skip to Main Content

Skanderborg stadig ubesejret

  • Skrevet af: Peter Power
Sonnich Sunil Nørtoft Thacker c †Abdul Wahab H b Toqeer A
Raizul Sawmy slår til
Glenn Hedevang 4
Glenn Hedevang 4
Surya Anand c †Abdul Wahab H b Saud M
Kim Frederiksen graver ud men blev kastet snart efter
Glenn Hedevang
Golzar Khan b Jonas Strandby H
Glenn Mølgaard Hedevang* c †Abdul Wahab H b Jonas Strandby H
Jean Jørgensen b Jonas Strandby H
Syed Muhammed Rehan 4
Hamid Shah 4
Musa Shaheen Mahmood c Syed Muhammed R b Patrick M
Mads Henriksen 4
Mads overlever en snitter
Hamid Shah 6
Mads Strandby Henriksen c Jean J b Syed Muhammed R
Jonas Henriksen 4 og sejr

Lørdagen bød på 2 kampe i Elitedivision, nemlig Herning mod Svanholm og Glostrup mod Skanderborg. Skanderborg er på dobbelttur hvor de på søndag møder Soraner.

I kampen mod Glostrup på Solvangsparken vandt Skanderborg lodtrækningen og gik til gærdet. Som sædvanligt var det Nikolaj Damgaard (26) og Monty Singh (89) som åbnede og de går som bekendt til fadet med det samme. I den femte over med 37 på tavlen blev dog Nikolaj kastet ud af Aftab Ahmed, men Monty blev hængende og sammen med Michael Pedersen (70) havde en gærdestand på 128. Monty var godt på vej mod en century, men blev kastet af Rocky Chawla. Michael fortsatte dog og med Rizwan Mahmood (47) som partner indtil den 46. over hvor Michael blev grebet af keeperen Frederik Klokker. Kamran Mahmood (0) blev fanget ben for på første bold og det gav chance til Aftab på en hattrick, men Anders Bülow (8*) afværgede. Rizwan blev grebet i den sidste over og Aftab fik sit femte gærde ved at få Omar Hayat (2) grebet på den sidste bold. Tavlen viste 257 for 7.

Der var ikke den store fart i Glostrup fra starten. i den syvende over var totalen kun 20 da Abhisek Gupta (7) blev kastet ud. Frederik Klokker (103*) var makkeren og han blev Glostrups anker halvlegen igennem, men Glostrup var bagefter i scoringshastighed og det blev værre som halvlegen skred frem. Efter Anders Bülow som kaster kom Joraij Habib til og han fik succes næsten med det samme da Ridhin Sharma (6) blev fanget ben for. Joraij kom på igen lidt senere da tavlen viste 125 for 3, idet Shehzad Ahmed (30) havde sat lidt fart i foretagenet, men Joraij fik ham grebet. Bolden efter blev Shakeel Zeb (0) grebet af keeperen og om ikke blev Awais Javed (0) fanget ben for bolden efter. En vaskeægte hattrick til Joraij og nu var Glostrup 125 for 6, hvor Frederik stod for de 70. Nu blev det en kamp om Frederik nåede sit century mere end et sejr, da kravet var blevet til 12,67 points pr. over. Det nåede han i den sidste over ved at slå Kamran Mahmood til seks, men Glostrup endte på 181 for 7, hvilket gav en sejr på 76 points til Skanderborg. Joraij endte med at tage 4 for 27 på sine 10 overs.

I Herning vandt hjemmeholdet lodtrækningen og valgte at gå til gærdet, nok mest fordi de manglede Phil Mansfield, der først kunne komme kl.12. Herning fik en katastrofal start da Toqeer Ahmad fjernede fire Herningenser med kun 10 på tavlen. Anfører Glenn Hedevang (37) satte sig dog i respekt med grænseslag og sammen med Surya Anand (4) fik totalen hævet til 37 før Surja snittede Saud Munir til keeperen. Glen forsatte sit aggressivitet først med Kim Frederiksen (4) og derefter med Golzar Khan (16). Svanholms kastere kastede nu kort til Glenn, der forsøgte at hooke hver gang, også med succes, men det gik selvfølgelig galt og Glenn blev grebet af keeperen. Phil Mansfield (10*) var nu kommet ind og sammen med de to sidste gærdespillere fik Herning på 95. Jonas Henriksen tog faktisk de sidste gærder inklusive Glenn og endte med 5 for 23, mens Toqueer tog 4 for 21.

I Svanholms halvleg var det anfører Hamid Shah (51*) som holdt halvlegen sammen og sørgede for sejren. Svanholm mistede 3 gærder hvor to faldt til Hernings udlænding Patrick Matautaava. Musa Mahmood (8) blev godt grebet i third man, Zishan Shah blev kastet på sin anden bold mens Mads Henriksen (18), der var godt kørende blev grebet i square leg. Jonas Henriksen (16*) blev Hamids partner og var med til at sørge for sejren.

Videohighlights fra kampen Herning v Svanholm

Back To Top