Skanderborg og Svanholm sejrede

  • Skrevet af: Peter Power
Nikolaj Damgaard 6
M Pedersen c J Jeevaratnam b M Mahendrarajah
Nikolaj Damgaards kendte stil
N Damgaard c G Khan b S Anand
Rizwan Mahmood driver meget
Shangeev Thanikaithasan 6
S Thanikaithasan 6
Rizwan Mahmood 6
S Thanikaithasan 6
S Thanikaithasan c S Anand b M Termansen
K Mahmood c Rafaz Saumy b M Mannan
Rizwan slipper med skrækken......
Rizwan Mahmood
Anders Bülow
Rizwan Mahmood 4
Rizwan Mahmood 6
Rizwan Mahmood når 150
R Mahmood* b G Khan
Oliver Hald
Anders Bülows nye dansetrin
M Mannan b A Bülow
Bouncer.....
Surja Anand 4 trods en flyvende Shangeev
Raizul Saumy* run out(S Thanikaithasan)
Glen Hedevang 6
S Anand c M Pedersen b C Peck
M Termansen lbw b C Peck
G Hedevang c A Bülow b C Peck
G Khan c M Pedersen b O Hayat
Rafaz Saumy b K Mahmood
M Mahendrarajah b K Mahmood

I dejligt sommervejr med en passende brise til at holde temperaturen menneskeligt besøgte Skanderborg lørdag Herning. Skanderborg vandt lodtrækningen og gik til gærdet hvilket udløste kommentarne at det ville blive en lang dag. Skanderborgs gærdeorden ligger nogenlunde fast og Nikolaj Damgaard (32) åbnede i dag sammen med Michael Pedersen (17). Nikolaj er ikke kendt for at fedte ved gærdet og han kvitterede med at sende Stig Hedevang ud af banen. Med 44 på tavlen efter ni overs faldt Michael ved at snitte et cut til keeperen. Han blev erstattet af Shangeev Thani (56) men inden han kom rigtig i gang blev Nikolaj grebet på grænsen som han plejer. Monty Singh (0) kom ind men blev grebet med det samme, så Shangeev fik selskab af Rizwan Mahmood (150) og de to styrede begivenhederne herfra med en stribe af grænseslag. Det gik især hårdt udover Raizul Saumys kastning der kostede 78 på bare 5 overs. En gærdestand på 136 sluttede da Shangeev blev grebet på grænsen. Kamran Mahmood (0) kom ind og slog bolden i hænderne på gully med det samme. Så det blev Anders Bülow (73*) som sørgede for at Rizwan nåede sin century på bare 68 bolde. Disse to lagde 126 points til totalen. Rizwan nåede 150 med endnu en sekser, men blev straks kastet ud af Gulzar Kahn i forsøget på den næste. Totalen var nu 318, men der var stadig 8 overs tilbage så Oliver Hald (58) og Anders tonsede videre indtil Oliver blev kastet ud af Gulzar på den sidste bold.

Highlights af Skanderborgs halvleg

Tavlen viste nu 417. Alle vidste at Herning ikke kunne komme i nærheden og Herning havde ikke fart på. Det havde Skanderborgs åbningskastere til gengæld og Anders Bülow fik det første gærde i den fjerde over med 11 på tavlen. Med sådan en høj score varede det ikke længe før Skanderborgs spinnere kom på. Christian Peck fik også gevinst ved at fjerne Hernings bedste gærdespiller Surja Anand (21), samt Glen Hedevang (11) og Michael Termansen (1). Der blev dog også scoret points, men skriften var på væggen. Kamran Mahmood fik Rafaz Saumy (15) kastet ud på sin første bold og sluttede halvlegen med at kaste Mayuran Mahendrarajat (3) ud. Omar Hayat fik to gærder mens Nikolaj Damgaard fik et i og med Herning var ude for 115. Det blev en sejr på 302 points og det viser at der er stor forskel mellem top og bund i divisionen, hvilket er et dårligt tegn for udviklingen af spillet.

Highlights af Hernings halvleg

På Svanholm Park mødtes så to tophold nemlig Svanholm og Ishøj i en kamp der blev tæt. Ishøj vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet. Ishøj kom i vanskeligheder fra starten under pres fra Mads Henriksens og Toqeer Ahmads kastning. Inden længe havde Ishøj mistet 5 gærder med bare 45 på tavlen. Heldigvis for Ishøj kom redningen i form af Delawar Khan (78) og Absar Khan (52), der med et gærdestand på 115 løftede Ishøj til 160, da Absar blev kastet af Jonas Henriksen. Det kneb med Ishøjs hale at give Delawar støtte så Ishøj endte med at blive kastet ud i den sidste over for 186. Mads Henriksen endte med at tage 3 for 24, mens Toqeer Ahmad tog 3 for 31. Jonas Henriksen tog også til sidst 3 gærde for 30.

Det lyste op for Ishøj da de fik Svanholms bedste gærdespiller Hamid Shah billigt men Ishøjs åbningskastere havde ellers ikke nogen succes. Men ved 43 på tavlen var der faldet yderlige to Svanholm gærder i form af Mads Henriksen (0) og Saud Munir (13). Ishøj anede muligheder, men Jonas Henriksen (78), der åbnede, samt keeper Abdul Hashmir (42) afviste alle forsøg. Først med 131 på tavlen blev Abdul kastet ud. Lidt senere faldt Jonas, men da var det for sent, da Musa Mahmood (21*) sørgede for at Svanholm passerede for tabet af seks gærder.

Back To Top