Så blev det hverdag igen for det danske hold tabte med 38 points til Bermuda

Så blev det hverdag igen for det danske hold tabte med 38 points til Bermuda

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Cricket. ICC World Cricket League Division 4, Leo Magnus Cricket Complex, Los Angeles, California 2016. Day 2. Jersey v Denmark Pic shows: Amjad Khan.
Selv om Amjad Khan bowlede meget økonomisk mod Bermuda, fik han ikke gærder

En dag hvor spillet ikke rigtig fungerede og hvor vi lavede for mange fejl

Så kom det danske landshold ned på jorden igen, efter den flotte start holdet har haft efter de først 2 kampe. Nederlaget til Bermuda var vel ikke fordi vi tabte til et langt bedre mandskab. Vi havde vel egentlig to passager i denne kamp, som lidt gunstig kunne have vendt tingene på hovedet. Vi havde 7 af deres gærder nede for 161, hvor det så ud som om vi kunne have holdt modstanderen nede på de 200. Den anden gode passage var måske, da vi efter en skrækkelig start ved gærdet med 4 ude for 21 på lidt over 5 overs, fik lidt styr på tingene, og langsom fik os spillet lidt ind i kampen igen(106 for 6 på 30 overs). En anden bemærkelsesværdig ting er de 36 ekstra (næsten det Bermuda vandt med) det danske hold havde. En ting der skal forbedres mod de to sidste og bedste hold i turneringen.

Vi valgte at gå i marken først, og efter en noget træg start- Bermuda havde en 2-gærdestand på 71- holdet havde fået deres store talent Rawlins tilbage fra hans træningstur med det engelske U.19.landshold, han var således ikke med i de to første kampe, han scorede 39 inden Bashir Shah fik ham med ben for. Efter de første 25 overs havde vi 5 Bermuda-gærder nede 96 points, men deres 3 sidste gærder fik lagt 70 på, og sammenlagt med de 36 ekstra, var der tale om en rimelig god total (221 for 7) efter forholdene. Hamid Shah, Bashir Shah og Saif Ahmed fik alle 23 gærder for 45, 46 og 37 points.

Selv om konen i ægteparret Rawson smiler betryggende, er mandens Chris (bag) ansigtudrtyk lidt mere bekymrende-tallene passer måske ikke ?
Selv om konen i ægteparret Rawson smiler betryggende, er mandens Chris (bag) ansigtsudtryk lidt mere bekymrende-tallene passer måske ikke ?

Trods det danske holds gærde-deroute fik holdet spillet sig rimeligt op

Vi kom ud for en frygtelig start hvor vores 4 første spillere- Frederik Klokker, Aftab Ahmed, Saif Ahmed og Hamid Shah, som alle havde lavet pæne halvlege i de to første kampe var ude efter 5 overs-de næste tre mand Michael Pedersen(14), Zameer Khan(47) og Anders Bülow(30) fik dog stoppet mandefaldet, og langsom men sikkert fik vi lagt points på tavlen (118 for 7) med 16 over tilbage. Også Yasir Iqbal(39 på 43 bolde) skal have stor ros for endnu engang at løfte sit og holdets spil i den svære ende. Vi endte med 183 for alle på 48,1 overs. Derouten taget i betragtning, hvor vi var faldet helt ned i ”sækken”, var det faktisk prisværdigt, at holdets mentale tilstand, som her i denne øvelse blev testet, og hvor vi må sige, at den del er bestået. Egentlig en forfriskende udtalelse efter kampen af Aftab Ahmed, der på hans egen Facebookprofil siger ” Vi forsøger at rette op på ”Svipseren” mod Bermuda i morgen mod USA”. Så er der bare at håbe, at han og holdet har noget at have det i. Nu skal vi gøre det gode forarbejde, som vi har udført, færdigt, og gerne vinde en af de to resterende kampe imod de to bedste hold. Man kan aldrig vide, hvad der kan ske-vores net-rate er vist udmærket indtil nu. Tænk hvis vores gærdehold i denne USA-kamp ville gå op i en større enhed, vi har jo spillerne, så ville vi også være i stand til at lave den helt store overraskelse, men der skal ”fight” til, good luck.

Trods nederlaget er der stadigvæk "Teamspirit" på holdet
Trods nederlaget er der stadigvæk “Teamspirit” på holdet

Jørgen Jønsson

 

Back To Top