Singing in the rain.....

Singing in the rain…..

  • Skrevet af: Peter Power
Singing in the rain.....Korrekt beklædning for regnvejrs kamp vist af Raizul Saumy

Der blev ikke sunget i Herning, men regn var der i hvert fald. Det havde regnet konstant hele formiddagen og trods diverse vejrudsigter, der sagde ikke mere regn, så fortsatte det med byger efter frokost og med masser af vand. Pitchen havde ikke altid været dækket til og det betød det var meget vådt og skulle bruge tid til at tørre trods blæsning fra Hernings side. Ingen af spillerne var interesseret i at risikere at blive skadet. Kampen blev dermed aflyst, da minimum 20 overs pr. hold ikke kunne nås under forsvarlige forhold.

Da kampen i forvejen var blevet aflyst betragtes den nu som ikke spillet og indgår ikke i stillingen. Man skal huske at placeringen i stillingen afgøres via koefficienten og ikke antal points. Kampen har derfor ingen betydning for KB og kampen i morgen mod Svanholm er derfor stadig afgørende. Herning derimod mister muligheden for at kunne vinde bronze, da deres koefficient ville være ringere end Ishøjs forudsat Ishøj taber og Herning vinder i morgen.

1 division

Det regnede også i Husum, men ikke så meget som i Herning, således at kampen blev gennemført som 2 x 38 overs. Kolding gik til gærdet først og holdet, som var uden Christo Botma, fik ikke nogen god start. Med 3 gærder nede for 33 blev det Søren Olsen, som blev Koldings redningsmand med en herre halvleg på 72, men han blev også tabt et par gange af Husum, som ikke imponerede i marken. Lars Flemming Bolt var Husums bedste med 4 gærder, men han løb tør for overs og Kolding nåede 191 for 9.

Husum var heller ikke for god i starten, men en typisk lyn halvleg fra Hauke Müller (34) fik points på tavlen. Husum har før trukket meget på Lars Flemmings gærdespil, men i dag gik det ikke. Han faldt til Koldings bedste kaster Martin Pedersen, men Husum havde Renald Buss som trådte til og var godt på vej til at løfte Husum hen imod sejren. Men da Renald faldt godt grebet på grænsenaf Martin Pedersen for 61 var Husum færdig og var all out for 159. Det gav en sejr til Kolding på 32 points.

Back To Top