Skanderborg overtog tronen 58

Skanderborg overtog tronen

  • Skrevet af: Peter Power

Finaledagen for årets T20 turnering blev afviklet i godt vejr på Svanholms anlæg, hvor begge finale kampe blev spillet på græspitchen. Denne gang på en anden stribe end sidste weekend og denne gang var pitchen mere medgørlig.

Dagen startede med kampen om tredjepladsen og bronzemedaljerne mellem Esbjerg og Ishøj. Det kunne ikke blive bedre, hvor kampen blev afgjort på den aller sidste bold. Esbjerg vandt lodtrækningen og sendte Ishøj til gærdet og Ishøjs D.Khan (37) satte tempo fra starten for at udnytte markbegrænsningen i de første overs. Sammen med Ahmed (15) fik de 40 på tavlen på de første 5 overs, men så gik det galt, hvor Ahmed troede der var et andet løb på stødet til deep square leg fra Khan. Et godt indstik fra Jacob Rubin og det første gærde faldt. Kort efter kom Magnus Kristensen på og han skar igennem Ishøj ved at kaste A Shah (2) og på den efterfølgende bold fik Ali Akhtar grebet ud. Derefter fik han den farlige D Kahn grebet ud. Mati Malik (23) holdt det gående for Ishøj mens gærderne faldt i den anden ende, hvor anfører Khan og Zakir faldt billigt. Mati forsøgte den store slag på Jacob Rubin, men blev grebet i long-off af brormand Kasper. Khalid gik hurtigt efter både grebet og stokket ud. A Khan (12) og Karamat fik lidt gang i det igen, men så kom Magnus på for at kaste sin sidste over. Han kaster en kort bold til Karamat, som ikke kunne håndtere den og blev ramt under hjelmkanten på nakken. Heldigvis ingen stor skade, men han måtte gå ud. Men det varede dog ikke længe før han kom ind som sidste mand, da de to sidste gærder faldt relativt hurtig. På tavlen stod 121 for Ishøj. Det var et point mere end om lørdagen. Magnus Kristensen var klar Esbjergs bedste kaster med 4-0-10-4.

Så blev det Esbjergs tur. Alle vidste det kom til at hænge på Frederik Klokkers skuldre som Esbjergs bedste gærdespiller. Det startede ellers godt med Jacob Rubin som stille partner, men Jacob fik en bold som ikke sprang som han forventede mens han spillede på tværs og man hørte lyden af faldende træ. Det samme problem løb Magnus i overen efter. Her sprang bolden mere og han kantede til square leg. Kasper Rubin slog ellers en fire med det samme, men han blev J Khans første offer på hans left-arm spin og blev fanget ben for. Krølle slog bolden i hænderne på point, mens Ivan Kristen blev det andet ben for offer for J Khan. Imens sørgede Freddy for at scoringstavlen tikkede ved at score flere grænseslag især ved at sweepe. Freddy fandt dog en partner i Sreeram og de to løftede totalen til 84 før Sreenam mistimede helt sin drive og gav et returgreb til Zakir. Nu var der 4 overs tilbage og med Earth Nielsen måtte Freddy blive mere aggressiv. Da de kom til den sidste over manglede Esbjerg 8 points. Det lykkedes med hiv og sving og med en hurtig leg bye på sidste bold. Her må man dog sige, at Ishøj manglede lidt taktiske forståelse til håndteringen af de sidste bolde, især da Earth måtte modtage bold i overen. Stakkels Freddy blev overfaldt af alle holdets spillere da de styrtede inde på banen da sejren var i hus.

Men det var en spændende afslutning og som forventet uddelte Jeremy Bray Man of the Match præmien til Frederik Klokker, der var 84 not out. DCF formanden Umair Butt uddelte bronzemedaljerne til Esbjerg efter en kort tale, hvor han takkede Svanholm for arrangementet og til kampens dommere.

Skanderborg overtog tronen
Det var tæt på………
Skanderborg overtog tronen 1
FI Ahmed 4
Skanderborg overtog tronen 2
D Khan 6
Skanderborg overtog tronen 3
A Shah b M Kristensen
Skanderborg overtog tronen 4
AA Akhtar+ c F Klokker b M Kristensen
Skanderborg overtog tronen 5
D Khan c S Radhakrishnan b M Kristensen
Skanderborg overtog tronen 6
H Khalid c F Klokker b J Rubin
Skanderborg overtog tronen 7
A Karamat rammes af Magnus Kristensen og måtte retire hurt
Skanderborg overtog tronen 8
Y Ayub angriber
Skanderborg overtog tronen 9
Y Ayub run out(M Kristensen)
Skanderborg overtog tronen 10
A Khan st F Klokker b K Rubin
Skanderborg overtog tronen 11
Frederik Klokker 4
Skanderborg overtog tronen 12
J Rubin b Y Ayub
Skanderborg overtog tronen 13
M Kristensen c A Khan b D Khan
Skanderborg overtog tronen 14
K Rubin 4
Skanderborg overtog tronen 15
K Rubin* lbw b J Khan
Skanderborg overtog tronen 16
C Brock-Nielsen 4
Skanderborg overtog tronen 17
C Brock-Nielsen c FI Ahmed b J Khan
Skanderborg overtog tronen 18
I Kristensen lbw b J Khan
Skanderborg overtog tronen 19
S Radhakrishnan 6
Skanderborg overtog tronen 20
Freddy Klokker 4
Skanderborg overtog tronen 21
Sidste bold og løbes en leg bye til sejren
Skanderborg overtog tronen 22
Ishøj efter nederlaget
Skanderborg overtog tronen 23
Man of the Match
Skanderborg overtog tronen 24
DCF formand Umair Butt ved overrækkelsen
Skanderborg overtog tronen 25
Medajler overrækkes
Skanderborg overtog tronen 26
Esbjerg

