skip to Main Content
Skolelæreren David Hemmet fra Roskilde viser vej 2

Skolelæreren David Hemmet fra Roskilde viser vej

  • Skrevet af: Alex Olsen

David Hemmet, som er blevet bidt af den runde cricketbold, er nu også træner i Køge.

Glade Køge-børn flankeret af hele 3 trænere. Fra venstre Tommy Jespersen, David Hemmet og Søren Sørensen.

Ikke alene sørger David Hemmet for elevernes engagement i cricketspillet i skolen. Skoleholdet deltager desuden med et drengehold i DCF’s indendørsturnering samt et juniorhold udendørs. Men dette store arbejde ikke nok for denne ildsjæl: Han har nu engageret sig i Køge Kricketklubs miniput-arbejde som medtræner.

”Når jeg spørger eleverne på skolen, er en af grundene til deres store interesse for spillet, at der er så mange gode tekniske og underholdende elementer i selve spillet, og så tror jeg også, det betyder noget, at der ikke er kropskontakt i denne idrætsgren, hvor også de lidt mindre fysisk stærke spillere kan være med”, siger David Hemmet.

Han fremhæver i øvrigt Frederik Klokkers store hjælp med at stille sin ekspertise til rådighed, som har betydet meget for spillerne på skolen.

Stolt David Hemmet på rejse med sit skolehold.

Køge Kricketklubs to andre ledere på ungdomssiden, Søren Sørensen og Dennis Seier, fortæller samstemmende, at det er en stor hjælp og inspiration, at der lige pludselig dukker en skole-idrætslærer op, som allerede har været på DCFs grundkurser, og som udviser så stor entusiasme med cricketspillet.

Undertegnede overværede sidste weekends drengekampe mellem Køge og Svanholm, hvor Køgeholdet var repræsenteret med et hold fra David Hemmets folkeskole i Roskilde. Her viste flere af holdets spillere gode takter og forståelse af spillet – i en sådan grad at holdet vandt en af kampene mod Svanholms 2.hold.

De stolte “Roskilde/Køge-drengespillere glade over sejren over Svanholm 2.

I det hele taget ser Køge Kricketklub virkelig ud til at gå en flot fremtid i møde med det store ungdomsarbejde, der i øjeblikket bliver udført. Det virker ikke mindst som om træner- og lederopgaver er blevet uddelegeret på flere personer, hvilket gør ”holdbarheden” af arbejdet mere homogent, så der også er plads til at fokusere på den opdragende del af sporten.

/Jørgen Jønsson (red GV)

Back To Top