Skanderborg dominant

  • Skrevet af: Peter Power
Skanderborg smed en del bouncere uden effekt
R Sharma+ c S Thanikaithasan b A Bülow
N Bobburi 4
Nagaraj 4
Nagaraj 6
V Nagaraj c O Hald b C Peck
P Naithani c S Thanikaithasan b C Peck
Tabt i slippen
Bobburi 6
R Shetty lbw b C Peck
N Bobburi b C Peck
V Chaudhary c R Mahmood b C Peck
D Singh c A Bülow b O Hayat
Tæt på
D Manni c O Hayat b C Peck
Chr. Peck 8.4 2 18 6
Michael Pedersen 4
Anders Bülow 4
Michael Pedersen 4
Michael Pedersen tabt i mid-wicket
Michael Pedersen gentager slaget bolden efter og denne gang er grebet: M Pedersen c R Ayyappan b P Singh
Sangev Thanikaithasan 6

Soraner fortsatte deres weekend med et besøg på Skanderborg i dejlig solskin og betydelig mere varme end om lørdagen. Skanderborg var uden Nikolaj Damgaard, der havde arbejdsforpligtelser men det gav plads til formand Chris Rasmussen. Soraner vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet.

Oliver Hald og Anders Bülow åbnede kastningen for Skanderborg men uden de store udsving. Sharma var dog ikke heldig for hans drive på Anders røg i lige i hænderne på Sangev Thani i point, men derudover virkede de hurtige kastere slet ikke så farlige. Så det varede ikke længe før Omar Hayat kom på med sit off-spin. Han fik også gevinst da Panchal slog Omar i hænderne på Rizwan Mahmood i mid-off. Så fik Soraner lidt gang i en gærdestand mellem Bobburi og anfører Ayyappan (16) med at lægge 37 points så totalen blev 56, da Christian Peck kom på. Han havde afgørende betydning, da han kastede legspin der var forholdsvis præcis og tog ved. Barburri kunne ikke nære sig og drivede Christian som Kamran Mahmood fik en hånd på i forsøg på at gribe bolden i long-off. Gærdespillerne mente der var to løb, men Kamrans indstik fra long-off var præcis og gik direkte i gærdet og Ayyappan var løbet ud. Det varede ikke længe før Christian fik et gærde, da Nagaraj (12) tværsede på en lidt korte bold og sendte bolden ud i hænderne på Oliver Hald i deep square-leg. Naithani cuttede Christian ud til Sangev uden at score. Lidt senere blev Shetty (12) overrasket af en googlie, der tog ved og han forsøgte intet slag – dømt ben for. Kort efter blev Bobburi (37) kastet ud af Christian på en lang bold. Chaudary (1) drivede Christian lige ud til Rizwan igen i mid-off. I den anden ende sendte Singh (0) Omar Hyatt lige ud til Anders Bülow i deep mid-wicket og til sidst blev Manni (0) netop grebet af Omar i gully på Christians kastning. Dermed var Soraner ude for 97 og Christian Peck endte med at tage 6 for 18 på 8.4 overs – imponerende når man ved at Christian bot p.t. i København og træner kun for sig selv.

Video highlights Soraner halvleg

Skanderborg havde en ny åbning da Nikolaj Damgaard ikke var med og det var Anders Bülow (48*) sammen med Michael Pedersen (32). De havde slet ikke problemer med at håndtere de forskellige Soraner kastere. Men ved 57 på tavlen slog Michael P Singh på tværes og blev tabt af Ayyappan i mid-wicket. Man troede at det gjorde Michael ikke mere men ak, bolden efter gentog Michael det samme slag men denne gang greb Ayyappan bolden og grinede højlydt. Sangev Thani (14) kom ind og sammen med Anders passerede de Soraner totalen uden hændelser.

Video highlights Skanderborgs halvleg

Der var masser af kampe i denne weekend. I Elitedivisionen mødtes Albertslund og Ishøj i Ishøj hvor Albertslund kun kunne lave 77 for alle. Det skyldes 4 gærder fra J Khan og 3 gærder fra Absar Khan. Kun 2 gærdespillere var over 10 points. Men Ishøj var i problemer med at klare totalen og Y Ayub der med 6 gærder reducerede Ishøj til 68 for 8, men keeper Sayed med 18* styrede Ishøj forbi Albertslund.

I første division tabte Kolding i Glostrup efter kun at havde scoret 87 for alle men Glostrup måtte bruge 6 gærder for at passere takket være Freddy Klokkers 41 not out. Esbjerg var på dobbelttur denne weekend og kom hjem med to nederlag. I Ishøj scorede deres andet hold 195 takket være 64 fra Asif Akram. Esbjerg var ellers godt med takket Sreeram 59 og Magnus Kristensen med 65 men halen var for lang og Esbjerg manglede 25 point. Søndag mødte Esbjerg Copenhagen og var først til gærdet men var ude for 97. Jordan Turin var bedst med 25 mens Roshan Ahemdazi tog 3 gærder for 11. Copenhagen passerede for tab af 5 gærder med Ahsan Nawaz 45*.

Det mest bemærkelsesværdig var kampen i 2 division mellem Bella og KB 2 hvor Bella blev kastet ud for kun 26, hvor M Hocking tog 7 gærder for 14 på bare 5 overs! KB passerede for tabet af 2 gærder.

Back To Top