Skanderborg og KB begge vinder

  • Skrevet af: Peter Power
Hamid Shah 4
Jonas Henrisen b Oliver Hald
S Munir b A Bülow
Z Shah* c A Amjad b A Bülow
Mads Henriksen 4
Hamid Shah 4
M Henriksen c A Bülow b N Damgaard
AW Hashmi 4
Keeper Monty Singh viser at han kan være med "Vild med Dans"
Musa Mahmood 6
AW Hashmi+ b A Amjad
Musa slipper med skrækken
A Mahmood 4
A Mahmood st T Singh b C Peck
M Mahmood c N Damgaard b A Amjad
T Ahmad c A Bülow b C Peck
Monty Singh 6
N Damgaard c AW Hashmi b T Ahmad
Monty Singh 6
Monty Singh endnu en 6'er
S Thanikaithasan c AW Hashmi b T Ahmad
A Bülow c AW Hashmi b T Ahmad 0
Rizwan Mahmood undgår at give Toqeer Ahmad et hattrick
Rizwan Mahmood 6
Rizwan Mahmood 6
Rizwan slipper.....

Elitedivision

Søndag bød på to kampe i Elitedivisionen, som begge har betydning for placeringen af mesterskabet. Inden dagens kampe lå Skanderborg, Svanholm og KB á points i divisionen, men Skanderborg har den bedste net run-rate (NRR).

Ishøj som ligger på 4 pladsen havde besøg af KB. Ishøj valgte at gå først til gærdet på en pitch som er berømt for at være ukonstant. Hvad der skete for Ishøj er vist ikke til at forklare, men allerede i den første over blev Salar Khan (2) kastet ud af Mark Hocking. I den næste over, kastet af Basit Javed, skete vist det besynderlig, at Javid Khan (0) blev dømt revet ud på en udenom. I den fjerde over blev Zakir Wasim (11) grebet ud og i over nr. 7 blev Adeel Akhtar (1) kastet ud og Absar Khan (4) stokket ud, begge på Mark Hockings kastning. Delawar Khan blev topscorer for Ishøj med 14 inden han blev grebet, mens de tre sidste gærdespillere var ude uden at score. I alt stod der 48 på tavlen efter bare 12.2 overs. KB behøvede kun 2 kastere nemlig Mark Hocking med 5 for 24 og Basit Javed med også 5 for 25.
For at forbedre deres net run-rate (NRR) gik KB til sagen for at passere. Efter 6 overs stod der 49 for 1 på tavlen. Saif Ahmed lavede 28 før han blev grebet inklusive 5 firer og 1 sekser, mens Saran Aslam var 11 not out og Zameer Kahn 8 not out.

I Skanderborg var konkurrenten Svanholm på besøg som del af deres dobbelttur. I strålende solskin var der mødt en del tilskuere op inklusive en del gamle Skanderborg spillere. Skanderborg vandt lodtrækning og besluttede at sende Svanholm til gærdet, idet man havde den opfattelse at Svanholm er svagere, når de er først til gærdet. Der var måske noget om sagen, da Oliver Hald i den tredje over ommøblerede Jonas Henriksens (1) gærde. Anders Bülow gjorde kunsten efter i den sjette over og det gik ud over Saud Munir (7). Zishan Shah første angreb var en hård cut på Anders kastning som røg direkte ind i Adeels hænder i deep point. I Anders næste over fik han den store præmie, da han fik Hamid Shah (15), der ellers er i god form, til at snitte bolden til slip. Svanholm var nu 25 for 4, men Abdul Hashmi (32) og Mads Henriksen (11) fik mere styr på gærdespillet da Skanderborg gik over til at bruge skruekasterne. Mads Henriksen kom dog ikke rigtig i gang og blev grebet på stregen på Nikolaj Damgaards kastning. Det fik Musa Mahmood (48) til gærdet og sammen med Abdul kom der en gærdestand på 43, indtil Abdul missede en bold fra Adeel og blev kastet ud. Musa fortsatte det gode spil, men Svanholms hale kunne ikke bidrage med meget mod Christian Pecks legspin. Da Musa blev grebet som niende gærde var det reelt forbi og der stod til slut 138 på tavlen på 40 overs. Anders Bülow endte med 3 for 19 som bedste kaster.

Video highlights Svanholms halvleg

Skanderborg havde nu masser af tid til at lave 139, men man fik en overraskelse i den første over kastet af Mads Henriksen, idet Monty Singh (67) drivede først en firer og bolden efter slog han lige over ud af banen så en ny bold måtte tages i brug. Monty havde besluttet at udnytte markbegrænsningerne og tage Svanholm på sengen. Utrolig når han kun havde spist 2 bananer til frokost. Hans partner Nikolaj Damgaard (1) kunne ikke følge trop da han snittede Toqeer Ahmads første bold til keeperen. Shangeev (14) kom til mens Monty slog Mads til endnu to seksere, men Shangeev bidrog selv til indtil han snittede Toqueer til keeperen. Anders Bülow fik kun én bold som han også snittede til keeper Hashmi, mens Rizwan Mahmood undgik at give Toqeer et hattrick. Rizwan blev en god partner til Monty og de havde en gærdestand på 71, før Monty blev godt grebet af Mads Henriksen på sin egen kastning. Rizwan sørgede for sammen med Michael Pedersen at kom tættere på Svanholms total, men dummede sig da de manglede 8 points. Bror Kamran kom dog ind og med en gevaldig sekser sørgede for en sejr på 5 stående gærder. Toqeer Ahmad endte med at tage tre gærder for 35.

Video highlights Skanderborgs halvleg

Man kan sige at Skanderborg har en hånd på mesterskabet, men de skal næste uge sørge for at vinde over Herning for at være sikker. KB skal møde Svanholm, som de skal slå og håbe at Skanderborg taber. Men man kan jo tage fejl idet Skanderborg vandt jo mesterskabet sidste år, da de vandt meget stort over Herning, mens KB, der ellers var favorit, tabte til Svanholm.

1 division

Interessen i 1 division er nu fokuseret om nedrykningen, idet Glostrup har sikret sig oprykning. Der er flere hold der er indblandet i nedrykningen. I dagens kamp var Esbjerg på besøg hos Husum, der har sikret sig i 1 division. Husum valgte selv at gå til gærdet først, men havde problemer med Esbjergs Magnus Kristensen, som fjernede 4 af de 6 øverste gærdespillere. Kasper Rubin tog sig ellers af Lars Flemming Boldt (15) der ellers var godt i gang, mens Madurawala (15) blev løbet ud. Ingen af Husums gærdespillere kom over 20 og Jeppe Nielsen tog sig af halen, således at Husum var ude for 93. Magnus tog 4 for 20, mens Jeppe tog 3 for 11.
Esbjerg mistede et gærde straks i starten, men Rubin brødrene fik totalen oppe på 42 før Kasper Rubin (15) blev dømt ben for. Jacob Rubin (31) fik nu støtte af Radhakrishnan (33*) og de var tæt på at passere Husum, da Jacob blev grebet ud. Så sejren for Esbjerg blev på 7 stående gærder. Med sejren er Esbjerg på 10 points og dermed fri for nedrykningskampen. Den kommer til at bestå mellem Kolding, AB og Copenhagen. I den sidste kamp mødes netop AB og Copenhagen, mens Kolding møder Husum.

Back To Top