skip to Main Content
Skanderborg overlegen 13

Skanderborg overlegen

  • Skrevet af: Peter Power

Elitedivision

Videohighlights Esbjerg                            Videohighlights Skanderborg

Lørdagens kamp i Skanderborg havde solskin det meste af dagen, men i den sidste del af kampen forsvandt solen og det blæste op, således det blev faktisk koldt. Esbjerg valgte at gå til gærdet efter at havde vundet lodtrækningen og åbnede som sædvanligt med Henrik Øre og Frederik Klokker. Skanderborg havde ikke Adeel med, men de åbnede kastningen med Omar Hyatt fra den ende ende. Han kastede tæt og fik bolden til at tage godt ved på Skanderborgs betonbaseret pitch. Med Anders Bülow fra den anden ende fik Esbjerg en stille start. Gennem det meste af halvlegen formåede Esbjerg ikke at sætte en høj scoringshastighed med få grænseslag Kun i de sidste overs kom der mere tryk på. Omar Hyatt fik også den første gennembrud, da Henrik Øre snittede til keeperen. Efter Omar kom Christian Peck på og han fik både Jacob Rubin og Magnus Kristensen tilbage i klubhuset. Kasper Rubin så ud til at blive hængende sammen Frederik Klokker, der holdt den ene ende, men en direkte indstik fra Sangev sendte Kasper i klubhuset. Frederik Klokker holdt scoringstavlen i gang med sikker spil uden at tage chancer, for han var klar over han måtte blive til det sidste. Med Ivan Kristensen ankomst kom der mere gang i scoringen i de sidste overs med bl.a. et par seksere. Ivan blev kastet ud af Skanderborgs sydafrikaner Chris Coombe, der bliver bedre efter hver kamp, på halvlegens sidste bold. Der stod 182 på tavlen hvoraf Frederik Klokker stod for de 92.

Skanderborg åbnede med Christian Peck og Monty Singh og de sat sig på kampen fra starten. Christian Peck benyttede alle chancer for at være aggressiv med drives og cuts og Monty var ikke bange for at løfte bolden over in-fielden. Christians smag for at angribe Jens G Nielsens skruekast kostede ham i den sidste ende, da han blev stokket ud. Så kom Micahel Pedersen til og han nøjedes med at straffe de dårlige bolde fra Esbjerg og dem var en del af. Monty spillede ellers uden problemer, men han kom til at cutte Jacob Rubin direkte i hænderne på Henrik Øre i point. Han blev erstattet af Anders Bülow og han spillede som om han skulle snart i byen. Så snart chancen bød sig blev bolden ekspederet væk, både langs jorden og i luften. Det hjalp ej heller Esbjerg at bruge flere kastere, så det gik stærkt og Skanderborg passerede Esbjergs score efter bare 35.3 overs. Anders var 63 not out mens Michael var 45 not out.

I øst vandt Albertslund over Herning med 70 points.

1.division

Kolding var på besøg i Husum, som har startet sæsonen med lutter sejre og i dag var ingen undtagelse. Kolding blev sendt til gærdet og Hauke Müller havde en af sine gode dage da han med 4 gærder satte sit præg på Koldings halvleg hvor kun Martin Pedersen gjorde modstand og holdt den ene ende. Det kneb med at finde partnere og gærderne faldt. Kolding var ude for 142. Husum passerede Kolding for tabet af 5 gærder efter 28 overs med J Jensen med en hurtig scoret 56 støttet af O Peters med 30.

 

Skanderborg overlegen
H Øre c V Sasitharan b O Hayat
Skanderborg overlegen 1
Jacob Rubin 4
Skanderborg overlegen 2
Frederik Klokker 4
Skanderborg overlegen 3
Frederik Klokker 6
Skanderborg overlegen 4
J Rubin c and b C Peck
Skanderborg overlegen 5
M Kristensen st V Sasitharan b C Peck
Skanderborg overlegen 6
K Rubin* run out(S Thanikaithasan)
Skanderborg overlegen 7
Frederik Klokker 4
Skanderborg overlegen 8
Chris Coombe
Skanderborg overlegen 9
Tennisslag?
Skanderborg overlegen 10
C Brock-Nielsen b O Hayat
Skanderborg overlegen 11
En chance går tabt
Skanderborg overlegen 12
Ivan Kristensen 6
Skanderborg overlegen 13
I Kristensen b C Coombe
Skanderborg overlegen 14
Christian Peck 4
Skanderborg overlegen 15
Christian Peck 4
Skanderborg overlegen 16
Monty Singh 4
Skanderborg overlegen 17
C Peck st F Klokker b JG Nielsen
Skanderborg overlegen 18
T Singh c H Øre b J Rubin
Skanderborg overlegen 19
Chance?
Skanderborg overlegen 20
Anders Bülow
Skanderborg overlegen 21
Michael Pedersen 4
Skanderborg overlegen 22
Anders Bülow 4
Back To Top