Skanderborg tog sølvet

  • Skrevet af: Peter Power
Nicolaj Damgaard c Bashir Shah b Anique Uddin
DCF næstformand Carsten Pedersen holder tale til spillerne
DCF næstformand Carsten Pedersen holder tale til spillerne
Talens midtpunkt Michael Pedersen
Tidlig appel fra KB (Nikolaj Damgaard ser ud til at appellere med) - not out
Nicolaj Damgaard 4
Nicolaj Damgaard 4 gennem point
Monty Singh 4
Nicolaj Damgaard 6
Endnu en 6'er til Nicolaj Damgaard
Monty Singh 6
Monty Singh
Bashir Shah, KB
Michael Pedersen i vante stil
Anders Bülow i vante stil
Anders Bülow c †Hamza Qureshi b Saif Ali Ahmad
Gamle Skanderborg spillere samlet ved "smugkroen"
Monty Singh 4
Monty Singh c Anique Uddin b Saran Aslam
Rizwan Mahmood 4
Shangeev Thanikaithasan c Ali Ul-Hassan b Saif Ali Ahmad
Kamran Mahmood 4
Kamran Mahmood 6
Kamran Mahmood c Hamza Ali A b Bashir Shah
Frederik Mikkelsen c †Hamza Qureshi b Ali Ul-Hassan
Omar Hayat 6
Nicolaj Damgaard
Zameer Khan
Michael Pedersen griber Brian Chari
Anique Uddin 6
Zameer Khan 6
Saif Ali Ahmad*
Saif Ali Ahmad* 6
Zakria Raja c Nicolaj Damgaard b Kamran Mahmood
Saif Ali Ahmad* 4
Saran Aslam 4
Hamza Majid Qureshi c Adeel Amjad b Shangeev Thanikaithasan
Ali Ul-Hassan 4
Ali Ul-Hassan c Rizwan Mahmood b Aqeel Amjad
Adyaan Hussain b Aqeel A
Øl efter kampen
DCF forman Umair Butt holder en tale inden medajle uddeling
Uddeling Skanderborg
Uddeling KB
Skanderborg anfører holder tale
Talens midtpunkt Michael Pedersen
Tale fra KBs anfører Saif Ali Ahmad*
Michael Pedersen holder en tale
KB holdet
Gaven til Michael fra Skanderborg
Skanderborg
Michael Pedersen og Rizwan Mahmood

SØNDAG

I sidste spilleomgang i mesterskabsspillet mødtes Skanderborg og KB i Skanderborg i Michael Pedersens afskedskamp. Kampen var reelt om hvem der fik sølv og bronze da Svanholm slog Ishøj (Se andet indslag). I dejlig solskinsvejr vandt Skanderborg lodtrækningen og valgte at gå først til gærdet med det samme hold der slog Ishøj i sidste weekend.

Inden kampen holdt DCFs næstformand Carsten Pedersen en tale til sin bror Michael Pedersen, der spiller sin sidste kamp i Elitedivision, noget som han har gjort i 20 år. Kampen begyndte som ofte før med Skanderborg med en aggressivitet fra Nicolaj Damgaard (51), der straffer de korte bolde og driver de lange. Efter 6 overs stod der 46 på tavlen, mens partneren Monty Singh (60) spillede anden violin. Men som ofte før det må gå galt og Nicolaj fiskede uden licens og snittede bolden, der blev godt grebet af Bashir Shah i slip på Anique Uddins kastning. Så kom MIchael Pedersen (15) til sin sidste halvleg. Han kom slet ikke i gang med sine slag som i sidste uge. Han lavede et grænseslag før han fik en yorker fra Saif Ahmad, der fandt vej igennem. Anders Bülow (9) kom heller ikke i gang som vi kender ham. Han nåede kun at snitte en cut til keeperen. Rizwan Mahmood (24) så ud til at bide sig fast og løb nogle hurtige løb med Monty. Monty til gengæld slog bolden ud i points hænder, da totalen var 162. Kamran Mahmood (35) sluttede sig til sin bror, der efterfølgende slog to firer i rap. Kort efter i forsøget på endnu en firer snittede Rizwan til keeperen. Hans erstatning Shangeev Thanikaithasan (2) kom slet ikke gang, da hans forsøg på et sweep røg i hænderne på square-leg. Så Kamran fik nu følgeskab af Omar Hayat (53*) og snart slap Kamran en stribe grænseslag løs, især på Bashirs kastning, men det gik selvfølgelig galt og han blev grebet på grænsen. Med 228 på tavlen kom Frederik Mikkelsen til gærdet og de fik totalen hævet til 242 da Frederik snittede sit drive til keeperen. Omar Hayat viste sit sande jeg, da han slog 3 seksere. Aqueel Amjad (7) spillede en fin anden violin indtil han blev løbet ud i den sidste over og bror Adeel blev også løbet ud på den sidste bold uden at modtage nogen. Så Skanderborg var kastet ud for 293. KBs anfører Saif Ahmad endte, trods alt, med 3 for 37.

