Sejre til KB og Svanholm i Twenty20-pokalen

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Nørrebros Nabil Ghulam bliver stokket ud af keeper Wahib Hasmi på Hasan Rashids kastning
Nørrebros Nabil Ghulam bliver stokket ud af keeper Wahib Hasmi på Hasan Rashids kastning

Flot cricketvejr men små halvlege i de to kampe

Denne Kr. Himmelfartsdag kan vel nærmest betegnes som den første rigtige sommerdag. Trods det, var det ikke de store halvlege der blev disket op med. Dette skyldes nok at både Svanholm og KB blev sendt til gærdet først, da man tabte lodtrækningen.

I den første kamp på Kløvermarken havde Nørrebro respektable 54 for 3, hvorefter totalen og tempoet faldt i takt med de hyppige gærdefald. Nørrebro ude for 93 på de 20 overs Det var stort set kun en godt spillende W. Cheema (31), der gjorde noget væsen af sig. Bedste Svanholm-kaster blev det noget uskrevne blad i denne disciplin, Zameer Khan, der tog 2 gærder for 12 points. Forårssæsonens stjernebowler Basit Javed, blev gemt lidt væk til weekenden og kastede kun 2 over med 1 gærde for 3 points.

Fotografen, som mener det er Basit Javed der bowler og skribenten, det ikke mener at Basit normalt ikke falder så meget sammen og "hælder vandet ud af øret"- har væddet en pilsner hvem der har ret?
Fotografen, som mener det er Basit Javed der bowler og skribenten, det ikke mener det, fordi Basit normalt ikke falder så meget sammen og “hælder vandet ud af øret”- har væddet en pilsner hvem der har ret?

Det var lidt af en ekspeditionssag for Svanholm, der overtrumfede Nørrebros 93 på 17,5 overs for tabet af 2 gærder- en flot spillende Saud Munir scorede en god teknisk halvleg på 39 inden han blev grebet, og keeperen Wahab Hasmi gik not out med 25, og fortsætter sine gode takter også som gærdespiller. Den anden åbner Mads Henriksen var lidt i gavehumør og afleverede 3 chancer, inden han blev dømt ben for. Svanholm vandt med 8 stående gærder. Anfører Zishan Shah gemte i denne kamp nogle af holdets normalt bærende kræfter, og ville gerne give mere plads til hans meget brede hold, som han nok får hårdt brug for i den kommende weekend i Jylland.

Imtiaz Ahmed grebet ud på Mati Maliks første bold
Imtiaz Ahmed grebet ud på Mati Maliks første bold

KB måtte langt ned i gærdeorden for at slå Ishøj

Shehzad Ahmed driver mod Ishøj
Shehzad Ahmed driver mod Ishøj

Ishøj battede først og fik som vanlig en udmærket start – havde 62 for 2 efter 12 overs, hvor åbningsgærdet TS. Bharaj og I. Khan spillede godt inden Khan blev grebet af Jojo på Yasir Iqbals bowling. Lille ”Monty” fortsatte indtil 42 hvor han blev stokket ud af S. Ahmed. Kun Ishøjs keeper den sympatiske inder M. Singh (20) kunne efterfølgende overleve KBs kastning, og Ishøj sluttede med 95 for alle. KBs store bowler i denne kamp blev offspinneren Omar Hayat med 4 gærder for 16 points.

Her bliver Shehzad Ahmed grebet og Ishøjspilleren jubler
Her bliver Shehzad Ahmed grebet og Ishøjspilleren jubler

Ingen havde vel regnet med at holdet fra Peter Bangsvej skulle aflevere hele 7 gærder for at passere, men et god kæmpende Ishøj-hold gjorde det godt i marken, hvor vi netop har påpeget holdets normalt svage side, så det er måske her, vi i den kommende sæson vil se nogle fremskridt for holdet. KB 96 for 7 med åbneren Shehzad Ahmed som bedste med 30 på 41 bolde.

 

1-1-KB-Ishøj d. 5-6-16 013

Ishøjs keeper Singh bærer turban, men det ville nok være en god ide med en hjelm oven på turbanen, der ikke beskytter for et mislykket sweep, der gik bagud i Singhs hoved.

 

1-1-KB-Ishøj d. 5-6-16 014

 

Venner og “fjender ” trøster”

 

Back To Top