Cricket World Cup - Challenge League

Skab et kvindelandshold sammen med os

  • Skrevet af: Carsten Martensen

Danmarks bedste studie job?

Dansk Cricket-Forbund søger 3-4 Projektmedarbejdere til udvikling af Cricket for kvinder i København

Alle der spiller cricket i Danmark i dag er mænd, det vil vi lave om på! Dansk Cricket-Forbund (DCF) ønsker at udvikle cricketsporten for kvinder. Det skal ske sammen med flere nye projektmedarbejdere og i tæt samarbejde DCF. Du får muligheden for at prøve dig selv af i mange arenaer, lige fra græsset til de sociale medier. Faktisk er det afgørende, at du finder dig tilpas begge steder.

Vores mål: flere kvindelige spillere og et nyt landshold!

Vores mål med disse ansættelser er, at vi inden for to år kan stille et nyt landshold, og have minimum 100 spillere at vælge mellem, måske er du også én af dem? Vi starter med at bygge op fra bunden og du skal være med i hele processen, fra idé til udførelsen – selvfølgelig også når champagnepropperne springer, fordi vi lykkedes!

Dine kompetencer

Vi søger derfor personer, der:

  • Kan begejstre og sparke døren ind,
  • Kan lære at gennemføre en træningssession i cricket – vi forventer IKKE at du kan det på forhånd, vi skal nok lære dig det, men du skal tro på at du kan!
  • Forstår vigtigheden i den personlig relation, og er villig til at sætte sig selv i spil,
  • Har idrætsmæssig og/eller undervisningsmæssig baggrund
  • Skal kunne formidle, og ikke mindste kommunikere på mange platforme hvad du gør!

Vi forestiller os, at du har erfaring som træner, frivillig eller underviser i en eller anden form, men vi er samtidig åben for andre kompetencer.

Arbejdsvilkår

Vi forventer ikke, at du har spillet cricket eller for den sags skyld kender spillet. Vi skal nok lære dig det. Al undervisning du laver, vil være lønnet og med lønnet forberedelse til, men antallet af timer vil variere, forvent i gennemsnittet 4-6 timer om ugen. Arbejdet vil ligge i aften og weekend. Du vil være ansat i Dansk Cricket-Forbund, der har hjemme i Idrættens Hus.

Kontaktoplysninger

Er du interesseret i stillingen og kan sig dig selv i opgaven, så send en kort film af dig selv, hvor du beskriver hvad du kan bidrage med og et CV. Film og CV sendes til Carsten Martensen på carsten@cricket.dk – evt. spørgsmål rettes også hertil, eller på telefon 22982061. Alle, uden undtagelser, opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist: 5. juli 2020

Spillere

Er du interesseret i at spille, så kommer der mere infomation her på siden og på sociale medier snarest! Kan du ikke vente, så giv lyd fra dig, kontakt endelig Carsten på ovenstående nr. eller mail!

Back To Top