Skanderborg Cricket Klub fejrer 120 års jubilæum

Skanderborg 120 års jubilæum

  • Skrevet af: Alex Olsen

Skanderborg Cricket Klub fejrer 120 års jubilæum

Engang for længe siden, kom der en håndfuld engelske mænd til vores kære lille land for at bygge en jernbane i Jylland. De arbejdede i Skanderborg og omegn og lagde jernbane på fulde gardiner. De kunne dog ikke slippe deres kærlighed til cricket mens de opholdte sig i Danmark, og dét blev startskuddet på Skanderborg Cricket klub.

Det er de færreste sports klubber der kan prale af 120 års jubilæum. Det kan vi med stolthed gøre i Skanderborg Cricket Klub.

Og det skal naturligvis fejres med manér!

Vi inviterer derfor alle cricket interesserede, til årets første hjemmekamp på Skanderborg Cricket bane på Birkevej 28. Et jysk opgør mod Esbjerg, et opgør vi ser meget frem til.

Vi har sørget for en ordentlig omgang stemning til dagen i form af:

  • Musik mellem overs og i pauserne
  • Pølser og brød direkte fra grill
  • Mulighed for at blive til fest efter kampen

Samtidig har nogle af klubbens egne medlemmer, gået henover vinteren og bygget nye og spændende tiltag i vores klublokaler. Bla. en sprit ny bar med fadølsanlæg, sodavand og meget mere.

Dagen byder derfor på masser af muligheder, for at en god samtale fyldt med anekdoter fra gamle dage og nu-tids-cricket.

I sandheden en rigtig god dag for – både vores kære klub, som vi holder meget af – men så sandelig også for sporten vi alle elsker så højt!

Vi glæder os til at se jer!

Back To Top