Skanderborg suveræn i T20 vest

  • Skrevet af: Peter Power
G Khan b O Hald 0 på sin første bold.
"Hvorfor købte jeg det bat" siger Khan efter 1 bold
Grænseslag til Raizul Saumy
Heldig for Anand at Sangevs sigtekorn ikke er indstillet.
S Anand 4
G Hedevang b S Thanikaithasan
Vurderet til ikke ude
S Thanikaithasan grænseslag
S Thanikaithasan c G Hedevang b G Khan
Nikolaj Damgaard 6
M Kristensen* c R Mahmood b O Hayat
M Slepsager st V Sasitharan b S Thanikaithasan
Rizwan Mahmood "Jeg kan ikke nå den"
Nogen forslag til undertekst? Forslag " Alle midler tages i brug men den virkede ikke"
Ivan Kristensen var til gærdet 2 gange - begge gange kastet ud. Her er den første
Monty Singh slår til 6
Montys ballet stil med lodret bat......
M Kristensen* c S Anand b S Hedevang
K Rubin c I Saumy b S Hedevang
Her er anden gang Ivan kastes ud.....
Ivans dårlige dag fortsætter i slip.......
G Wright c P Banke b M Kristensen

Sæsonen i vest kom først rigtig i gang lørdag med den første T20 møde mellem Skanderborg, Herning og Esbjerg spillet i Herning. Vejret var bestemt ikke til cricket da det var koldt og vi fik to små byger i løbet af dagen. Solen kom dog frem ind imellem og gjorde det varmere. Hernings bane ser bedre ud i år da man har fjernet en masse af grønt ind i mellem træerne.

Den første kamp var mellem hjemmeholdet Herning og Skanderborg. Der var ikke mange nye ansigter at se blandt holdene og Skanderborg vandt lodtrækningen og sendte Herning til gærdet. At det var årets første kamp viste sin tydelighed da Khan blev kastet på sin første bold fra Oliver Hald, men Saumy brødrene styrede holdet til 28 på tavlen efter 5 overs, da Raizul blev grebet af Vijay i long-off. Anand kom til gærdet og viste at man sagtens begå sig med et lodret bat. Skanderborg brugte alle deres kastere i mere elle mindre grad, men Omar Hyatt fik mest succes med 2 gærder for 8. Han fangede Iylas Saumy ben for ved 46 på tavlen, men Glen Hedevang og Anand løftede Herning til 81 før Glen blev kastet ud. I de sidste overs var det Anand der scorede mest og på halvlegens sidste bold scorede han en sekser for at nå 50. Herning sluttede på 116.
Skanderborgs halvleg begyndte med at dommer Bent Nielsen måtte trække sig med en skade og Abdul Wahab Ashraf måtte tage begge ender. Som sædvanlig åbnede Nikolaj Damgaard og han satte Skanderborg i gang med 2 seksere i den første over. Hans makker Michael Pedersen blev statist og kom slet ikke i gang før han snittede til keeperen på Balakumars kastning. Nikolaj fik følgeskab af Sangev Thani og sammen maltrakterede de Hernings kastning indtil Sangev (25) blev grebet ved 87. Nikolaj fortsatte dog og hamrede sejren fast med endnu en sekser. Han sluttede 79 not out med 7 seksere på kontoen.

I dagens anden kamp mødte Skanderborg så Esbjerg. Også her vandt Skanderborg lodtrækningen og sendte Esbjerg til gærdet. Esbjerg var uden Jakob Rubin, så det var Magnus Kristensen og Kasper Rubin der skulle bære holdet. Hos Skanderborg fik Nikolaj Damgaard fri og blev erstattet af Chris Rasmussen. Esbjerg startede godt anført af Magnus Kristensen, men han blev grebet i dybet med 25 på tavlen så det blev Kasper Rubin sammen med Mads Slepsager der førte Esbjerg videre. Mads forsøgte sig på det store slag og blev stokket med 70 på tavlen og da Kasper lidt senere også blev grebet, så faldt Esbjerg sammen og endte på 93 for 8 gærder.
Skanderborg havde ingen problemer med at indhente scoren anført af Monty Singh, der nåede 51 og Anders Bülow (24), der dog blev godt grebet af Esbjergs keeper Peter Banke ved 67 på tavlen. Sangev Thani(10*) kom til og sammen med Monty passerede de Esbjerg.

De to tabende hold Esbjerg og Herning mødtes så i dagens tredje kamp som set fra en tilskuers vinkel var også dagens kedeligste. Esbjerg valgte at gå til gærdet først og da Magnus Kristensen og Kasper Rubin begge gik uden de store scorer var der ikke mere saft i Esbjergs gærdeorden. Undtagelsen var dog Sreeram der lavede 25 ud af Esbjergs 65 for alle fald. Khan var Hernings bedste kaster med 3 for 13.
Herning mistede kun et gærde i at passere Esbjergs total med Raizul Saumy bedste med 33 not out og bror Iylas med 10 not out. Herning mistede et gærde da Wright blev grebet af keeperen.

Det var en lang og kold dag og vi håber på bedre vejr næste gang hvor Skanderborg må være favorit til at vinde vest kredsen endnu engang.

Back To Top