Sikre sejre til KB og Skanderborg.

  • Skrevet af: Peter Power

SØNDAG

Elitedivision

Der var tre kampe i dag i divisionen. KB var i Albertslund, Skanderborg var i Ishøj og Herning var hos Soranerne. KBs og Skanderborgs kampe havde betydning for toppen af divisionen mens Soraners kamp, deres sidste, var om de kunne undgå sidste pladsen.

KB var klar over at hvis de skulle vinde så skal sejren være stor da NRR kan komme i spil ved mesterskabsafgørelsen. Derfor valgte de at gå først til gærdet og havde en glimrende åbning med Zameer Khan (79) og Saif Ahmed (80) med en gærdestand på 151. Det gjaldt om at score hurtigt og det kostede gærder enten ved løbet ud eller grebet. Said Ahmad var bedst med 38* til sidst inklusive 2 seksere og KB sluttede på 283 for 7 gærder. Ved gærdet havde Albertslund intet svar til KB. Begge åbnere var ude efter 3 overs og Bashir Shah havde fat i Albertslund ved at fjerne 4 mand. Kun anfører Ahmed ydede nogen modstand med 34* inklusive 2 seksere, men han kunne kun se gærder falde i den anden ende. Han fik dog sammen med I.Khan løftet totalen fra 49 til 71, men Khan blev grebet og sidste mand Butt også, således Albertslund var ude for 89.

Monty kan synge var tanken i dag, men det var nok fuglene i Ishøj der sang, mens Monty Singh lavede 86. En forbedring end lørdags æg mod Svanholm. Skanderborg var først ved gærdet og foruden Monty var det Sangeev Thani som havde en score, da man i de sidste overs satte accelerationen ind. Som sagt alle spyttede i bøssen, da Skanderborg havde 238 på tavlen efter 50 overs. Skanderborgs åbningskastere Anders Bülow og Oliver Hald lægger pres efterhånden på alle hold i starten. Det gjaldt også mod Ishøj, men det var Oliver som slog til ved at tage 2 gærder på de sidste to bolde af den første over mens Azim Khan måtte sunde sig lidt men kom ind senere. Efter 10 overs gik man til spin og Ishøj havde problemer med Nikolaj Damgaard og Aqeel Amjad, der fjernede Ishøjs midtergærdeorden for få points. Det overlevede Ishøj ikke og kun Wasim Zakir til sidste ydede modstand, men kunne ikke forhindre et stort nederlag. Ishøj ude for 84 og et nederlag på 154 points. Aqeel endte med at tage 3 gærder for 15.

Den sidste kamp var mellem Soranerne og Herning. Begge hold har kun vundet en kamp i sæsonen og for at undgå sidste pladsen var en sejr nødvendig. Herning sendte Soranerne til gærdet og trods tidlige gærder så det ikke som en klog beslutning, da Soranerne var 75 for 3, men Hernings spinnere vendte det billede. Iyhas Saumy med 3 og Glen Hedevang med to gærder forudsagde en slags mini kollaps og pludselig var Soranerne ude for 137. Pancal var bedst for holdet med 30. Herning der havde Christo Botma (19) med håbede på en stor åbning, men mistede Christo med 33 på tavlen. Så blev det Phil Mansfield (31) der holdt den ene ende mens der var udskiftning i den anden. Da Mansfield faldt som sjette gærde med 96 på tavlen til Soranernes bedste kaster Bobburi var Herning i problemer, men G Wright (24*) med sikker spil sørgede for at Herning sejrede med 3 gærder.

KB fører nu Elitedivisionen med én spilleomgang tilbage med 5 sejre fra fem mulige mens Svanholm og Skanderborg har 4 sejre. Det betyder at KB vinder mesterskabet hvis de ikke taber deres sidste kamp mod Svanholm. Hvis Svanholm derimod vinder over KB og Skanderborg vinder deres sidste kamp vil de tre hold stå lige. Mesterskabet vil afgøres derved ved den bedste NRR og her står KB bedst inden den sidste kamp.

1.division

Copenhagen var på besøg hos AB og deres berygtede pitch. Det trodsede Copenhagen og de gik først til gærdet. Nagaraj med 48 var medvirkende til at holdet nåede 149 for alle gærder efter bare 31 overs. AB fandt det lige svært at matche Copenhagen, da ingen gærdespiller kunne blive hængende længe nok ved gærdet. Det skyldes nok Azhar der med 4 gærder tog brodden af AB, der pludselig var 133 for ni. Men Mir sammen med Naim kæmpede videre og var kun 5 points fra sejren da Mir blev kastet af Nawaz.

Back To Top