Skanderborg udspillet….Nu med video

  • Skrevet af: Peter Power

Video KB’s halvleg                                                      Video Skanderborgs halvleg

 

Ja, foråret er over os. Tørt vejr og ikke for koldt plus solen kom lidt frem. Perfekte betingelser for en af forårets nøgle kampe mellem nr 1 og 2 fra sidste sæson. Skanderborg stillede op i stærkeste opstilling med gensyn til Kamran Mahamood, som tidligere har været forhindret at spille pga. uddannelse. KB havde et par nye ansigter med set med hjemmeholdets øjne, men ellers stærkt besat.

KB vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet med stærke Ventakesh og Sarangal. Skanderborg startede med Anders Bülow og Chris Rasmussen. KB startede godt ved gærdet og var slet ikke presset af Skanderborgs åbningskastere, der ikke kunne få megen bevægelse ud af bolden. KB’erne skubbede bolden til enere og ventede bare på de dårlige bolde, som blev straffet kontant og der var der en del af. Det varede ikke længe før Skanderborg skiftede kastere, men KB stadig styrede begivenhederne. Ventakesh og Sarangal spillede pænt med seværdige slag, for først med over 140 på tavlen kom den første chance af flere: en damegriber til mid-off som Rizwan Mahmood smed. P Sarangal nåede først til sin century på en riskabel stød som sagtens kunne være grebet. Kort derefter med 196 på tavlen sendte han dog bolden direkte ud til Frederik Mikkelsen som greb den!. Når den ene af en stort gærdestand går følger den anden kort efter, siger man. Det gjaldt da også her, hvor Ventakesh blev fanget ben for. Træner Danengwa var kun på kort visit, da han også blev fanget ben for. Imens slog Aftab Ahmed nogle heftige grænseslag med en enkelt ud på parkeringspladsen. KB’s offensiv gik ud over alle kastere, men man savnede Michael Pedersens kastning, hvis præcision ville lægge en dæmper på KB. Han døjer med ryg problemer og vi kommer nok ikke til at se ham kaste i den nærmeste fremtid. Omar Hayat blev stokket ud da han hoppede i luften, mens Yasir Iqbal sluttede sig til Aftab og de sørgede for at lave 70 points i de 8 sidste overs, indtil Aftab spillede i sit eget gærde. Hele 329 blev det til for KB med 12 seksere og 24 firer på deres 50 overs. KB’s halvleg udstillede Skanderborgs svaghed og det er deres kasteangreb.

Skanderborg fik en reletiv god start med Fr. Klokker og Michael Pedersen. Uproblematisk lagde de 31 på tavlen, men så blev Michael løbet ud med få centimeter. S Thanikaithasan kom til og sammen med Frederik fik Skanderborg forbi 50. Så kom KB’s spinkastere på med Omar Hayat og Bashir Shah. Bashir fik S Thanikaithasan ben for. Det gav plads til Anders Bülow, der sammen med Frederik fik Skanderborg på rette kurs, dog bagud i scoringshastighed. Men Hayat fik gennembrudet da han kastede Fr. Klokker ud for 71, som var på bageste fod. Anders fulgte kort efter fanget ben for af en godt kastende Dabengwa. Broddet var ved at forsvinde ud af Skanderborgs halvleg. Tilbage var Mahmood brødrene. Kamran var agressiv og slog hurtigt en sekser og firer, men valgte så at lave en omvendt sweep på midterpinden på Hayats kastning. Det kostede en ben for og så faldt Skanderborg sammen, især da Rizwan skabte sig plads og blev kastet af Dabwenga. Det så ud som om Skanderborg opgav og de var ude for 185.

En overlegen sejr for KB, der skal til Herning i morgen, dog uden Aftab Ahmed der skal videre på arbejde i Thisted. Skanderborg skal arbejde med deres kastning, hvis de skal gøre sig noget i år.

I første division var der kamp mellem Esbjerg og Glostrup.  Esbjerg gik først til gærdet og nåede 185 all out takket være 68 af M Hadzimesinovic.  Glostrup kunne ikke følge med fra starten og var 6 gærder nede for 41 før Rasmus Kofoed kom til og fik Glostrup ud af suppedasen, men han kunne ikke få en fast partner og var sidste mand ude med 52 med 156 på tavlen. NG Nielsen tog 5 gærder for 34.

PP

P Sarangal 4
A Venkatesh 4
Chr.Peck er slået til 6 af A.Ventakesh
P Sarangal 4
A Venkatesh 6
Første chance med over 140 på tavlen.
P Sarangal 6
P Sarangal c F Mikkelsen b K Mahmood 101
K Dabengwa lbw b S Thanikaithasan 9
O Hayat st F Klokker b S Thanikaithasan 1
Aftab Ahmed 6
Aftab Ahmed 6
Endnu en chance går tabt men bolden var næsten i kredsløb fra Yasir Iqbal.
Michael Pedersen går til den fra starten med 4
Michael Pedersen løbet ud af Ventakeshs indstik
Frederik Klokker fandt formen – her 4
A Bülow lbw b K Dabengwa 34
C Peck c K Dabengwa b A Venkatesh 1
R Mahmood b K Dabengwa 19
C Rasmussen b K Dabengwa 0
V Sasitharan c and b B Shah 3
Back To Top