Så kom U17 landsholdet på vindersporet igen 1

Så kom U17-landsholdet på vindersporet igen

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Jonas Henriksen tog 5 gærder for 16 i dagens kam mod Holland
Jonas Henriksen tog 5 gærder for 16 og blev “Man of the match” mod Holland

Fik rettet op på gårsdagens dårlige indsats mod Holland

Som forventet vendte U.17.landsholdet tilbage på vindersporet igen-vi skal lige huske at bemærke, at holdet naturligvis ikke tabte i går- efter en dag hvor vejret måske reddede os som ubesejret.

I dag, mod det samme hold Holland, var der kommet anderledes boller på suppen, hvor et tændt dansk hold, via et godt og gedigent markspil, samt med en gang præcis bowling, på en pitch, som lagde op til at kasterne med det samme skulle finde længde og retning. Vores to pace-bowlere Jonas Henriksen og Magnus Kristensen var begge på toppen og bowlede med stor koncentration, og Holland var 5 ude efter 19 overs, inklusiv deres bedste gærdespiller BFW. De Leede, for 65 points. Hele det hollandske hold var ude på 31 overs med 84 points. De to andre bowlere Saud Munir og Shangeev Thas kastede lige så fremragende. Bedste kaster var dog Jonas Henriksen med 5 gærder for 16 på sine 8 overs. Magnus Kristensen (2 for 10 på 6 overs) Saud Munir (2 for 17) og Shangeev Thas (1 for 5).

Shangeev Thas var bedste gærdespiller med 33 på 40 bolde
Shangeev Thas var bedste gærdespiller med 33 på 40 bolde

Det danske hold, som vist nok havde fået en røffel af deres trænere, efter den sløje indsats ved gærdet i går, var anderledes koncentreret. Selv om det normale åbningsgærde-par Saud Munir og Azaan Rehman begge var ude efter 5 overs, kom makkerparret Shangeev Thas( 33 not out på 40 bolde), som spillede en flot kamp, og Jonas Henriksen ( 11 not out) ind og fik lukket kampen. Det var også meget vigtigt, at Altamish Durrani fik lagt vigtige 17 point på tavlen inden Shangeev og Jonas sluttede af. Danmark scorede 85 for 3 på 20 overs, og dermed fik holdet sin fjerde sejr på stribe. Den danske sejr kom til at lyde på 7 stående gærder.

Nu kan det danske hold selv afgøre tingene ved i morgen at besejre Guernsey og vinde turneringen, men der kræves stadigvæk den allerstørste koncentration både ved gærdet og i marken. Ingen tvivl om at vi har det bedste mandskab, men i morgen skal vi også bevise, at vi rent mentalt, kan gå hele vejen.

Vi tror på dette hold. Når spillerne hjælper hinanden, og tager det individuelle ansvar, uanset hvilke rolle man får tildelt, gør man det, så har vi en dansk vinder af ICC-kvalifikationsrunden i Holland 2016. Og så venter der et spændende 2017, hvor den mere alvorlige kvalifikation skal foregå.

Efter de fire første kampe er det to danskere der topper den individuelle rangliste.

Saud Munir som driver er den spiller i turneringen der har lavet flest points
Saud Munir som driver er den spiller i turneringen der har lavet flest points

Hos kasterne indtager Jonas Henriksen førstepladsen med 11 erobrede gærder for et gennemsnit på 8,55 medes Saud Munir er bedste gærdespiller i øjeblikket med 211 scorede points med et gennemsnit på 42,2 på 2.pladsen står anfører Oliver Hald Damgaard dog med det bedste gennemsnit på 63,67 og med 191 scorede points.

Back To Top