skip to Main Content
Skanderborg vandt en vigtig kamp over Nørrebro

Skanderborg vandt en vigtig kamp over Nørrebro

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Skanderborg vandt en vigtig sejr over Nørrebro

Anders Bülow har udviklet sit spil på fornem vis (se billede på forsiden)

Skanderborg, som er på dobbelttur til København, vandt i dag en meget vigtig sejr over Nørrebro, og efterlod dermed både Esbjerg og Nørrebro på de sidste og afgørende pladser inden de to sidste runder i elitedivisionen.

Nørrebro vandt lodtrækningen og sendte Skanderborg til gærdet. Længe lykkedes det for holdet fra Kløvermarken at holde Skanderborgs gærdeside pænt nede med god kastning fra Rana, Ayub, Sahi. og M. Ali , at holde en fornuftig økonomi- 47 efter 15 overs og 130 efter de første 35 overs, Det så egentlig meget fornuftigt ud, men i de sidste 15 overs lagde Skanderborg ca. 100 points på totalen og endte med 226 for 7 med en flot spillende Anders Bülow som topscorer med 81 på 94 bolde, Michael Pedersen lavede 42 som åbner. Anders Bülow har på det seneste udviklet sig til en gærdespiller med et stort potentiale, hvor han især har arbejdet meget med det, at have den rigtige mentale indstilling til sit spil, hvor han før i tiden spillede for hasarderet, har han nu lavet noget om på sit spil, hvor han rent teknisk er mere i bolden retning, og forstår mere end tidligere, at sortere sit spil på den rigtige måde- hvis Anders radikale ændring skyldes Frederik Klokkers afgang, hvor Anders måske har ændret sin attitude, hvor han i sit indre har indset, når man ikke mere har en mand som Klokker, så må jeg hellere prøve at udgøre en form erstatning” som jo handler om stabilitet, så har hans ændring virkelig båret frugt.

I hver tilfælde fremstår Anders i en langt bedre og mere stabil udgave, hvor han nærmest med en veterans overblik forstår at spille sin halvleg færdig, selv om hans hold er presset. Nu ligner Anders en toporder-batsman, uanset om vi taler klub eller landshold.
Skanderborg endte med de omtalte 226 points, og der skulle rent faktisk ikke så meget til, før Nørrebro ville komme helt op og true jyderne. Men Nørrebroholdet kom i tidsnød og måtte satse, og det kostede gærder i den sidste ende. Nørrebro endte med 187 for alle hvor Saad Hafeez var bedst med 38. Skanderborgs bedste kastere blev delt mellem Morten Kristensen, Anders Bülow, Sangeev Thas, og Kamran Mahmood, med hver 2 gærder.
Skanderborg vandt kampen med 39 points og kravler langsomt men sikkert op i medaljerækken.

Skanderborg møder i morgen Svanholm kl. 10.00 på Svanholm Park, og hvis holdet fra Brøndby vil opretholde spændingen om guldet i den sidste kamp mod KB er der ikke plads til at blive “gavmild” mod Anders Bülow og Co.

Jørgen Jønsson

Back To Top