Skanderborg en klasse for sig i T20 vest

  • Skrevet af: Peter Power
Skanderborg v Esbjerg - M Slepsager c A Bülow b O Hald
Skanderborg v Esbjerg - V Sreeram lbw b S Thanikaithasan
Skanderborg v Esbjerg - K Singh b S Thanikaithasan (slog på tværs)
Skanderborg v Esbjerg - Kasper Rubin 6
Skanderborg v Esbjerg - I Kristensen c R Mahmood b N Damgaard
Skanderborg v Esbjerg - Peter Banke er blevet stokket ud
Skanderborg v Esbjerg - D Lingarathnam lbw b K Mahmood
Skanderborg v Esbjerg - Nikolaj Damgaard 6
Skanderborg v Esbjerg - Nikolaj Damgaard 6 på off-siden
Herning v Esbjerg - Slebsager til angreb - 4
Herning v Esbjerg - M Slepsager c B Balakumar b G Khan
Herning v Esbjerg - R Saumy* b V Sreeram
Herning v Esbjerg - Iyhas Saumy 4
Skanderborg v Herning - M Pedersen b S Hedevang
Skanderborg v Herning - Sangeev Thani ekspederer en "fuld sejler" og no-ball fra Anand til grænsen.
Skanderborg v Herning - Rizwan Mahmood første sekser i en over fra Anand
Skanderborg v Herning - Rizwan Mahmoods tredje sekser i en over fra Anand
Skanderborg v Herning - Anders Bülow 6
Skanderborg v Herning - en mislykket vippeslag fra Oliver Hald
Sjældne gæster i det jyske - Mogens Seider, Per Pedersen og Birger Christensen
Skanderborgs hold omkring tavlen fra kampen mod Herning

Dagens T20 i vest møde mellem Skanderborg, Herning og Esbjerg foregik i Skanderborg hvor vejret var overskyet og ikke særlig varm. Der var truet med regn men den kom i de sidste minutter af den sidste kamp.

Den første kamp var mellem Skanderborg og Esbjerg, hvor Esbjerg indrømmede at de var under styrke da Jakob Rubin ikke spiller T20 i år. De valgte at gå først til gærdet. Skanderborg havde spin fra den ene ende og det gav pote da Magnus Kristensen mistimede sin drive og blev grebet. Partner Slebsager fulgte kort efter og det blev Kasper Rubin sammen med Sreeram der fik lidt skik på halvlegen, men med Sreerams afgang kom der en liden strøm af gærdespillere da Nikolaj Damgaard og Kamran Mahmood tog seks gærder tilsammen. Kun Kasper med 27 ydede nogen modstand når Esbjerg var ude for 62. Skanderborg svarede med Nikolaj Damgaard og Monty Singh. Nikolaj tog en monopol på kastningen idet Monty fik kun en udenom ved gærdet og derfor er ikke noteret til at havde modtaget en bold. Til gengæld fyrede Nikolaj 5 seksere og 4 firer og brugte kun 19 bolde til at passere Esbjergs score uden gærdefald.

Videohighlights Skanderborg v Esbjerg

Det lykkedes Esbjerg at få mere skik på gærdespillet i den efterfølgende kamp mod Herning. Esbjerg gik først til gærdet og her fik man en bedre åbning mellem Sreeram (16) og Slebsager (23). Esbjergs helt var dog anfører Magnus Kristensen der med 40 fik løftet Esbjerg over hundrede, således de endte med 113 for syv. Raizul Saumy var Hernings bedste kaster med 3 gærder for 30. Men 114 viste sig ikke at være nogen stor opgave for Herning, hvor Iyhas Saumy med 49 not out sammen med Anand med 23 not out sørgede for sejren med kun at miste 2 gærder.

Videohighlights Herning v Esbjerg

Den sidste kamp var mellem Skanderborg og Herning hvor Skanderborg vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Her fik man en sand fyrværkeri af grænseslag med 17 seksere og 19 firer. Skanderborg mistede dog Michael Pedersen næsten med det samme, men Sangeev Thani (67) og Rizwan Mahmood (62) gik straks i gang med deres spil med en gærdestand på 103 på 7 overs. Højdepunktet var Rizwans destruktion af Anand med 30 points i en over. Da begge blev grebet ud blev det i den sidste ende Oliver Hald (41*) og Anders Bülow (48*) som sluttede fyrværkeriet af. Nikolai Damgaard som plejer at score hurtigt var i dag uheldig med at blive løbet ud. Skanderborg fik 274 for 5 gærder på tavlen. Det var et bjerg som skulle bestiges og de fleste vidste at Herning ikke havde udstyret til at bestige det. Herning blev ikke kastet ud, men sluttede på 80 for 8 gærder med tre spillere over 10 points. Til gengæld havde Oliver Hald mere held med kastningen med 4 gærder for 17.

Videohighlights Skanderborg v Herning

De to store sejre for Skanderborg viser klasseforskel. Derfor er der vist en god ide at diskutere om ikke T20 serie 1 næste år skal være landsdækkende for at hold som Skanderborg kan få modstand.

Back To Top