Sejr til Glostrup og Ishøj 2. samt premiere med engelske dommere

Sejr til Glostrup og Ishøj 2. samt premiere med engelske dommere

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

 

Glostrups formand David Borchersen bowler under overvågning af den engelske dommer Richardson
Glostrups formand David Borchersen bowler under overvågning af den engelske dommer Richardson

Rasmus Koefod Glostrup, og Mohammad Adnan Ishøj, begge match-winnere

Der blev spillet to 1.divisionskampe i københavnsområdet – Glostrup mod Esbjerg og Ishøj 2. mod Kolding. I begge opgør trak de sjællandske hold det længste strå.

Det mest bemærkelsesværdige var vel nok, at vi havde premiere på DCFs samarbejdsaftale mellem Essex County Club om dommer-udveksling. I denne uge er Aftab Ahmed (senior) og Kent Pedersen i Essex og dømme, og Essex har sendt hele 3 engelske dommere til København, hvor de to af dem dømte kampene Ishøj-Kolding og Glostrup-Esbjerg. Vi havde lejlighed til at tale med dommer P. Richardson fra Essex i kampen mellem Glostrup og Esbjerg, og han fortalte, at han syntes at det var lidt nemmere at dømme under danske forhold, ikke fordi spillerne opførte sig bedre, men fordi opspringet fra måttepitchen var mere tilregnelig end i England.

Overliggerne var nede, så Esbjergspilleren overlevede en løbet ud
Overliggerne var nede, så Esbjergspilleren overlevede en løbet ud

I kampen mellem Glostrup og Esbjerg scorede Esbjerg 217 for alle med Kasper Rubin som topscorer med 67 på samme antal bolde. Rasmus Koefod fra Glostrup, tog 3 gærder for 30 points på sine 10 overs. Man oplevede den gamle landsholdsspiller og nuværende formand i Glostrup, David Borchersen, som jo ikke er så gammel endda, i sit første spell bowle fjendtligt med god fart og opspring, så længe han havde sin luft i behold.

Glostrup passerede i over nummer 46 for tabet af 5 gærder med Zishan Ali som topscorer med 59, men nok så vigtigt var Rasmus Koefods determinerende 41 not out, som gjorde, at Glostrups gærdeside til dels kunne slappe af og regne med Rasmus, som en sikker investering.

Ishøj 2. overraskede mod Kolding og spillede sejren hjem til sidst

I Ishøj gæsteoptrådte den anden engelske dommer K. Oram, som her ser Ishøjs Adnan Malik slå på tværs på Koldings Easmus Kirkmands slowbowling
I Ishøj gæsteoptrådte den anden engelske dommer K. Oram, som her ser Ishøjs Adnan Malik slå på tværs på Koldings Rasmus Kirkmands slowbowling

Topaspiranten Kolding formåede ikke at fastholde holdets favoritegenskab til at rykke op i elitedivisionen i dagens kamp mod Ishøj 2.

Holdets score på 258 for alle lovede ellers godt – igen en velspillende Christo Botma med 56 og Steffen Langholtz 62, lagde en god grund til optimismen.

Men Ishøj 2. udviste tro og god moral – når man har fulgt klubbens elitedivisionshold, som virkelig mangler solide gærdespillere, kan det måske nok virke lidt besynderligt, at klubben har et så godt 2.hold, hvor bla. en spiller som Mohammad Adnan, som scorede 85 på 87 bolde, ikke befinder sig på klubbens 1.hold – han vil måske ikke spille i elitedivisionen? Ishøj passerede i den næstsidste over for 8 gærder, og overraskelsen var dermed en realitet.

1.division er et meget spændende foretagende. Efter dagens kampe er der kun 4 points forskel fra nummer 1 og sidst i rækken.

 

Back To Top