Skanderborg sejre i T20 med century. Gevinst for Svanholm og KB søndag

  • Skrevet af: Peter Power
Monty Singh gribes af Christo Botma
Anders Bülow 6
M Pedersen* b P Mansfields 7
Sangeev Thani 6
S Thanikaithasan run out(C Botma) 45
K Mahmood run out(P Mansfields) 11
Anders Bülow 6
Raizul Saumy 4
I Saumy run out(M Pedersen) 1
M Navabi+ run out(T Singh) 8
Uorthodox forsøg
G Khan b O Hald 5
P Mansfields 6
Frederik Klokker 4
Jakob Rubin 6
Jakob Rubin 6
J Rubin c O Hayat b K Mahmood 65
M Brunsgaard* c O Hald b A Bülow 23
Nok det nærmeste de kom for et gærde - en appel fra Jakob Rubin
Montys højde gør at han skal arbejde lidt mere
Nikolaj Damgaard 6
Det er sprit tid på banen
Jakob Rubin 4
F Klokker+ c C Botma b G Khan 21
M Brunsgaard* run out(S Nørtoft) 4
M Slebsager c and b R Saumy 5
T Chaturvedi c P Mansfields b I Saumy 9
R Saumy* lbw b K Rubin 1
Iyhas Saumy 6
Christo Botma 4
C Botma+ c M Brunsgaard b M Slebsager 53
S Hedevang c M Brunsgaard b K Rubin 1
Vindende slag

LØRDAG

T20 Vest
Lørdag så den første af 3 T20 kampe i Serie 1, hvor alle de deltagende hold møder hinanden. Det foregik i Herning, hvor vejrudsigten havde sagt kraftige regnbyger, så undertegnede stillede sin fototelt op i forventning om nedbør. Der kom bare ikke en dråbe. Det blev overskyet med en smule sol strejf sidst på eftermiddagen og det betød alle 3 kampe blev spillet uden afbrydelser.

I den første kamp mødte så hjemmeholdet Herning Skanderborg, der er udset til at være en af favoritterne til T20 mesterskabet. Herning sendte Skanderborg til gærdet og fik tidligt succes, da Monty Singhs første angrebsslag gik lodret op luften og blev grebet i sidste ende af Hernings nye erhvervelse Christo Botma. Michael Pedersen blev kastet ud kort efter af Mansfields, men så overtog Skanderborg med en gærdestand mellem Anders Bülow og Shangeev Thani. Især Shangeev lyste op med stribe drives over grænsen, mens Anders ekspederede dårlige bolde over i træerne. Den gode stand ophørte dog ved 104, hvor en misforståelse gjorde at Sangeev blev løbet ud. Rizwan Mahmood var for optimistisk og blev stokket ud på Raizul Shaumys kastning. Bror Kamran blev også løbet ud, så det blev Olivar Hald med 3 hurtige seksere og Anders (69 not out) der sluttede halvegen på 179.
Skanderborg indledte kastningen med spin i den ene ende (Omar Hayatt) og fart i den anden. Oliver Hald startede, men kunne ikke finde retningen med en stribe udenoms, så han blev erstattet af Anders Bülow som fik gevinst da Christo Botma blev grebet og Raizul kort efter. Bror Ihyas blev snart løbet ud  og samme skæbne faldt til Melab Navabi. Så var gassen gået af Herning, da ingen kunne blive hængende for at gøre skade. Men ikke alle gærder faldt. Phil Mansfield som sidste mand med 2 seksere fik totalen på 106.

Video highlights

Nikolaj Damgaard

I den anden kamp var det Esbjergs tur til at møde Skanderborg og det blev gærdespillernes kamp. Esbjerg valgte at gå til gærde og Frederik Klokker og Jakob Rubin afviste Skanderborgs kastere med spin fra den ene ende og fart fra den anden. Jakob Rubin var i fin form og slog nogle kraftfulde drives langt over grænsen. Det betød af Frederik spillede anden violin indtil Jakob til sidst blev grebet på Kamran Mahmoods kastning med 91 på tavlen. Så vågnede Freddy lidt op og slog et sjældent sekser mens Magnus Brunsgaard slog et par stykker i den anden ende. Begge blev dog grebet i de sidste overs men Esbjerg endte med 147.
Nu fik Skanderborg en udfordring og de valgte denne gang at satse lidt mere med at sende Nikolaj Damgaard ud sammen med Monty Singh. Nu er Nikolaj kendt som en “pinch hitter” og enten går det eller slet ikke. I dag endte Monty med at spille anden violin og sørge for at Nikolaj kom til bold da Nikolaj sendte bolden til alle dele af Herning. Esbjerg fandt ikke ud af hvordan man skal kaste til Nikolaj og vi fik en del spildtid mens man ledte efter bolden, dog må man sige at Nikolaj blev tabt 2 gange. Især et slag vil man huske da han slog en kort bold helt over træerne hen i gymnasiet. Hele 15 sekser blev man vidne til og kun 5 firere. Det blev meget passende at Nikolaj nåede sin century inden Esbjerg blev passeret med en sekser og den blev lavet på bare 39 bolde. Skanderborg mistede ikke et gærde og vandt derfor med 10 stående. Stakkels Monty nåede slet ikke engang at slå en grænseslag.

