Så blev årets kattekonger kåret

Så blev årets kattekonger kåret

  • Skrevet af: Nissen

Så blev årets kattekonger kåret

Traditionen tro ved denne tid afholdt Glostrup fastelavnsstævne for miniputter nu om stunder i Søndervangshallen.

Der var deltagere bestående af  seks hold med fra Ishøj, Svanholm, Albertslund  og Glostrup. Sidstnævnte lidt af en solstrålehistorie, idet klubben for kort tid siden kun havde et par stykker. Så kaprede den trofaste ungdomsleder Rasmus Koefoed tre stykker, der rendte rundt og legede udenfor.

Nu har klubben næsten et miniputhold og kan gøre sig håb om, at det ikke var en enkelt opblomstring, da der for et par år siden kom så stor tilgang, at klubben nu har både drenge- og juniorhold indendørs. Også deltagelsen af Ishøj og Albertslund var lidt “solstrålet”. De to klubber har været tynde forneden i nogen tid, men er det ikke længere – til gengæld var  der et par andre af de trofaste miniputdeltagerklubber, vi måtte se langt efter.

Hvem, der vandt, noterer man ikke ned hos miniputterne. Men de ved det nok selv.

Da Glostrups mest rutinerede fastelavnsbolleuddeler Ole Roland (ja det er ham fra forbundet) var på vej til Bali måtte formand  David Borchersen og kasserer Steffen Langgård klare  det alene  – og det gik fint. De sørgede også for tøndeslagning og slik bagefter, så det var ikke en dag for sundhedsguruerne.

SN

Så blev årets kattekonger kåret 3

Fastelavnsbollespisning

Så blev årets kattekonger kåret 4

En på tønden

Så blev årets kattekonger kåret 1

To fra Glostrup og to fra Svanholm blev kattekonger- og dronninger

Back To Top