Sæsonen igang med Skanderborg sejr

  • Skrevet af: Peter Power

Så blev sæsonen 2020 endeligt startet med 2 divisionskampe og et par T20 kampe i øst. Der var en anden atmosfære over kampen i Skanderborg, hvor man holdt de spritpauser der skulle og hvor man ikke gav hånden efter kampen. Man så slet ikke nogen bruge kropsvæsker på bolden, så i bund i grund gik det godt.

Elitedivision

Vejret i Skanderborg var overskyet med lave skyer og dårlig sigtbarhed. Der var fugt i luften med lidt småregn. Det og udsigten til kraftige byger efter frokost gjorde at kampen blev reduceret til 2 x 40 overs fra starten. Albertslund vandt lodtrækningen og sendte Skanderborg til gærdet. Skanderborg er siden sidste år blevet forstærket med Nikolaj Damgaard og Oliver Hald fra Herning samt Jeppe Nielsen fra Esbjerg. Monty Singh er stadig væk med og han åbnede sammen med anfører Michael Pedersen, der hurtigt blev fanget ben for. Omar Hyatt var utålmodig og skød bolden højt op i luften for et nemt greb. Det blev Anders Bülow og Monty Singh, der fik Skanderborg på sporet igen med en gærdestand på 87 inklusive 2 sekser. Disse kom fra Rehmans første over, som havde 2 fejl bolde, begge blev fuldt udnyttet. Den over kostede 25 points! Anders blev senere løbet ud og erstattet med Rizwan Mahmood. Monty nåede 50 og spillede (trillede) bolden i eget gærde. Thani blev grebet i forsøget på at få gang i scoringen og Kamran blev hurtigt kastet ud. Så havde Skanderborg tabt 6 gærder for 114 og man kunne måske fornemme at Albertslund kunne få overtaget, men de brugte kun 5 kastere og Rehman endte med at blive godt straffet for sine løse bolde. Anført af Rizwan med støtte af først Oliver Hald (18) og bagefter Nikolaj Damgård (34) blev Albertlund udplyndret de sidste 10 overs, således at Skanderborg endte på 251 for 8 med Rizwan 88 not out med 7 seksere. Rehman endte med at koste 81 points.

Det lykkedes kun Skanderborg at kaste 1½ overs før det begyndte at regne. Man havde hørt torden i det fjerne, men de store voldsomme byger gik uden om Skanderborg, så det blev kun til en pause på 30 minutter. Skanderborg har nu et farligt åbningsduo med Hald og Bülow, som kastede adskillige bolde forbi battet men uden held. Gennembruddet kom med en gærdespillerfejl, da Salar Khan blev løbet ud efter at havde vist gode takter med en lodret bat. Efter ni overs gik Skanderborg over til spin, da de havde 5 af slagsen på holdet. Nikolaj Damgaard startede sammen med Omar Hayat og det varede ikke længe inden de slog til. Åbner Ahmed som lige havde slået en af sine 2 seksere blev godt nuppet af Rizwan i square-leg og Waqas Hafeez drivede lige til Anders Bülow begge på Nikolajs kastning, mens Omar Hayat fik Khan ben for og kastede Saad Hafeez ud for ingenting. Så var Albertslund i problemer med 5 gærder nede for 44. Det begyndte dog at blive mørkere med mulighed for regn. Albertslund chance var at ikke kunne modtage 20 overs før det regnede, men det blev ikke til noget. Omar slog til igen ved at få Atif grebet ud. Jeppe Nielsen kom til med sine left-arm skruekast og selv om Albertlunds hale slog fra sig med keeper Hassan i spidsen kunne det ikke forhindre nederlaget som blev på 131 points. Omar Hayat endte med at tage tre gærder for 17.

Video highlights Skanderborg halvleg

Video highlights Albertlunds halvleg

1.division

Kampen i Kolding mellem Kolding og Esbjerg blev også skåret ned til 40 overs, men her fik man vand så Esbjergs halvleg tog længere tid. Frederik Klokker startede sæsonen med en century da Esbjerg benyttede sig af Koldings lille bane. Med en åbningsgærdestand mellem Freddy og Jakob Rubin (66) på 155 var grundstenen lagt på 26 overs. Koldings Martin Pedersen var holdets bedste våben i starten, da han kun kostede 14 points på 5 overs og han endte med 2 gærder. De øvrige kastere havde ikke en god dag, da Esbjerg endte på 244 for bare 3 gærder med 43 ekstra heraf 30 udenoms. Kolding havde intet svar, da de hurtigt mistede gærder og holdets bedste gærdespillere ikke kunne levere. Koldings hale bed fra sig til sidst, men holdet var ude for 103. Radhakrishnan første an med 3 gærder og Kasper Rubin med 2

T20

I serie 1 i øst mødte Hvidovre så KB som blev spillet på Ishøjs bane, da KB ikke har en hjemmebane før 1. august. Hvidovre lavede 116 for all mand og det var Saran Asmlams fortjensete med 52. Aftab Ahmed som var anfører boltrede sig som kaster med 4 gærder for 16. KB passerede for tabet af 3 gærder på 17 overs hvor Yasir Iqbal førte an med 58 not out.

I serie 2 i øst blev der spillet to kampe hvor KB 2 slog Glostrup, mens der var spænding i kampen med AB og Ishøj 2, hvor AB vandt med et point.

 

Skanderborg i deres nye tøj
Albertslund
O Hayat c B Khan b M Atif
Monty Singh
S Thanikaithasan c W Hafeez b S Khan
K Mahmood b J Ahmed
Rizwan Mahmood 6
Nikolaj Damgaard 6
Rizwan Mahmood 6
N Damgaard c W Hafeez b AU Rehman
J Ahmed 6
J Ahmed c R Mahmood b N Damgaard
W Hafeez c A Bülow b N Damgaard
Back To Top