Sikker sejr til Skanderborg – Husums første kamp

  • Skrevet af: Peter Power
P Warman c J Turin b JG Nielsen
Hauge Müller 6
H Müller c M Kristensen b JG Nielsen
G Müller c P Banke b JG Nielsen
Lars Flemming Boldt 4
J Kruger 4
J Krüger*+ b J Rubin
T Wiese 4
D Madurawala c J Rubin b M Kristensen
C Müller c V Sreeram b J Rubin
J Jensen b JG Nielsen
J Turin c D Madurawala b L Boldt
M Slepsager c H Müller b O Peters
Sreenam 6
"Oh Mann" Hauge Müller efter endnu en fejl bold
Kasper Rubin 6 og sender bolden på fodboldbanen (tabt)
Sreenam tæt på at blive grebet men 6
Kasper Rubin 4
Paul Warman 4
Paul Warman får blåt mærke af Magnus Kristensen
O Peters c J Rubin b K Rubin

Elitedivision

Skanderborg er på dobbelttur denne weekend og lørdag spillede de i Albertslund på en dag uden regn. Albertslund valgte at gå til gærdet. Efter en stille start løb Albertslund i problemer i det Oliver Hald slog til 3 gange og der var kun 25 på tavlen. Men Raja Ali (31) sammen med Jafar Butt (9) fik skibet mere på ret køl, indtil Jafar blev grebet ud på Adeels left arm spin. Raja blev fanget ben for på Nikolaj Damgaards kastning 10 points senere og det blev bestemt ikke bedre at Bashir Khan også blev fanget ben for på samme score. Takket være Abdur Rahman (18) fik holdet flere points på tavlen, men Oliver Hald kom tilbage og ryddede de sidste gærder og endte med 6 for 13 mens Albertslund fik 116.

Skanderborg kører med samme gærdeorden, så Nikolaj Damgaard (36) og Michael Pedersen (41*) startede. Seksmaskinen slog til 3 gange i løbet af de 31 bolde han modtog, men i øvrigt var gangske fornuftig. Han blev dog kastet ud med 57 på tavlen, men Michael sammen med Shangeev Thani (27*) spillede sejren hjem.

Søndag møder Skanderborg så konkurrenten Svanholm i Svanholm Park.

1. division

Hovedkampen var i Esbjerg hvor Husum var på besøg og spillede deres første kamp siden 2019, idet 2020 blev helt visket væk af de tyske  Covid regler. I øjeblikket kan Husum spille i Danmark, men forsamlingsreglen i Tyskland pt. på 20 forhindrer hjemmekampe i Husum. Konklusion på kampens forløb er, at Husum mangler kamptræning, da rusten var tydelig at se, især på kastesiden.

Esbjerg vandt lodtrækningen og sendte Husum til gærdet. Paul Warman og Ole Peters åbnede og Paul var helt klar utålmodig med battet og det kostede ham til sidst. Forinden var Ole Peters blevet grebet i slip efter en del jonglering med bolden. Det gav plads til Dineth Madurawala som var Husums bedste på dagen. Hauke Müller, som er så rutineret, har ikke forandret sig. Han slog en gedigen sekser i skoven, men blev hurtigt grebet i dybten. Det gav plads til bror Gerrit, der straks viste rusten ved at snitte til keeperen. Det blev anfører Jürg Kruger, der sammen med Dineth, fik Husum oppe i firsene. Jürg blev kastet ud af Jakob Rubin og Dineth grebet straks efter. Med otte gærder nede for 85, så tænkte man at det går nu hurtigt, men Jannik og Tom Wiese ville det anderledes. De viste, at de har udviklet sig i positiv retning og sammen lagde de 41 points på totalen før Tom blev grebet hen imod grænsen. Josch Jensen og så Jannik lagde så 10 points mere på før Josch blev kastet af Esbjergs bedste Jeppe Nielsen, så Husum fik 136 og Jeppe endte med 4 for 30.

Videohighlights Husum

Esbjerg startede godt med Mads Slepsager (14) og Jordan Turin (10). Jordan blev dog grebet i mid-wicket med 23 på tavlen og Mads faldt med 30 i totalen grebet i dybet. Sreeram (75*) og Kasper Rubin (29*) var nu sammen men det var Sreerem der førte ordet og han straffede Husums kastning ved at sende bolden 8 gange over stregen. De tre kom i den sidste over og sikrede Esbjerg sejren med otte stående gærder. Husums kastning manglede bid og præcision og det hjalp heller ikke at de tabte et par simple gribechancer, men de skal nok bliver bedre når de får spillet og trænet noget mere.

Videohighlights Esbjerg

Den anden kamp i første division var mellem Svanholms andet hold og Kolding, der er på dobbelttur. Kolding havde fået Martin Pedersen med denne gang men var uden Steffan Langtholz. Martin var et plus på kastesiden for Kolding idet de havde Svanholm i vanskeligheder med 6 gærder nede for 43, men en hvis Aden Aftab vendte sagen for Svanholm med 84* og sammen med Khalid, Ahmad og Karimi løftede Svanholm til 177. Martin endte med 4 for 22.
Totalen var for meget for Kolding, der reelt kollapsede og var ude for 51. Kun Søren Skov og F Havmøller gav lidt modstand, mens Bilal Aftab tog 3 for 22.

Back To Top