Skanderborg stærkest i varmen 17

Skanderborg stærkest i varmen

  • Skrevet af: Peter Power

De sidste dages varme og sol har gjort Skanderborgs bane hurtig og kombineret med Skanderborgs pitch, som er gærdespillervenlig, ville begge hold først til gærdet. Men det var Albertslund, der vandt lodtrækningen og de gik først til gærdet. De fik en udmærket start, da de angreb Omar Hyatt i den ene ende og forsvarede sig mod Anders Bülows hurtige og korte bolde i den anden. En af disse havde ramt Salar Khan på handsken og det gav problemer med blødning, der gjorde han måtte forlade banen, men han kom ind igen senere. Han blev erstattet af Waqas Hafeez, der sammen med Jawad Ahmed afviste alle Skanderborgs forsøg for at bryde igennem. Scoren kom op på 109 før Jawad lavede en fejl og blev grebet ud. Herefter gik det ikke så godt for Albertslund. Waqas havde lige nået 50, da han blev grebet i gully via kroppen og 4 Albertslund spillere fulgte hurtigt efter med lave scorer. Med 6 ude for 147 øjnede Skanderborg chancen, men anfører Jafar Butt og Atif Khan ville det anderledes. Især Atif slog efter Skanderborgs spinkastere med 7 firer og en sekser indtil han blev fanget ben for på en fuldsejler fra Skanderborgs sydafrikaner Chris Coombe, der nød det varme vejr: “Ligesom vinter der hjemme….” Salar Khan kom tilbage og sammen med Jafar fik Albertslund på 253 før de sidste gærder faldt i forsøget på de store slag. Der stod 254 på tavlen, da Salar faldt som sidste mand.

Skanderborg skulle lave 255 for at vinde og kom skidt fra start. Albertslunds to åbningskastere fik bolden til at svinge i de første overs og det mærkede Monty Singh, da han blev dømt ben for på en in-swinger fra Atif Khan. Atif forstsatte med at få Omar Hyatt grebet i cover og senere kastede han Michael Pedersen ud på en kort bold som Michael fejlbedømte. Med 3 nede for 57 øjnede Albertslund chancen, men skæbnen ville det anderledes. Anders Bülow og Rizwan Mahmood spillede sig ind og overtog styringen med en stribe grænseslag forholdsvis langs jorden. De viste, at bare bolden blev slået i hullerne på det hurtige bane, så var der fire, indtil Albertslund indså det var nødvendigt med en sweeper på begge sider af banen. Trods det, så holdt de to næsten et point pr. bold, da de fandt masser af plads. Decideret chancer var der ikke, men et par tætte løb kunne havde gået Skanderborg imod. Albertslund brugte 8 kastere i forsøget på at bryde igennem, men uden held og det hjalp heller ikke, at de forærede Skanderborg mindst 24 points med sjuskede markspil. Anders nåede sin century først og hen imod slutningen måtte han slå bremserne i for at sørge Rizwan kom til bold. Det resulterede i et par heftige seksere fra Rizwan med pullshots og det lykkedes Rizwan at nå sit century på kampens sidste bold, der blev sendt til 6. Det blev derfor en overlegen sejr på 7 stående gærder.

Video highlights Albertslunds halvleg                                               Video highlights Skanderborgs halvleg

I Albertslund spillede KB mod Ishøj og det blev en underlig kamp ud fra regnskabet. KB gik først til gærdet og blev i starten raseret af en oplagt Pawan Kumar, der tog til sidst 6 gærder for 23. Med 5 gærder ned for 58 så det ikke så godt ud, men Amjad Khan slog til støttet af Aftab Ahmed og løftede KB til 178. Begge blev grebet af Pawan, der fjernede 2 KB’er mere før KB var ude for 190. Men Ishøj klarede sig værre end KB takket være Amjad Khan og Atta Uddin og de kunne ikke lave mere end 88.

1.division

Husum havde besøg af Copenhagen, der blev sendt til gærdet af hjemmeholdet. Om det var den bedste beslutning kan diskuteres da Kalyals 62 og Azhars 70 gjorde at Copenhagen nåede 200 for kun tabet af 5 gærder og blev først kastet ud for 277 med 11 bolde igen. Husum svarede dog igen, da de passerede også 200 for tabet af 5 gærder, men de savnede nok Leif Flemming Boldt for Husum trods en sidste gærdestand på 34 blev kastet ud manglende 22 points for 255. Renald Buss var bedst med 47 mens Farooq tog 4 gærder.

Skanderborg stærkest i varmen
Salar Khan angriber Omar Hyatt til 6
Skanderborg stærkest i varmen 1
Jafar Ahmed slipper med skrækken med bolden gennem slip
Skanderborg stærkest i varmen 2
J Ahmed 6
Skanderborg stærkest i varmen 3
Waqas Hafeez er kastet ud MEN det var en free hit…….
Skanderborg stærkest i varmen 4
J Ahmed c T Singh b S Thanikaithasan
Skanderborg stærkest i varmen 5
S Ahmad 6
Skanderborg stærkest i varmen 6
S Ahmad c M Pedersen b K Mahmood
Skanderborg stærkest i varmen 7
Q Rana c R Mahmood b S Thanikaithasan
Skanderborg stærkest i varmen 8
Atif Khan 4
Skanderborg stærkest i varmen 9
Atif Khan 6
Skanderborg stærkest i varmen 10
N Hassan+ c R Mahmood b O Hayat
Skanderborg stærkest i varmen 11
O Hayat c S Khan b Atif Khan
Skanderborg stærkest i varmen 12
M Pedersen* b Atif Khan
Skanderborg stærkest i varmen 13
Anders Bülow 4
Skanderborg stærkest i varmen 14
Anders Bülow 4
Skanderborg stærkest i varmen 15
Rizwan Mahmood 6
Skanderborg stærkest i varmen 16
Det vindende slag til 6 og 100 til Rizwan Mahmood
Skanderborg stærkest i varmen 17
De to century spillere Anders Bülow og Rizwan Mahmood
Back To Top