skip to Main Content
Skanderborg stormer videre i Elitedivisionen

Skanderborg stormer videre i Elitedivisionen

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

 

Mesteren (Klokker)  ser til, og eleven (Shangeev Thas) cutter
Mesteren (Klokker) ser til, og eleven (Shangeev Thas) cutter

Vandt en klar og let sejr over et modløst Ishøj-hold

På en rolig Pinselørdag blev der kun spillet en enkelt elitedivisionskamp, hvor Skanderborgs forsvarende mestre nærmest pulveriserede et meget modløst Ishøj-hold, som for tredje gang i træk ikke formåede at give modstanderen en rimelig kamp. En modstand, som blandt andet DCFs skribent havde lovet de cricketinteresserede, som optakt til den nye elitedivision, hvor man har skåret rækken ned til 6 hold. Dette med en forventning om, at så blev der kun meget få kampe, hvor der ikke rigtigt var tale om spænding, og hvor elitedivisionen blev afviklet af flere jævnbyrdige kampe.

Træerne er ved at springe ud, men dommer Aftab Ahmed( som strengt overvåger) har blomstret forlængst
Træerne er ved at springe ud, men dommer Aftab Ahmed( som strengt overvåger) har som spiller blomstret forlængst

Hvis man skal være en smule grov, eller måske nærmere ærlig over det man har set i dag mellem Ishøj og Skanderborg, kunne man passende bruge et meget forslidt udtrykt ”det må Ishøj kunne gøre bedre”. Hatten af for Skanderborgs professionelle holdning til denne kamp. Holdet vandt lodtrækningen og gik i marken under devisen – her kommer mestrene, og vi har ikke i sinde at forære så meget som et enkelt points væk- det levede holdet stort set også op til.

Mange flotte greb, og vist kun en enkelt misser, som blev udført af en spiller som undertegnede nåede at drille lidt, og derfor ikke nævnes i denne omgang.

Ishøj var ude på 22 overs med 64 på tavlen med Javed Khan som topscorer med 18. Skanderborgs unge pacer Chris Rasmussen tog 4 gærder for 28, og begynder at ligne sin fader Per, der som regel altid bowlede billigt i de gode gamle dage.

Når vi nu har omtalt det med at afvikle spillet professionelt, så er Frederik Klokker en fornem garant. Uanset hvilken opgave han bliver sat til, bliver den altid udført med stor koncentration.

Det blev den også denne gang, hvor der skulle laves sølle 65 for at vinde, og så gjorde Frederik sit arbejde færdigt sammen med en veloplagt Shangeev Thas, der i hast, er ved at udvikle sit spil, fra at være en smule ”selfmade”, og til nu, hvor han er meget mere bevægelig i sit benarbejde og bliver bedre og bedre. Skanderborg passerede på 15 overs- Frederik Klokker 30 not out og Shangeev Thas med 19 not out, og holdet kunne gå til en velfortjent og hurtig frokost. Om det bliver lige så let mod AB i morgen i Bagsværd må vi ikke håbe, selv om man kan have sine bange anelser. Dog kan ABerne glæde sig en smule over, at de ikke skal stå og se på Frederiks gode og solide gærdespil på en første-pinsedag, da han har lovet at holde pinse i familiens skød.

Skanderborg vandt kampen med 9 stående gærder.

Sejre til Svanholm 2, Kolding, og Husum i 1.division

Shabaz Khan,som plejer at spille på Svanholms 3.hold var blevet forfremmet og sagde tak med 5 gærder for 12 points
Shabaz Khan,som bowler, plejer at spille på Svanholms 3.hold var blevet forfremmet og sagde tak med 5 gærder for 12 points

De 3 kampe i 1.division gav sejre til Kolding, Husum og Svanholm 2. I kampen mellem Svanholm og Nørrebro blev Svanholms normale 3.holdspiller Shabaz Khan ”Matchwinner” ved at tage 5 gærder for kun 12 points, og i kampen mellem Glostrup og Husum kunne Husum ikke få Glostrups Glenn Larsen ud, da han prikkede og prikkede, selvom Glostrup for længst havde tabt kampen med masser af points. For at få en ende på det lovede Husums anfører Jörg Krüger en kasse øl til Glenn til den efterfølgende grillfest i Solvangsparken, hvis Glenn Larsen kunne lave en sekser – det fik Glenn ud i det store slag – og dermed afgang.

Back To Top