Skanderborg i finalen mens KB overaskende tabte

  • Skrevet af: Peter Power
Michael Pedersen 4 mod Herning
Omar Hayat 6 mod Herning
K Mahmood st M Navabi b P Mansfield
Oliver Hald 6 mod Herning
G Hedevang c A Bülow b JG Nielsen
M Laljani b O Hayat
Jacob Rubin 4 mod Herning
Skanderborgs Omar Hyat og Rizwan Mahmood sammen med Skanderborgs fan klubbens medlemmer
M Navabi+ b M Brunsgaard
J Rubin c V Sasitharan b A Bülow
Magnus Brunsgaard 6 mod Skanderborg
Nikolaj Damgaard 6 mod Esbjerg
O Hayat b J Rubin

LØRDAG

Dagen drejede sig om T20 både i øst og vest. Stillingen i T20 skal afgøres i denne weekend, da det er finaledagen næste lørdag i Herning.

ØST

KB havde besøg af Ishøj og det er en vigtig kamp for begge hold, da den anden finaleplads er endnu ikke afgjort mellem disse 2 hold. KB har dog også 2 kampe søndag som skal afvikles.
I dagens kamp vandt Ishøj lodtrækningen og valgte at gå til gærdet, hvor anfører Pawan Kumar åbnede og spillede sit aggressive spil som han er kendt for. Desværre faldt hans partner Delawar Khan med det samme til Amjad Khan, der kun kunne kaste en over før han gik i stykker i sit anden. Basit Javed overtog, men Pawan slog ham for 19 points på 4 bolde. Men med 51 på tavlen faldt Pawan til Aniques spin, der også tog sig af Ali Shah og Quaser Rana. Ishøj begyndte at falme og Adeel Akthar holdt lidt sammen, men KBs kastere fik succes, især Saif Ahmed med 3 gærder. Ishøj måtte se sig kastet ud i den sidste over for 110.
KB fik ikke nogen ønskestart, da anfører Aftab Ahmed blev grebet efter 5 bolde. Saif Ahmad og Shehzad Ahmed førte KB videre, men med mange prikker i regnskabet. Da KB nåede 50 var halvdelen af overne gået og Shezad blev grebet ved 57 og Saif blev stokket ud 2 points senere. Yasir og Amjad blev partnere, men som begge kendt som aggressive kunne ikke lave nogen grænseslag. Yasir blev så grebet af keeperen ved 71 og det var i den 16 over. KB måtte tage chancer og så kom Pawan Kumar på for at kaste sine 2 sidste overs. Han kastede Amjad ud og i overen efter røg Zameer Khan og Saad Ahmad. Så var der 90 på tavlen med én over tilbage. KB klarede kun at lave 12 i den sidste over, så Ishøj vandt en overraskende sejr på 8 points.

Imens spillede Svanholm mod Soranerne i Gentofte. Soranerne, lært af fortiden, gik først til gærdet og endte med at lave 94 for 9 på de 20 overs. P Singh var den eneste der gjorde modstand med 35*, mens Svanholms Atta Ullah og Hamid Shah tog hver 3 gærder. Svanholm havde ingen problemer med at passere totalen da Soranernes kasteangreb er ikke særlig stærk. Jonas Henriksen (38*) og Hamid Shah (52*) sørgede for en sejr uden gærdetab.

Efter disse 2 kampe er Ishøj nu på anden pladsen i Øst med syv sejre. KB har 5 sejre, men mangler søndag at spille mod Soranerne og Albertslund. Kravet til KB er sejr i begge kampe og helst så store, at de kan nå at indhente en kvofficientforskel på 0,7 points. Svanholm har vundet alle sine kampe og er med i finalen på lørdag.