 

Efter en kort pause gik man så i gang med finalen mellem Svanholm og Skanderborg. Her vandt Skanderborg lodtrækningen og sendte Svanholm til gærdet. Svanholm startede ellers godt med Hamid Shah (33), der hurtigt scorede et par grænseslag. Men Anders Bülow fik hul på byldene ved at servere en kort bold til M Ali som han ikke kunne styre og fik bolden højt op på battet og gav et nemt returgreb til Anders. Det gav plads til Svanholms træner Moleon (10), som er over 2 meter og det fik han brug for da han var tæt på at blive løbet ud. Han sendte dog Adeel over grænsen for den første sekser, men introduktion af Skanderborgs træner Chris Coombe blev hans undergang, da Chris fangede ham ben for og gjorde det samme for Hashmi kort efter. Imens sørgede Hamid for at scoren tikkede fremad og nu fik han følgeskab af Zishan Shah (31), men et stort gærdestand blev det ikke til. Thanikaithasan var kommet på med sine legskruer og med dagens greb fjernede han Hamid, som ellers så ud til at lave en god score. Nu blev det Zishan, der måtte holde sammen på tingene. Men det startede ikke godt da Rashid blev kastet ud på første bold. Heldigvis blev Mads Henriksen (11) hængende så scoren gik fra 64 til 83 indtil Mads mistimede sit drive på Kamran Mahmoods kastning og han blev godt grebet af Omar Hyat. Atta Ullah blev desværre ikke hængende længe, da han løb sig selv ud. Katastrofen nærmede sig, da Z Zhan sendte Thanis bold højt i luften og blev godt grebet af kasteren selv med 104 på tavlen. Touqueer Ahmad blev endnu et selv løbet ud kort efter og Svanholm blev kastet ud i den sidste over da Zishan forsøgte at få flere points på tavlen og spillede selv bolden i gærdet.

Så Skanderborg skulle til at lave 110 points. Og de fik en god start med Monty Singh (46*) og Michael Pedersen (41), hvor for en gangs skyld var Michael, der var scorede hurtigst med flere grænseslag, både drives og en enkelt hook. Monty sørgede for at der var rotation, mens Svanholm ikke kunne finde vej igennem. Man måtte helt frem til 76 på tavlen før der kom et gennembrud og det var da Michael mistimede en drive og sendte bolden til mid-wicket på Zishan Khans kastning. Det gav plads til Thanikaithasan (16), som ikke spildte tiden og de to løftede totalen til 104, hvor Thani blev utålmodig og sendte bolden til Hamid Shah på grænsen. Slaget var tabt for Svanholm og Monty sørgede for at passere totalen. Så det var en flok glade Skanderborg spillere, som invaderede banen i gladen over sejren og mærkelig nok flere af dem slet ikke kom til gærdet i denne weekend. Det er vist længe siden det er sket før.

Med sejren fik Skanderborg overtaget tronen fra Svanholm og dermed kvalificerede sig til næste års Europæisk CL turneringen, foruden at de fik en pokal med hjem og fik udleverede DIFs guldmedajler af DCF formanden Umair Butt. Begge anførere holdt en lille tale om kampen og Jeremy Bray uddelte Man of the Match præmien, som gik for anden dag i træk til Monty Singh.

 

Skanderborg overtog tronen 27
Dagens dommer trio – Lars Hedegaard, Jørgen Jensen og M Haq
Skanderborg overtog tronen 28
Hamid Shah 4
Skanderborg overtog tronen 29
M Ali slår Omar Hyat til 6
Skanderborg overtog tronen 30
M Ali c and b A Bülow
Skanderborg overtog tronen 31
E Moleon når akkurat hjem
Skanderborg overtog tronen 32
E Moleon 6
Skanderborg overtog tronen 33
E Moleon lbw b C Coombe
Skanderborg overtog tronen 34
W Hashmi+ lbw b C Coombe
Skanderborg overtog tronen 35
Hanid Shah holder scoren kørende
Skanderborg overtog tronen 36
H Shah c and b S Thanikaithasan
Skanderborg overtog tronen 37
M Henriksen 6
Skanderborg overtog tronen 38
Zishan Shah 4
Skanderborg overtog tronen 39
A Ullah run out(O Hayat)
Skanderborg overtog tronen 40
Zishan Shah
Skanderborg overtog tronen 41
Z Khan c and b S Thanikaithasan
Skanderborg overtog tronen 42
T Ahmad run out
Skanderborg overtog tronen 43
Z Shah* b O Hayat
Skanderborg overtog tronen 44
Michael Pedersen til angreb
Skanderborg overtog tronen 45
Keeper Hashmi forsøger at stoppe Monty Singhs late cut med benarbejde
Skanderborg overtog tronen 46
Monty Singh 6
Skanderborg overtog tronen 47
Michael Pedersen 6
Skanderborg overtog tronen 48
M Pedersen* c M Ali b Z Khan
Skanderborg overtog tronen 49
S Thanikaithasan angriber
Skanderborg overtog tronen 50
Monty Singh sikrer sejren
Skanderborg overtog tronen 51
Svanholm
Skanderborg overtog tronen 52
Man of the Match Monty Singh
Skanderborg overtog tronen 53
Svanholm får sølvmedajler
Skanderborg overtog tronen 54
Skanderborg får guldmedajler
Skanderborg overtog tronen 55
Pokaloverrækkelsen v formand Umai Butt til Michael Pedersen
Skanderborg overtog tronen 56
Se hvad jeg har vundet……………….
Skanderborg overtog tronen 57
Svanholms sølvvindere
Skanderborg overtog tronen 58
Mestrene i T20 Skanderborg
Back To Top