Skanderborgs første sejr 12

Skanderborgs første sejr

  • Skrevet af: Peter Power
Skanderborgs første sejrInden kampen en tale omkring Skanderborgs 120 år som klub.
Skanderborgs første sejr 1Anders Bülow finder liv i pitchen
Skanderborgs første sejr 2H Øre c R Mahmood b C Rasmussen
Skanderborgs første sejr 3M Slebsager 4
Skanderborgs første sejr 4dagens appel uden resultat
Skanderborgs første sejr 5M Slebsager slipper
Skanderborgs første sejr 6CB Nielsen c R Mahmood b C Peck
Skanderborgs første sejr 7M Hadzimesinovics c M Pedersen b C Peck
Skanderborgs første sejr 8M Slebsager c R Mahmood b C Peck
Skanderborgs første sejr 9Cheema 4
Skanderborgs første sejr 10W Cheema lbw b H Zaman
Skanderborgs første sejr 11En over skulderen
Skanderborgs første sejr 12J Turin b A Bülow
Skanderborgs første sejr 13J Rubrin 4
Skanderborgs første sejr 14V Sasitharan+ b H Zaman
Skanderborgs første sejr 15J Rubrin 4
Skanderborgs første sejr 16JG Nielsen c V Sasitharan b A Bülow
Skanderborgs første sejr 17Michael Pedersen spiller forbi
Skanderborgs første sejr 18Chr. Peck 4
Skanderborgs første sejr 19Michale Pedersen 6
Skanderborgs første sejr 20Chr. Peck 4
Skanderborgs første sejr 21Michael Pedersen 4
Skanderborgs første sejr 22Michael Pedersen 4
Skanderborgs første sejr 23Chr.Peck slap med skrækken med denne korte bold
Skanderborgs første sejr 24Michael Pedersen 4
Skanderborgs første sejr 25C Peck c JG Nielsen b EG Nielsen
Skanderborgs første sejr 26M Pedersen* c V Sasitharan b EG Nielsen
Skanderborgs første sejr 27Rizwan Mahmood 4 og sejren

Esbjerg, som måtte undvære Fr. Klokker, der har brækket tommelfingeren i kampen mod Ishøj sidste weekend, vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet. Inden kampen blev der holdt en lille tale af Chris Rasmussen i formandens fravær i anledning af klubbens 120 års jubilæum, hvor der blev kælet mere for tilskuerne inkl. gamle spillere. Skanderborg har op til dagens kamp fået omlagt pitchen og det varede ikke længe før Anders Bülow fik et par bolde til at flyve. Til gengæld gennem hele kampen var der også bolde, der blev lidt nede. Så gærdespillerne skulle være på mærkerne. Esbjerg startede forsigtigt mod Skanderborgs hurtige kastere, men Henrik Øres første forsøg på et drive endte i Rizwan Mahmoods hænder. Det varede dog ikke længe før Shangev og Chr. Peck kom på med skruekast. Især Chr. Peck havde Esbjerg problemer med at læse og Chr.Peck fik Esbjergs næste 4 gærdespillere alle grebet ud. Med 5 gærder nede for 53 var Esbjerg i vanskeligheder og da Anders Bülow, der kom tilbage, kastede Turing ud og Hamed Zaman fangede Cheema ben for, var der kun Jakob Rubin tilbage for at holde halvlegen sammen, men det kneb i den anden ende. Esbjerg var ude for 117 med Jakob Rubin 27 not out som den bedste (mens hr. ekstra bidrog med 30). Chr.Peck tog 4 gærder for kun 13 points på sine 10 overs, da han kastede præcist for en leg-skruer.

Esbjerg havde ikke heldet i starten af deres marktur. Der blev spillet forbi bolden men Skanderborgs Michael Pedersen og Chr. Peck gav ingen chancer. De straffede de løse bolde og drivede bolden når chancen var der. Esbjerg skiftede rundt på deres kastere, men der var ingen gennembrud. Til gengæld satte Michael Pedersen mere tempo på og nåede forbi 50 points. Det så ud til at Skanderborg ville passere uden gærdetab, men en kort bold fra Earth Nielsen blev coverdrivet af Chr. Peck (35), men blev godt snuppet af JG Nielsen i cover. Michael Pedersen (65) sendte en kort bold lige op i luften fra samme kaster og blev grebet af keeperen. Men Rizwan Mahmood med to firer sørgede for sejren på otte gærder.

Kolding i første division havde besøg for første gang af Copenhagen. Nu gik det i vasken med det politiske beslutning på en ny bane, så den gamle skal stadig benyttes, men Kolding har nu ingen klubhus. Det gamle er blevet fjernet pga. af rotter siges det. Så man skal på stadion for at gå på toilet. I dagens kamp blev Copenhagen sendt til gærdet af Kolding. Det varede ikke længe før Martin Pedersen fik et gennembrud og raserede Copenhagens gærdeorden med 5 gærder nede for 18. Takket være Ahzar (30) og Kar (20) fik Copenhagen lidt points på tavlen, men med Ahazars afgang var det begyndelsen til enden og Copenhagen var 114 all out. Både Christo Botma (44) og Martin Pedersen (38) lavede points, da Kolding fulgte efter, men der faldt 3 gærder før Kolding passerede.

Relaterede artikler:
Back To Top