Se hvad de gør, for at I kan få resultater 3

Se hvad de gør, for at I kan få resultater

  • Skrevet af: Nissen

For ikke-indviede tager man resultatformidlingen  og den meget populære live-score- funktion som en selvfølge og lægger kun mærke til den, når den ikke fungerer. Men klubberne har været igennem et langt og ofte “smertefuldt” og økonomisk belastende forløb, førend I kan følge resultaterne. Problemerne kan være af elektronisk art, men også rent lavpraktisk: Hvordan får man computeren til at fungere en hel dag uden strøm?

For at hylde de klubber, der har måttet kaste sig ud i også at købe en generator, bringer vi dette lille epistel fra Taastrups nye bane i Hedehusene, hvor man kan se, at man nu om stunder også skal have generator, hvis man skal spille cricket langt fra et klubhus.

1-KB-Herning, AB-Ishøj og Taastruo-Soraner 019
En generator med tilhørende dieseltank er nu en nødvendighed flere steder for at lave resultat-formidling.

 

Taastrups bane er en af de nyeste i Danmark og er udmærket, men her har man det problem, som gælder for mange klubber i hovedstadsområdet – hvis man altså regner Hedehusene til hovedstadsområdet – at man er indskrænket til at bruge banen til om  søndagen på grund af fodbold.

Taastrup spillede mod Soranerne i den nye tilsyneladende velfungerende 2. division og var ovenpå – før kampen – efter for kort tid siden at have slået førerholdet KB II. Men mod Soranerne havde man tilsyneladende ikke taget kasterne med og Soranerne havde ikke svært ved at passere Taastrup 207/6 (Bilal Ali 93) for 5 gærder på 35 overe.

KB-Herning, AB-Ishøj og Taastruo-Soraner 022
Situation fra Taastrup-Soranerne. Taastrup  i marken. Irfan Ali er dommer, foruden at han sørger for Nørrebro som formand og er dommer for DCFs U-13.
KB-Herning, AB-Ishøj og Taastruo-Soraner 018
Vi kan godt få anlægget i Hedehusene til at se idyllisk ud.
KB-Herning, AB-Ishøj og Taastruo-Soraner 026
Der er klubhus og cafeteria, så bortset fra lidt strøm mangler  der ikke noget.
Back To Top