Sikker sejr til Skanderborg, men også et klart nederlag

  • Skrevet af: Alex Olsen

AB tabte til Skanderborg som senere tabte til Svanholm i Twenty-20 i Bagsværd

Anders Bülow angriber.

Ny talentfuld ung kaster dukkede op på Skanderborgs hold

På en varm søndag i Bagsværd blev der spillet to Twenty20-kampe med værten AB mod Skanderborg og efterfølgende Svanholm mod Skanderborg.

AB-Skanderborg startede dagen i en ret tam affære, hvor hjemmeholdet måtte spille uden deres bedste Annique Uddin, hvilket var tydeligt at se på holdet.

AB scorede 119 for alle på de 20 tildelte overs med T. Khan som topscorer med 25 points. Bedste Skanderborg kaster var Anders Bûlow med 4 gærder for 15. Her dukkede der et nyt ungt Skanderborg-ansigt op – J.J. Habib, fornavnet må stå hen i det uvisse foreløbigt, men der er ingen tvivl om, at man kommer til at høre mere fra denne 15årige bowler, der umiddelbart ikke ser ud af noget særligt i hans running – up, men, som anfører Rizwam Mahmood fortalte, var vores unge vens problem i øjeblikket måske hans alsidighed med hensyn til kastningen, hvor han virkede meget varierende, ikke særlig hurtig, men en kaste der ret naturligt finder længde og retning med sin variation, hvor hans bolde i dag virkede uforudsigeligt for ABs gærdespillere. Denne J.J. Habib tog 3 gærder for 20.

Skanderborg havde ikke større besvær med at passere, det gjorde man efter 14 overs med en hurtigbattende V. Sasitharan med 47 på 47 bolde, Anders Bûlow (22) og Sangev Thas (27 på kun 11 bolde) tog hurtigt spændingen ud af kampen – 114 for 2.

Svanholm vandt lige så overbevisende over Skanderborg

Selv om Wahab Hashmi ligger ned, stod han godt ved gærdet.

Selv om Skanderborgs anfører Rizwan Mahmood – inden han kom ind havde Mads Henriksens hurtige og giftige kastning snuppet de første to gærder for ingen ting – udførte noget af en ”lynkineser” med 30 points på 10 bolde, var der ikke i den anden ende noget tegn på at Skanderborg, som manglede både Frederik Klokker og Michael Pedersen, ville kunne byde Svanholm op til dans på denne sommerdag. 37 points var hvad der blev til overs til resten af det afbudsramte Skanderborg-hold, som endte med 70 for alle på kun 12 overs. Hamid  Shah, der er hjemme fra Irland på læseferie kastede strålende og tog 4 gærder for kun 2 points, Saud Munir 3 for 13 og Mads Henriksen 2 for 9 på sine 2 overs var Svanholms bedste bowlere.

Det tog 10, 5 overs for Svanholm at afgøre kampen, med en godt spillende Wahab Hashmi med 23 på 16 bolde og anfører Zishan Shah 21 på 29 bolde, især imponerede Wahab med flere flotte cuts, og hans gærdespil bærer tydeligt præg af en stigende teknisk fremgang kamp for kamp.

Jørgen Jønsson

Back To Top