KB fik ikke nogen ønske start, da deres udenlandske træner Brian Chari (1) snittede Anders Bülow til Michael Pedersen i slip. Efterfølgeren Hamza Akhter (3) holdt ikke længe da han drivede bolden ud til Omar Hayat i dyb point. Det så ud til at Anique Uddin (23) og Zameer Khan (58) ville få en god gærdestand, da Anique slog Nikolaj Damgaard til to sekser i samme over, men Anders Bülow fik det sidste ord, da han fangede Anique ben for med 60 på tavlen. Anfører Saif Ahmad (74) kom ud til Zameer og igen fik de gang i scoring mod nu spin i begge ender. Det blev til en gærdestand på 81 points før Skanderborg fik gennembruddet, da Kamran Mahmood fangede Zameer ben for. Zakria Raja (5) holdt ikke længe, da hans første forsøg for at lave en sekser endte i Nikolaj Damgaards hænder. Det gav plads til Saran Aslam (12), som er kendt som et hårdt slående here in no-time. Saif og Saran fik løftet totalen til 185, hvor Shangeev Thani kom på for anden gang efter hans første over blev dyrt. Her fjernede han Saif og Saran på to bolde begge grebet på mislykkede drives og han næsten fik et hattrick, men måtte nøjes med at få Hamza Qureshi grebet på overens sidste bold. KB var nu knækket med tabet af otte gærder med 187 på tavlen. Det tog kun 11 points mere for at tage de to sidste gærder og dermed vandt Skanderborg med 95 points.

Video highlights Skanderborg v KB

Efter kampen holdt DCFs formand Umair Butt en tale til begge hold inden uddeling af medajler og især sagde tak for Michael Pedersens indsats gennem årene. Han sagde også tak til Skanderborg for arrangementet og til kampens dommere. Begge anførere holdt en tale, der især var rettet mod Michael Pedersen samt en tale fra Skanderborgs formand Chris Rasmussen. Der havde været mange tilskuere gennem hele dagen især gamle spillere fra Skanderborg og Herning, hvor Michael Pedersen lærte spillet.

I nedrykningspillet blev der spillet to kampe. Herning måtte for at kunne overleve slå Glostrup foruden at Soraner tabte. I Glostrup vandt hjemmeholdet lodtrækningen og gik til gærdet. Med seks gærder nede for 113 så det rimeligt fra Hernings synvinkel, men Aftab Ahmed (93*) havde en god dag og fik løftet holdet med hjælp fra halen til 249 på de halvtreds overs. Herning fik en ringe start med to hurtige gærder og til trods for Glenn Hedevangs 56 og Hamad Zamans 32 kom Herning ikke i nærheden, da holdets hale ikke kunne bidrage med meget. Herning var ude for 177 og med nederlaget må holdet næste år spille i 1.division og bliver erstattet af Husum.
Selvom Herning havde vundet, ville det ikke havde hjulpet, da Soraner overraskede og slog Albertslund med bare et stående gærde. Albertslund havde indledt med 187 takket være Jawad Ahmeds 77. Soraner så længe ud til ikke at kunne nå 188 men Parag Naithani med 40 not out var årsagen til at sejren kom hjem. Chakradhar Gopalam med sin 50 som åbningsgærde var medvirkende til sejren.

Back To Top