VEST

De tre hold i kredsen mødtes så for tredje gang i Skanderborg. Hjemmeholdet spillede først mod Herning og vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Monty Singh havde ikke heldet med sig lørdag og blev grebet af keeperen. Makkeren Omar Hayat (36) fik selskab af Michael Pedersen (68) og de begyndte at plyndre Hernings kastere, der leverede en stribe dårlige bolde. Men det måtte gå galt og Omar blev grebet med 86 på tavlen efter 10 overs. Michael sammen med Anders Bülow fortsatte indtil Michael selv blev grebet på Mansfields kastning, der også fjernede Anders med totalen på 127. Efter at Kamran Mahmood (7) var inde for en kort bemærkning var det bror Rizwan (28) sammen med Oliver Hald (21), der fik totalen til at rulle videre. Begge faldt i den sidste over, mens Nikolaj Damgård (16*) sørgede for med 3 bolde at totalen endte på 200. Mansfield var Hernings bedste kaster med 3 for 35.
Herning fik ikke nogen ønske start, da Oliver Hald fik de to første gærder inklusiv Iyhas Saumy (8) Skanderborg gik forholdsvis hurtigt over til spin og de tog sig af resten af Hernings gærder anført af Jeppe Nielsen med 3 for 15. Herning ydede ikke megen modstand og var ude for 75 i den 19. over.

Videohighlights Skanderborg-Herning

Herning fortsatte dagen med at spille mod Esbjerg, der vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Frederik Klokker åbnede og satte tonen med at starte med to firer men gjorde så det at cutte bolden lige i hænderne på point. Det betød, at Magnus Brunsgaard sluttede sig til Jakob Rubin. Magnus førte an indtil han med 51 på tavlen blev grebet. Jacob fik følgeskab af sin bror Kasper, men holdt ikke længe. Det gjorde Chaturvedi heller ikke da han blev kastet på første bold af Raizul Saumy. Peter Banke sluttede sig til Jacob og de to holdt sammen til slutningen hvor der stod 116 på tavlen. Under halvlegen faldt der 2 regnbyger, hvor den ene gav lidt vand. Det gav en forsinkelse, der medførte at kampen blev reduceret til 18 overs.
Herning skulle nu score 123 for at vinde og de fik en god start anført af Gulzar Khan (15) og Milan Laljani (10) hvor de fik 27 på tavlen i de 4 første overs. Så blev Milan grebet. Gulzar og Melad Navabi fortsatte, men begge var væk med 44 på tavlen efter 8 overs. Stig Hedevang nåede at slå en firer før han var væk og det fik Phil Mansfield (24) til gærdet og han holdt sammen på havlegen mens gærder faldt i den anden ende. Men overne forsvandt og da Phil blev stokket af Frederik Klokker med 98 på tavlen i den sidste over var løbet kørt for Herning.

Videohighlights Herning-Esbjerg

I den sidste kamp mellem Skanderborg og Esbjerg valgte Skanderborg denne gang at gå i marken først. Anders Bülow fik hurtigt Jakob Rubin grebet af keeperen på en rigtig kort bold men det fik Magnus Brunsgaard til gærdet og sammen med Frederik Klokker havde de godt greb om tingene. Skanderborg satte deres spinnere på og Jeppe Nilesen greb Frederik på sin egen kastning med 61 på tavlen. Magnus fortsatte ufortrødent videre sammen med Kasper Rubin og slog hele 4 seksere. Men med folk på grænsen måtte det gå galt og Rizwan greb ham lige ved stregen da Esbjerg havde 98. Kasper fortsatte med at holde tavlen kørende, mens to gærder faldt i den anden ende. Esbjerg endte på 116 på de fastsatte 20 overs.
Skanderborg åbnede denne gang med Nikolaj Damgaard som er kendt som en pinch hitter og han dominerede starten med at plyndre Esbjergs kastning, der leverede for mange korte bolde. Efter powerplay, hvor der kunne komme flere markspillere på grænsen gik gassen lidt af for Nikolaj, men makkeren Monty Singh vågnede op og slog et par grænseslag før han snittede en bold til keeper Frederik Klokker. Der var kun kastet 6 overs med 79 på tavlen. Da Nikolaj endelig snittede bolden til Frederik var der 102 på tavlen. Skanderborg spillede mere roligt hen mod Esbjergs total, men Omar Hayat blev dog kastet af Jakob Rubin, der endte så med at tage alle 3 gærder der faldt, da Skanderborg passerede i den 12 over.

Videohighlights Skanderborg v Esbjerg

Skanderborg endte med at blive ubesejret i kredsen og dermed deltager i finalestævnet næste lørdag i Herning.

Back To Top