Seksere i massevis

  • Skrevet af: Peter Power

LØRDAG

Ja denne weekend blev der spillet en del T20 kampe i de lavere serier, men i serie 1 B mødtes Skanderborg og Svanholm for anden gang. Den første kamp endte med en sejr til Svanholm og Skanderborg var selvfølgelig efter en sejr, selv om begge hold er sikker på deltagelse i finalestævnet den 22/23 juni i Herning. Kampen startede en timere senere end annonceret, da det havde regnet en del aftenen før og des mere sol, så bedre blev det. Man havde dog glemt at ændre tidspunktet i CricClubs. Svanholm vandt lodtrækningen og gik til gærdet med et hold der manglede et par profiler. Skanderborg manglede også et par spillere. Skanderborg fik et hurtigt gennembrud, men Hamid Shah (19) og Abdul Hashmi (23) fik Svanholm på rette kurs, hvor Hashmi ellers slog 3 seksere, men Christian Peck fik det sidste ord. Hamid blev grebet i dybet, så det blev Jonas Henriksen (39) og Brian Chari (25), der løftede holdet over 100. Efter Jonas faldt ved 114 var der 5 overs tilbage og det kneb med de store slag, men trods alt endte Svanholm på 145 for 9, da to mand blev løbet ud i den sidste over. Skanderborg fik en dårlig start, da begge åbnere var tilbage i klubhuset med kun 2 på tavlen, men Rizwan Mahmood (67) og Anders Bülow (53) havde en gærdestand på 102 og fik Skanderborg på sejrkurs. Selv om begge faldt sørgede Omar Hayat (16*) og Olive Hald (10*) for at sejren var hjemme efter 18 overs..

Video highlights Skanderborg v Svanholm (YouTube)

I 1.division var der en enkelt kamp, der blev spillet i Jylland, hvor Esbjerg og Herning mødtes i en kamp, som må betegnes som tæt, også med en masser seksere. Herning valgte at gå til gærdet og Glen Hedevang (93) samt Ihyas Sawmy (62) havde en gærdestand på 120, som blev stammen på Hernings halvleg. Surya Anand startede stærk med 3 grænseslag, men blev straks grebet. De næste gærdespillere kom med bidrag, men blev ikke hængende længe i de sidste overs. Det blev til 244 for Herning for syv gærder, hvoraf Pankaj Bhatia havde taget de 4, mens brødrene Rubin var holdets billigste. Esbjerg fik en glimrende start med Mbulelo Nkomo (64) og Jakob Rubin (125), hvor de havde en gærdestand på 153. Jakob var den dominerende spiller, der slog hele 11 seksere i sin halvleg. Efter Mbulelo blev kastet ud kneb det for partnere, så Esbjergs jagt var næsten en mands kamp indtil bror Kasper kom ind i den 43. over hvor Esbjerg manglede 59 på 7 overs. Her slog Jakob videre indtil den 48 over, hvor der manglede 19. Her blev Jakob løbet ud og overen efter led Kasper samme skæbne. I forsøget på at score de sidste faldt der yderligere to gærder og Esbjerg kom til at mangle 7 points.

SØNDAG

I Elitedivisionen mødtes Ishøj og KB på Ishøjs bane, hvor Ishøj vandt lodtrækningen og gik til gærdet. KB havde ikke Bilal Aftab med og måtte ty til Saran Aslam i starten, men han fik også et gennembrud med to gærder, da Ishøj var 18 for 3. Så overtog Ali Ul-Hassan (3 for 23) og sammen med skruekasteren Anique Uddin (3 for 11) tog de næste seks gærder. Kun Delarwar Kahn (21) og Azim Khan (23) ydede nogen modstand, da Ishøj endte med 102 for alle. KB mistede 3 gærder for at passere i den 22 over med Luck Malik (34) og Saran Aslam (42) som de bærende gærdespillere.

I 1.division blev der spillet en kamp på Sjælland. Ishøjs andet hold var på besøg has den tabelførende Køge, og hvor Ishøj valgte at gå først til gærdet. Ingen af Ishøjs gærdespillere lavede en stor halvleg, men Muhammad Azhar (29), Nabil Akhtar (25) og Ezatullah Jabarkhel (23) var med til at Ishøj endte på 150 for alle i den 42 over. Det var især Shakerullah Safi med 4 for 29 og Jamshid Khan med 3 for 14 som var skadevolderne. Jamshid Khan, som ellers har været i stor form med battet, blev grebet forholdsvis tidligt og dermed var Køge i vanskeligheder med 5 gærder nede for 31, takket være Imran Ahmed med 4 gærder. Simon Sørensen (45) og Akbar Uriakhail (67*) fik Køge ud af vanskelighederne, men Simon faldt ved 119, men det kunne ikke forhindre Køge at vinde med 3 stående gærder. Køge har nu vundet samtlige sine kampe og fører division suverænt.

I T20 Serie 1 B var der en enkelt kamp mellem AB og Albertslund, som blev spillet på ABs bane. AB gik til gærdet først og fik en glimrende start ved Jawad Ali (34) og Hasnain Kiani (58), hvor deres gærdestand på 91 blev opnået i den 6. over. De efterfølgende gærdespillere kunne ikke fastholde scoringshastigheden, men Mudabber Hussain (46) og Zaman Chaudhary (22*) var med til at løfte AB oppe på 210 for 6 efter 20 overs. Der var intet tegn på at Albertslund ville nå i nærheden, da Imtiaz Ali (30) faldt som sjette gærde med 100 på tavlen, men Imran Sahi (48) og Mohammad Ali (28) tog kampen op. Mohammad faldt dog ved 145 og halen kunne ikke støtte Imran, der faldt som sidste mand med 188 på tavlen.

Back To Top