang på 5 baner

Efter mange års skolecricket i Kolding, så kontakter skolerne selv KIF Cricket for at få mere cricket på skoleskemaet. Årets stævne viser, at klubbens trænerteam har gode erfarne børnetrænere, som forstår at engagere lærerne i idrætstimerne. En af trænerne Steffan Langholz fortæller til lokal TV, hvorfor eleverne sagtens kan lære reglerne på 2 gange.

TrænerStab.PlusDCF
Trænerteamet Steffan Langholz, Martin Pedersen, Rasmus Kirkmand, Christo Botma, og dagens DCF gæst Frederik Klokker

Max sjov og succes
Skolecricket i Kolding oplever elever som kæmper for sejr, og arbejder hårdt for at ramme bolden. Det holdes simpelt med minimum af regler og maksimal cricket-succes. 273 børn legede World Cup Cricket, som de har øvet med deres idrætslærere i skolerne, også efter klubtræneren har været på besøg. Se hvordan TV Kolding fangede børne med larm og sjov 17.juni 2016

På 3 lokale skoler har bl.a. Steffan Langholz givet cricket tips til lærerne. Lærerne har selv lavet cricket-øvelserne, og det var aftalen for, at cricket-eksperten kunne holde gang i 50 eller flere børn hver gang. KIF’s Steffan uddyber: ”Lærerne er gode til det pædagogiske, og vi (“Cricketfolk”, red.) sørger for at børnene får tips til at gøre det sjovere”

Skolestævner er efterspurgt i Kolding
KIF Cricket har i mange år lagt deres skolestævner på hjemmesiden, hvor flotte foto viser aktive børn i lokalsponseret T-shirts til alle. Se flere foto af de 10 lærer, og mindst ligeså mange klubhjælpere, med kampe på 5 baner, 60 kampe på 4 timer (LINK)

LÆSTE DU i de sidste uger om aktive skoler andre steder – sjovt for børn?
Brøndby havde mere end 200 spillende
Lærerne forsøger sig flere steder i landet (Kerteminde sjov)

 

Back To Top