Sæsonstart med T20

  • Skrevet af: Peter Power
Nicolaj Damgaard
Nicolaj Damgaard
Rizwan Mahmood
Nicolaj Damgaard
Nicolaj Damgaard
Rizwan Mahmood
Shangeev Thani
Rizwan Mahmood
Ryan Cartwright
Phil Mansfield gribes af Shangeev Thani
Surya Anand
Surya Anand
Surya Anand

Trods omfattende baneproblemer, der har udskudt flere kampe, startede sæsonen mandag med tre T20 kampe.

Der blev spillet 2 kampe i T20 serie 1 B. På Peter Bangs Vej mødte hjemmeholdet KB så ny oprykkede AB. KB vandt lodtrækningen og gik til gærdet. KB kom hurtigt i problemer med gærdetab og var 44 for 5 i den femte over, men Saif Ahmad samt Annique Uddin fik løftet KB og Bilal Aftab med 38* sørgede for at KB havde en konkurrencedygtig total på 154. Hos AB var tre kastere der fik 2 gærder hver. AB fik en rimelig god start ved gærdet og fulgte KB i scorings hastighed helt hen til den 14 over men så gik det galt med tabet af gærder og AB havde ingen som kunne blive stående. AB endte på 125 med Fazan Ahmed som bedte med 28. Ali Ul-Hassan var KBs bedste kaster med 3 for 36.

I Herning var Skanderborg på besøg. Skanderborg har siden sidste år efter Michael Pedersens farvel forstærket sig med Aftab Ahmed fra Glostrup og deres nye træner Ryan Cartright, som siges at være en hurtig kaster. Skanderborg vandt lodtrækningen og gik først til gærdet. Skanderborgs Monty Singh var ikke med grundet en brækket finger, så hans rolle som åbningsgærde blev taget af Rizwan Mahmood som partner til Nicolaj Damgaard. Rizwan spillede en rigtig anden violin, da Nikolaj gik til vaflerne fra starten, men blev straks tabt i marken af Herning. Det blev et dyrt tab, da Nikolaj fyrede en stribe 6’er af (11 i alt) mens Rizwan nøjedes med enere. Først senere kom Rizwan til fadet. Herning kunne ikke stille meget op og Nikolaj nåede sin century på 45 bolde. Kort efter blev han kastet af Glen Hedevang for 110 på bare 50 bolde. Tavlen viste 153 hvoraf Rizwan havde 33. Shangeev Thani kom til og Skanderborg fortsatte i samme stil. Shangeev blev grebet for 34 og Anders Bülow sendte sin første bold i hænderne på Stig Hedevang i deep square. Rizwan åbnede op og forsøgte at kunne nå sin century, men det lykkedes ikke og måtte nøjes med 95 not out uf af Skanderborgs 250 for 3. Herning kunne slet ikke matche Skanderborgs scoringshastighed. Skanderborg åbnede kastningen med Ryan Cartwright, som ikke foldede sig ud, men alligevel kastede 4 overs i træk for 16 points og et gærde. Herning gjorde dog alligevel væsen af sig anført af Surya Anand, der viste hvorfor han er på landsholdet med 8 seksere ud af sine 86 not out. Støttet af Glen Hedevang med 29 nåede Herning på 158 på deres 20 overs for 4 gærder.

Video highlights Herning v Skanderborg

Dagens tredje kamp var i Serie 2 øst hvor Svanholm 2 mødte så KB 2. Svanholm var først ved gærdet og nåede 143 for 7 på deres 20 overs med Muhamad Kiyani med 37 og Aden Aftab med 34 som bedste. KBs Sohaib Zahid tog 3 for 22. KB var på fallittens rand med 8 gærder nede for 43, men Mohammed Khusdil med 27 var med til at få KB op på 92 for alle gærder.

Back To Top