Video highlights

De to tabere Herning og Esbjerg mødtes så i dagens sidste kamp hvor Herning sendte Esbjerg til gærdet. Denne gang var Frederik Klokker og Jakob Rubin slet ikke så dominerende som i den sidste kamp. Men alligevel var der 36 på tavlen før Freddy blev grebet ud. Men Jakob slog dog trods alt 3 sekser i sine 38 og blev grebet med 75 på tavlen. Bror Kasper holdt sammen på havlegen, der endte med 112 på tavlen for syv gærder, hvoraf de 4 kunne tilskrives Saumy brødrene.
Herning fik ikke det bedste start da Raizul Saumy blev fanget ben for, men Iyhas og Christo Botma fik etableret en gærdestand og fik Herning næsten i målet før Christo blev grebet. Så måtte Iyhas holde skansen, da Herning mistede 3 hurtige gærder, men det lykkedes. Esbjergs Kasper Rubin er holdets farligste kaster og han tog 3 for 13 .

Video highlights

T20 Øst

I løbet af ugen blev der spillet to kampe på hverdagsaften. Albertslund mødte Svanholm hjemme, hvor Svanholm viste at de har købt aktier i mesterskabet ved at vinde med 10 stående gærder. Albertslund lavede 109 for 9 på de 20 overs, mens Svanholm passerede uden gærdetab med Jonas Henriksen 47* og Hamid Shah 46*. Samme dag tog Ishøj imod Soranerne. Ishøj der blev sendt til gærdet havde en god halvleg takket være Delawar Khan, der med 89 var hovedårsagen til at Ishøj fik 156/8. Soranerne mistede hurtigt fodfæste og med 7 gærder nede for 48 så det sort ud, men Shankar Sudararajan med 38* fik Soranerne på sluttallet 100. Javid Khan med 3 for 12 var Ishøjs bedste kaster.

I serie 2 fik AB deres andet sejr ved at slå KB2, mens Svanholm 2 ikke havde noget besvær med at slå Bella, der var ude for 32. Lørdag havde Svanholm 2 heller ikke besvær med at slå Albertslund 2 i en regn påvirket kamp, mens Ishøj 2 vandt over Glostrup i en mere tæt affære.

Elitedivision

Lørdag så en enkelt kamp i Elitedivision hvor Albertslund var på besøg i Svanholm Park. Kampen blev reduceret til 40 overs på grund af vejret og Svanholm valgte at gå først til gærdet. Svanholm måtte arbejde for deres points da de blev til få grænseslag på den store bane, men alle bidrog til Svanholms 200 for 4 på de 40 overs. Bedst var Mads Henriksen med 56 og anfører Hamid Shah med 48. Til gengæld behøvede Svanholm kun 23 overs for at kaste Albertslund ud for 83. Kun Waqas Hafeez ydede nogen modstand med 30, mens alle kastere (6) fik mindst et gærde hver.

SØNDAG

Elitedivision

Søndagens kamp i divisionen var mellem KB og Soranerne spillet på Gentofte Sportspark. KB vandt lodtrækningen og gik til gærdet hvor de løb ind i problemer med begge åbningsgærder væk med 23 på tavlen. Keith Dabengwa var med igen og han var aggressiv fra starten men blev grebet ud med 32 på tavlen. Anique Uddin blev heller ikke så længe og det blev helt galt da Yasir Iqbal blev løbet ud. Med 5 gærder nede for 55 så det godt ud for Soranerne men heller ikke mere. Doktoren var ved gærdet og han forlod den heller ikke før de 40 overs var kastet Sammen med Saad Ahmed fik de KB ud fra problemerne og med saftige slag fik en god total på tavlen. Aftab nåede at få en century mens Saad var 63 not out med 219 som total.
Det kunne Soranerne ikke matche og Saif Ahmed skar igennem Soranerne med 5 for 14. Kun Shankar Sundarahan ydede lidt modtand med 18 da Soranerne var ude for 77.

1. division

I første division mødtes Glostrup og Svanholm 2 på Svanholm Park i en lav scorende affære. Svanholm blev kastet ud for 115 på 40 overs med Henrik Saxe som bedste våben for Glostrup med 3 for 20. S Munir var bedst med 28. Men Glostrup var slet ikke bedre. De kunne kun klare 82 mens Munir var bedste kaster med 4 for 27.

Back To Top