Skanderborg og KB suveræne, også Herning vandt

  • Skrevet af: Peter Power

Denne weekend fortsatte T20 turneringen i serie 1.

Lørdag i gruppe A så Soraner på en jysk visit med kampe mod Skanderborg og Herning i Skanderborg. Dejligt forårsvejr med sol hele dagen gav en en perfekt ramme for cricket med høj scorer, masser af seksere og tabte bolde.
Soraner vandt lodtrækningen og overraskende sendte Skanderborg til gærdet. Skanderborg efter sidste weekends tabte kamp mod Svanholm var interesseret i at forbedre deres NRR og det passede perfekt med at gå til gærdet først. Monty Singh (20) overvandt sin anden bold kompleks og sammen med Nikolaj Damgaard (27) fik 36 på tavlen før Monty blev grebet af keeperen. Sangeev Thas (47) kom til og fortsatte den aggressive spil, der straffede alle Soraner kastere. Højdepunktet var da Nikolaj ramte klubhuset og bolden røg igennem taget = ny bold. Godt nok blev Nikolaj grebet ved 61, men det betød Rizwan Mahmood (108*) kom til og han var opsat til at bevise han hører til landsholdstruppen. Det gjorde han ved at hamre 6 seksere og 11 firer ud af de 108 han lavede. Efter Sangeev blev grebet fik Rizwan følgeskab af sin bror Kamran (26*), der også bidrog til totalen. Efter 20 overs stod 235 på tavlen, hvilket var ikke ved siden af hvad Cricclubs mente totalen ville være efter 2 overs (243).
Vi kan godt antage Soraner vidste at totalen var uden for rækkevidde, men de viste det ikke ved at gå til sagen fra starten. Problemet for Soraner var at deres ivrighed gav både gribe- og stokkechancer som Skanderborg tog med glade. Skanderborgs nye spiller Joraij Habib imponerede endnu engang med sin kastning. Han er ikke høj eller kraftig i bygning mens hans præcision og variationer gav 4 gærder for 19 på sine 4 overs. Venugopal Nagaraj var Soraners bedste med 23 ud af 90 som holdet endte med i den 17. over.

Videohighlights Skanderborg v Soraner

Lørdag eftermiddag var det Hernings tur at spille mod Soraner og her valgte Herning at gå først til gærdet. Holdet åbnede med begge Saumy brødrene Ihyas og Raizul, men begge var tilbage i klubhuset med 3 points på tavlen takket være Stalin Natesan som blev Soraners bedste kaster med 4 for 22. Hvis der var frygt for en Herning kollaps blev det hurtigt manet ned i jorden af Hernings nye spillende træner fra Vanuatu Patrick Matautaava, der med lodret og vandret bat tog sig kærligt af Soraners kastere. Han fik en fremragende partner i Surua Anand (58), der selv lynede. De lagde 151 til totalen indtil Surya blev grebet. Patrick fortsatte men begik nok den største synd da han blev grebet med 99 til sit navn. Et par hurtige gærder faldt men Herning endte med 180 på tavlen.
Soraner svarede godt igen anført af Krishna Chaitanya (41) men hans partner Dhanraj (10) blev den første gærde kastet ud af Patrick med 26 på tavlen. Patrick bliver uden tvivl en stor aktiv for Herning, der med Surja Anand som kastepartner gør at Herning ikke bliver så nem at overkomme. Krishna fik god støtte af Vibhor (10) og Naveen Bobburi (19) men da Krishna blev grebet i den 10 over så begyndte det at knibe for Soraner, især med Hernings spinnere Raizul og Glen Hedevang i aktion. Raizul med to gærder og Glen med 3 gærder for 20 fjernede enhver tvivl om hvem der vandt og Soraner endte med 129 for alle mand.

Søndag var der kampe i gruppe B.
KB mødte så ny oprykkede Glostrup, der vandt lodtrækningen og gik i marken. Nok en beslutning man vil sætte spørgsmålstegn ved after kampen. KB startede med Saif Ahmed og Brian Chari, der i de første par overs tog mere bestik af kastningen men den tredje over kastet af Iftikhar kostede 18 points og satte tonen for resten af halvlegen. Brian udløste en stribe af seksere og firer godt støttet af Saif og det gik udover flere kastere. Først ved 141 på tavlen fik Glostrup Saif grebet ud men Brian fortsatte med at slå bolden ud. Brian passerede de 100 i den 17 over og nåede 139 i den 19 over før han endelig blev grebet. KB sluttede halvlegen på 232 for 2.
Glostrup kom slet ikke i gang da KBs kastere Amjad Khan og Basit Javed ikke tillod de store slag. Glostrup var håbløs bagefter i scoringshastighed og det betød at KB brugte mange kastere. Shehzad Ahmed med 33 var Glostrups bedste. Glostrup nåede oppe på 107 på de 20 overs for seks gærder. Holdet scorede slet ikke nogen seksere mod KBs 18 stykker.

Videohighlights Herning v Soraner

Back To Top